Bilježnice za nastavničko osoblje programa OneNote
Potičite suradnju među nastavnicima i upravljajte njome
Bilježnice za nastavničko osoblje programa OneNote sadrže osobni radni prostor za sve članove osoblja i nastavnike, biblioteku sadržaja za zajedničke informacije te prostor za suradnju u kojem svi mogu zajedno raditi, a sve to nalazi se unutar jedne moćne bilježnice.
Da biste počeli s radom, prijavite se pomoću računa za Office 365 koji ste dobili u obrazovnoj ustanovi.

Registrirajte se za besplatni račun za Office 365 >
Surađujte na jednom mjestu
Prostor za suradnju namijenjen je grupnim aktivnostima kao što su zajedničke aktivnosti unutar odjela ili cijele tvrtke.
Surađujte na bilješkama, zadacima i planovima u jednoj bilježnici u kojoj možete svemu pristupiti putem moćnih alata za pretraživanje u programu OneNote.
Razmjenjujte informacije sa svima
U biblioteci sadržaja objavljujte pravilnike, procedure, rokove i školski kalendar.
Dozvole u biblioteci sadržaja predstavniku nastavničkog osoblja omogućuju da uređuje i objavljuje informacije, no drugi taj sadržaj mogu samo vidjeti i kopirati.
Razvijajte sebe i svoj rad
Svaki član nastavničkog osoblja ima privatan prostor za rad kojemu uz njega može pristupiti samo voditelj osoblja. Bilježnica se može koristiti za profesionalan razvoj, opažanja u učionici i komunikaciju s roditeljima.
Članovi nastavničkog osoblja mogu personalizirati bilježnice u skladu s vlastitim potrebama. U njima mogu pohraniti informacije koje im redovito trebaju, i to u smislenom obliku.
Odmah započnite s radom
Prijavite se pomoću računa za Office 365 koji ste dobili u obrazovnoj ustanovi da biste počeli s radom ili upravljali postojećim bilježnicama za nastavničko osoblje