Σημειωματάρια OneNote διδακτικού προσωπικού
Υποστήριξη και διαχείριση της συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών
Τα Σημειωματάρια OneNote διδακτικού προσωπικού έχουν έναν προσωπικό χώρο εργασίας για κάθε μέλος προσωπικού ή δάσκαλο, μια βιβλιοθήκη περιεχομένου για κοινόχρηστες πληροφορίες και έναν χώρο συνεργασίας για όλους τους χρήστες, ώστε να εργάζονται μαζί, όλα μέσα σε ένα ισχυρό σημειωματάριο.
Πραγματοποιήστε είσοδο με το λογαριασμό σας Office 365 από το σχολείο σας, για να ξεκινήσετε.

Εγγραφή για δωρεάν λογαριασμό Office 365 >
Συνεργασία σε μία θέση
Ο χώρος συνεργασίας έχει σχεδιαστεί για δραστηριότητες ομάδων, όπως είναι οι κοινές πρωτοβουλίες ενός τμήματος ή όλου του προσωπικού.
Εργαστείτε μαζί με άλλους χρήστες σε σημειώσεις, εργασίες και σχέδια σε ένα σημειωματάριο και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα αυτά με την ισχυρή δυνατότητα αναζήτησης του OneNote.
Κοινή χρήση πληροφοριών με όλους
Χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη περιεχομένου για να δημοσιεύσετε πολιτικές, διαδικασίες, προθεσμίες και το σχολικό ημερολόγιο.
Τα δικαιώματα στη βιβλιοθήκη περιεχομένου επιτρέπουν στον επικεφαλής του προσωπικού να επεξεργάζεται και να δημοσιεύει πληροφορίες, ενώ οι άλλοι χρήστες μπορούν μόνο να προβάλλουν και να αντιγράφουν το περιεχόμενο.
Εξέλιξη για εσάς και την εργασία σας
Κάθε μέλος του προσωπικού έχει έναν ιδιωτικό χώρο εργασίας, σε κοινή χρήση μόνο με τον επικεφαλής του προσωπικού. Αυτό το σημειωματάριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική ανάπτυξη, για παρατηρήσεις στην αίθουσα διδασκαλίας και για επικοινωνία με γονείς.
Τα μέλη του προσωπικού μπορούν να εξατομικεύσουν αυτά τα σημειωματάρια ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες. Μπορούν να αποθηκεύσουν πληροφορίες στις οποίες ανατρέχουν σε τακτική βάση στη μορφή που τους εξυπηρετεί καλύτερα.
Ξεκινήστε τώρα
Εισέλθετε με το λογαριασμό σας Office 365 από το σχολείο σας, για να ξεκινήσετε ή για να διαχειριστείτε υπάρχοντα σημειωματάρια προσωπικού