Бележници на служителя на OneNote
Създаване и управление на сътрудничеството между служители в образованието
Бележниците на служителя на OneNote имат лична работна област за всеки служител или учител, библиотека за съдържание за публикуване на споделена информация и пространство за сътрудничество, където всички могат да работят заедно – всичко това в един бележник с големи възможности.
Влезте със своя акаунт за Office 365 от училището си, за да започнете.

Записване за безплатен акаунт за Office 365 >
Сътрудничество на едно място
Пространството за сътрудничество е предназначено за групови дейности, като напр. споделени инициативи в отдела или цялата организация.
Работете заедно по бележки, задачи и планове в един бележник и имайте достъп до тях чрез мощното търсене на OneNote.
Споделяне на информация с всеки
Използвайте библиотеката за съдържание, за да публикувате правила, процедури, срокове и училищния календар.
Разрешенията в библиотеката за съдържание позволяват на ръководителя на служителите да редактира и публикува информация, а останалите могат само да преглеждат и копират съдържанието.
Развийте себе си и своята работа
Всеки член на персонала има лично място за работа, споделено само с ръководителя му. Този бележник може да се използва за професионално развитие, наблюдения в класната стая и комуникации с родителите.
Служителите могат да персонализират тези бележници за собствените си нужди. Той им позволява да съхраняват информация, в която се прави справка редовно, във формат, който има смисъл за тях.
Започнете сега
Влезте с акаунта си за Office 365 от вашето училище, за да започнете или да управлявате съществуващи бележници на служителя