Kalimi nga Evernote në OneNote
E vlerësojmë faktin që po mendon për një ndryshim në OneNote. Si pjesë e familjes së Office, OneNote do të duket e njohur që në fillim.
Krijo sipas mënyrës tënde
Shkruaj ose shtyp kudo, shkëput nga uebi ose fut përmbajtje nga dokumentet e tua të Office.
Punoni së bashku
Formo ide me një ekip ose planifiko një vakt me familjen tënde. Qëndro në të njëjtën faqe dhe i sinkronizuar.
Mendo me shënimet me bojë
Shkruaji shënimet me dorë. Shpreh njohuritë e tua me forma dhe ngjyra.
Shënim: Trashëgimia e Evernote në Importuesin OneNote është tërhequr nga shërbimi në shtator 2022
OneNote dhe Evernote. Kush është ndryshimi?
OneNote dhe Evernote kanë shumë të përbashkëta, por mendojmë se do të pëlqejnë shumë tiparet e veçanta të OneNote. Zhytu në ndjesinë që të krijon pena në letër kur shkruan me dorë të lirë. Ti merr gjithashtu të drejtë qasjeje falas te shënimet jashtë linje dhe krijim pa kufi të shënimeve.

OneNote Evernote
Në dispozicion në Windows, Mac, iOS, Android dhe ueb
Sinkronizo shënimet nëpër pajisjet e tua Kufizuar në 2 pajisje për Evernote Basic. Kërkon Evernote Plus ose me pagesë për të sinkronizuar nëpër pajisjet e tua.
Qasja jashtë linje te shënimet në celular Kërkon Evernote Plus ose me pagesë
Ngarkime mujore të pakufishme 60 MB/muaj (Falas)
1 GB/muaj (Evernote Plus)
Shkruaj kudo në faqe me kanavacën për dorë të lirë
Bashkëndaj përmbajtjen me të tjerët
Shkëput përmbajtjen nga uebi
Ruaj emailin te shënimet e tua Kërkon Evernote Plus ose me pagesë
Dixhitalizo kartëvizitat Kërkon Evernote me pagesë
Evernote është markë e regjistruar e Evernote Corporation