OneNote partneri za obrazovanje

Blackbaud
Mi u preduzeću Blackbaud razumemo izazove sa kojima se danas suočavaju privatne škole i u jedinstvenoj smo situaciji da nekoj školi obezbedimo budućnost u kojoj u bolo kom trenutku student može da proveri šta ima za domaći zadatak, nastavnici mogu da evidentiraju ocene, roditelji mogu da plate račune, osoblje škole može da izvrši čitav niz administrativnih funkcija s lakoćom i još mnogo toga – sve to u okviru jednog modernog, potpuno povezanog sistema zasnovanog na tehnologiji oblaka.
Blackboard
Misija kompanije Blackboard je da se udruži sa globalnom obrazovnom zajednicom kako bi omogućili uspeh učenika i institucija uz korišćenje inovativnih tehnologija i usluga. Uz nenadmašno razumevanje sveta učenika, najsveobuhvatnija rešenja za uspeh studenata i najveći kapacitet za inovacije, Blackboard je najbolji partner obrazovanja za uvođenje promena.
Brightspace
Kao globalni lider na polju tehnologije u obrazovanju, D2L je autor usluge Brightspace, prve potpuno integrisane platforme za učenje na svetu. Otvorenu i proširivu platformu preduzeća D2L koristi više od 1100 klijenata i skoro 15 miliona individualnih učenika u višem obrazovanju, sistemu K-12, zdravstvu, državnim institucijama i sektoru velikih preduzeća. Njihovo rešenje nesmetano se integriše u Office 365, Outlook, OneDrive, Mix i OneNote.
Canvas
Uz 99,9% vremena rada, Canvas predstavlja najlakšu, najprilagodljiviju, najpodesiviju i najpouzdaniju platformu za učenje. On se usvaja brže, koristi se na više načina i od strane više korisnika od bilo kog drugog LMS-a. Pogledajte kako Canvas svima olakšava predavanje i učenje.
itslearning
Ovde, u centru obrazovanja, ćete pronaći k12 LMS koji su tako intuitivni od starta, uživanje ih je koristiti. Tako inteligentna, prkosi granicama fizičke učionice dok zapravo preporučuje resurse za učenje usklađene sa standardima za svakog studenta. I tako nadahnjujuće, vraća zabavu u podučavanje i učenje.
LoveMySkool
LoveMySkool podstiče nastavnike širom sveta da angažuju učenike. Njegove veoma napredne funkcije čine ga jednim od najboljih sistema za upravljanje učenjem.
Moodle
Moodle je svetska open-source platforma za učenje koju koriste škole, fakulteti, preduzeća i drugi sektori širom sveta na preko 100 jezika. Uz izuzetno prilagodljiv okvir sa alatkama i funkcijama za nastavnike, administratore i studente, uključujući jake prateće aplikacije za upotrebu na mobilnim uređajima, on može da se koristi za bilo koji scenario, od potpuno strukturirane obuke do otvorenijih prostora za saradnju, u scenarijima koji su u potpunosti na mreži ili mešoviti.
NEO By Cypher Learning
NEO je sistem za upravljanje učenjem (LMS) koji olakšava kreiranje i upravljanje svim aktivnostima učenja, bez obzira na to da li je u pitanju pravljenje razreda na mreži, procena učenika, unapređivanje saradnje ili praćenje dostignuća.
Sakai
Sakai pruža obilje moćnih i prilagodljivih alatki kako bi se omogućilo odlično podučavanje, sjajno učenje i dinamična saradnja.
School Bytes
Uz School Bytes LMS, nastavnici mogu da kreiraju i ocenjuju zadatke za svoja odeljenja pomoću programskog dodatka „OneNote beležnica za razred“, a te promene se automatski objavljuju u alatki School Bytes, čime se otklanja potreba za ručnim unosom podataka. Udruženo sa nesmetanom Microsoft Office Online integracijom, nastavnici i studenti će imati pristup objedinjenom Office 365 iskustvu prepunom funkcija.
Schoology
Schoology je preduzeće za tehnologije u obrazovanju koje postavlja saradnju u središte iskustva sa učenjem. Oblak za obrazovanje preduzeća Schoology povezuje ljude, sadržaj i sisteme koji podstiču obrazovanje i pruža sve alatke potrebne za personalizaciju obrazovanja i poboljšanje rezultata studenata. Više od 12 miliona ljudi u 60.000 K-12 škola i fakulteta širom sveta koristi Schoology za transformaciju načina predavanja i učenja.