OneNote-notitieblokken voor personeel
Samenwerking van onderwijspersoneel cultiveren en beheren
OneNote-notitieblokken voor personeel bieden een persoonlijke werkruimte voor elk personeelslid of docent, een inhoudsbibliotheek voor gedeelde informatie en een ruimte voor samenwerking waar iedereen samen kan werken, allemaal in één krachtig notitieblok.
Meld u aan met het Office 365-account van uw school om aan de slag te gaan.

Registreren voor een gratis Office 365-account >
Samenwerken op één plek
De ruimte voor samenwerking is ontworpen voor groepsactiviteiten, zoals gedeelde initiatieven van afdelingen of van het hele personeel.
Werk samen aan notities, taken en plannen in één notitieblok, en krijg toegang tot dit alles met de krachtige zoekfunctie van OneNote.
Informatie delen met iedereen
Gebruik de inhoudsbibliotheek om beleid, procedures, deadlines en de schoolagenda te publiceren.
Met machtigingen in de inhoudsbibliotheek kan de leidinggevende informatie bewerken en publiceren, maar kunnen andere personen de inhoud alleen bekijken en kopiëren.
Uzelf en uw werk ontwikkelen
Elk personeelslid heeft een persoonlijke werkplek die alleen wordt gedeeld met de leidinggevende. Dit notitieblok kan worden gebruikt voor professionele ontwikkeling, bevindingen tijdens de les en communicatie met ouders.
Personeelsleden kunnen deze notitieblokken aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur. Het stelt hen in staat om gegevens die ze regelmatig raadplegen, op te slaan in een indeling naar wens.
Meteen aan de slag gaan
Aanmelden met het Office 365-account van uw school om aan de slag te gaan of om bestaande notitieblokken van personeel te beheren