Организирајте си ги зафатените животи со семејната тетратка

Од списоци со обврски и рецепти, до планови за одмори и важни информации за контакт, семејната тетратка од OneNote е погодна дестинација за информациите на вашето семејство.

Сите на иста страница

Автоматски се споделува со сите коишто се поврзани со семејната сметка на Microsoft

Приспособена содржина

Страници за пример за да започнете и да ги приспособите за потребите на вашето семејство

Носете ги белешките насекаде

Сè што снимате е достапно во движење, без разлика дали сте на лаптопот или на мобилниот телефон