Llibretes per a docents del OneNote
Cultivar i administrar la col·laboració entre formadors
Les Llibretes per a docents del OneNote tenen una àrea de treball personal per a cada professor o membre del personal, una biblioteca de contingut per a la informació compartida i un espai de col·laboració per a poder treballar tots junts, tot en una llibreta amb moltes possibilitats.
Inicieu la sessió amb el vostre compte acadèmic de l'Office 365 per començar.

Registreu-vos per obtindre un compte de l'Office 365 debades >
Col·laborar des d'un únic lloc
L'espai de col·laboració s'ha dissenyat per a activitats en grup, com ara iniciatives compartides del departament o de tot el personal.
Treballeu conjuntament en notes, tasques i planificacions amb una única llibreta, i accediu a tot el contingut mitjançant la potent funció de recerca del OneNote.
Compartir informació amb tothom
Utilitzeu la biblioteca de continguts per publicar la normativa, els procediments, les dates de lliurament de les tasques i el calendari acadèmic.
A la biblioteca de continguts, el cap de personal té permís per a editar i publicar informació, però la resta només poden visualitzar i copiar el contingut.
Evolucionar un mateix i fer evolucionar el treball
Cada docent disposa d'un lloc privat per a treballar, que es comparteix només amb el cap de personal. Esta llibreta es pot utilitzar per al desenvolupament professional i per incloure observacions de classe i comunicacions per als pares.
Els docents poden personalitzar estes llibretes segons les seues necessitats. Les llibretes els proporcionen un lloc on guardar la informació que es consulta sovint en el format que els resulte més adient.
Començar ara
Inicieu la sessió amb el vostre compte acadèmic de l'Office 365 per començar o per administrar les llibretes per a docents que tingueu