Blocnotesuri OneNote pentru cadre didactice
Încurajați și gestionați colaborarea între profesori
Blocnotesurile OneNote pentru cadre didactice oferă un spațiu de lucru personal pentru fiecare profesor sau membru al personalului, o bibliotecă de conținut pentru informații partajate și un spațiu de colaborare pentru ca toți să lucreze împreună, toate acestea într-un singur blocnotes puternic.
Pentru a începe, conectați-vă cu contul dvs. Office 365 de la școală.

Înregistrați-vă pentru un cont Office 365 gratuit >
Colaborați într-un singur loc
Spațiul de colaborare este proiectat pentru activități de grup, cum ar fi inițiative partajate departamentale sau la nivelul personalului.
Lucrați împreună la note, activități și planuri într-un singur blocnotes și accesați totul cu ajutorul căutării puternice OneNote.
Partajați informații cu toată lumea
Utilizați biblioteca de conținut pentru a publica politici, proceduri, termene limită și calendarul școlar.
Permisiunile din biblioteca de conținut permit șefului de personal să editeze și să publice informații, dar alte persoane pot doar vizualiza și copia conținutul.
Dezvoltați-vă pe dvs. și munca dvs.
Fiecare cadru didactic are un loc privat pentru lucru, partajat numai cu superiorul. Acest blocnotes poate fi utilizat pentru dezvoltarea profesională, observații la clasă și comunicare cu părinții.
Cadrele didactice pot personaliza aceste blocnotesuri pentru propriile necesități. Acestea le permit să stocheze informații pe care le consultă frecvent, într-un format bine organizat.
Începeți acum
Conectați-vă cu contul dvs. Office 365 de la școală pentru a începe sau a gestiona blocnotesurile existente pentru cadre didactice