OneNote beležnice za osoblje
Održavajte saradnju između predavača i upravljajte njom
OneNote beležnice za osoblje imaju lični radni prostor za svakog člana osoblja ili nastavnika, biblioteku sadržaja za deljene informacije i prostor za saradnju u kom svako može da sarađuje, sve to u jednoj moćnoj beležnici.
Prijavite se pomoću svog Office 365 naloga iz škole da biste počeli sa radom.

Upišite se za besplatni Office 365 nalog >
Saradnja na jednom mestu
Prostor za saradnju je dizajniran za grupne aktivnosti kao što su inicijative koje deli sektor ili celokupno osoblje.
Sarađujte na beleškama, zadacima i planovima u jednoj beležnici i pristupite svemu tome pomoću moćne pretrage programa OneNote.
Delite informacije sa svima
Koristite biblioteku sadržaja da biste objavili smernice, procedure, krajnje rokove i školski kalendar.
Dozvole u biblioteci sadržaja omogućavaju rukovodiocu osoblja da uređuje i objavljuje informacije, ali drugi mogu samo da prikazuju i kopiraju sadržaj.
Razvijte sebe i svoj posao
Svaki član osoblja ima privatno mesto za rad, koje deli samo sa rukovodiocem osoblja. Ova beležnica može da se koristi za profesionalni razvoj, opažanja u učionici i komunikaciju sa roditeljima.
Članovi osoblja mogu da personalizuju svoje beležnice u skladu sa sopstvenim potrebama. To im omogućava da redovno skladište referencirane informacije u formatu koji se njima čini smislenim.
Počnite odmah
Prijavite se pomoću svog Office 365 naloga iz škole da biste počeli sa radom ili upravljali postojećim beležnicama za osoblje