OneNote Staff Notebook
Pupuk & uruskan kerjasama pendidik
OneNote Staff Notebook mempunyai ruang kerja peribadi untuk setiap kakitangan atau guru, pustaka kandungan untuk maklumat kongsi dan ruang kerjasama bagi semua individu untuk bekerjasama dalam satu buku nota yang berkesan.
Daftar masuk dengan akaun Office 365 anda daripada sekolah anda untuk bermula.

Daftar untuk akaun Office 365 yang percuma >
Bekerjasama di satu tempat
Ruang kerjasama direka bentuk untuk aktiviti kumpulan seperti usaha sama jabatan atau seluruh kakitangan.
Bekerja bersama-sama pada nota, tugas dan pelan dalam satu buku nota dan mencapai semuanya dalam carian OneNote yang berkesan.
Berkongsi maklumat dengan semua individu
Gunakan pustaka kandungan untuk menerbitkan dasar, prosedur, tarikh akhir dan kalendar sekolah.
Keizinan dalam pustaka kandungan membenarkan ketua kakitangan untuk mengedit dan menerbitkan maklumat tetapi individu lain hanya boleh melihat dan menyalin kandungan.
Memajukan diri anda dan kerja anda
Setiap ahli kakitangan mempunyai tempat peribadi untuk bekerja, hanya dikongsi dengan ketua kakitangan. Buku nota ini boleh digunakan untuk pembangunan profesional, pemerhatian bilik darjah dan komunikasi ibu bapa.
Kakitangan boleh memperibadikan buku nota ini untuk keperluan mereka. Ia membolehkan mereka untuk menyimpan maklumat yang dirujuk secara tetap dalam format yang sesuai digunakan oleh mereka.
Mari Bermula Sekarang
Daftar masuk dengan akaun Office 365 anda daripada sekolah anda untuk bermula atau menguruskan Buku Nota Kakitangan yang sedia ada