Oktatói OneNote-jegyzetfüzetek
Oktatói együttműködés elősegítése és kezelése
Az oktatói OneNote-jegyzetfüzetek személyes munkaterületet biztosítanak minden oktatónak vagy tanárnak, tartalomtárat a megosztott információknak, és együttműködési területet mindenkinek a közös munkához, mindezt egyetlen hatékony jegyzetfüzetben.
A kezdéshez jelentkezzen be iskolájától kapott Office 365-fiókjával.

Ingyenes Office 365-fiók regisztrálása >
Együttműködés egy helyen
Az együttműködési területen csoportos tevékenységek végezhetők, például közös tantestületi munka vagy általános kezdeményezések.
A jegyzetfüzetben mindenki közösen dolgozhat jegyzeteken, feladatokon vagy terveken, és a OneNote hatékony keresőjével bármit megtalálhat.
Információk megosztása mindenkivel
A tartalomtárban házirendeket, eljárásokat, határidőket és iskolai naptárt tehet közzé.
A tartalomtárhoz rendelhető engedélyek alkalmazásával az oktatási vezető szerkesztheti és közzéteheti az információkat, míg mások csak a tartalom megtekintésére és másolására jogosultak.
Önfejlesztés és hatékonyabb munka
Minden oktató saját privát területet használhat a munkára, amelyet csak az oktatási vezetővel oszt meg. A jegyzetfüzet szakmai továbbképzésre, tantermi megfigyelésekre és a szülők tájékoztatására is használható.
Az oktatók saját igényeikhez igazíthatják ezeket a jegyzetfüzeteket. Olyan információkat tárolhatnak bennük, amelyekre rendszeresen hivatkoznak, és úgy, ahogyan nekik kényelmes.
Első lépések
A kezdéshez vagy a meglévő oktatói jegyzetfüzetek kezeléséhez jelentkezzen be az iskolájától kapott Office 365-fiókjával