OneNote блок за особље
Одржавајте сарадњу између предавача и управљајте њом
OneNote блокови за особље имају лични радни простор за сваког члана особља или наставника, библиотеку садржаја за дијељене информације и простор за сарадњу у ком свако може да сарађује, све то у једном моћном блоку.
Пријавите се помоћу рачуна за Office 365 из образовне институције како бисте почели с радом.

Пријавите се за бесплатни рачун за Office 365 >
Сарадња на једном месту
Простор за сарадњу је дизајниран за групне активности као што су иницијативе које дијели сектор или цјелокупно особље.
Сарађујте на биљешкама, задацима и плановима у једном блоку и приступите свему томе помоћу моћне претраге програма OneNote.
Дијелите информације са свима
Користите библиотеку садржаја како бисте објавили смјернице, процедуре, крајње рокове и школски календар.
Дозволе у библиотеци садржаја омогућавају водитељу особља да уређује и објављује информације, али други могу само да приказују и копирају садржај.
Развијте себе и свој посао
Сваки члан наставног особља има приватно мјесто за рад, које дијели само с водитељом особља. Тај блок може да се користи за професионални развој, опажања у учионици и комуникацију с родитељима.
Чланови наставног особља могу да персонализују блокове у складу са својим потребама. То им омогућава да редовно похрањују референциране информације у формату који се њима чини смисленим.
Почните одмах
Пријавите се помоћу рачуна за Office 365 из образовне установе како бисте почели с радом или управљали постојећим блоковима за наставнике