OneNote-anteckningsböcker för lärare
Främja och organisera samarbete mellan lärare
OneNote-anteckningsböcker för lärare har ett personligt arbetsområde för varje medarbetare eller lärare, ett innehållsbibliotek för delad information och ett samarbetsutrymme där alla kan arbeta tillsammans. Allt det här finns i en och samma gedigna anteckningsbok.
Kom igång genom att logga in med Office 365-kontot från skolan.

Registrera dig för ett kostnadsfritt Office 365-konto >
Samarbeta på ett ställe
Samarbetsutrymmet är avsett för gruppaktiviteter, t.ex. initiativ för flera avdelningar eller hela personalen.
Arbeta tillsammans med anteckningar, uppgifter och planer i en anteckningsbok, och kom åt allt med den kraftfulla sökfunktionen i OneNote.
Dela information med alla
Använd innehållsbiblioteket för att publicera principer, procedurer, tidsgränser och skolkalendern.
Behörigheter i innehållsbiblioteket gör så att personalchefen kan redigera och publicera information, medan andra bara kan visa och kopiera innehållet.
Utveckla dig själv och ditt arbete
Varje medarbetare har en privat arbetsplats som endast delas med personalchefen. Anteckningsboken kan användas för professionell utveckling, observationer i klassrummet och överordnad kommunikation.
Medarbetarna kan anpassa anteckningsböckerna efter behov. De kan då lagra information som används ofta i ett format som passar dem.
Kom igång nu
Logga in med ditt Office 365-konto från skolan för att komma igång eller för att hantera befintliga anteckningsböcker för lärare