OneNote партнери за образовање

Blackbaud
Ми у предузећу Blackbaud разумемо изазове са којима се данас суочавају приватне школе и у јединственој смо ситуацији да некој школи обезбедимо будућност у којој у било ком тренутку студент може да провери шта има за домаћи задатак, наставници могу да евидентирају оцене, родитељи могу да плате рачуне, особље школе може да изврши читав низ административних функција с лакоћом и још много тога – све то у оквиру једног модерног, потпуно повезаног система заснованог на технологији облака.
Blackboard
Мисија компаније Blackboard је да се удружи са глобалном образовном заједницом како би омогућили успех ученика и институција уз коришћење иновативних технологија и услуга. Уз ненадмашно разумевање света ученика, најсвеобухватнија решења за успех студената и највећи капацитет за иновације, Blackboard је најбољи партнер образовања за увођење промена.
Brightspace
Као глобални лидер на пољу технологије у образовању, D2L је аутор услуге Brightspace, прве потпуно интегрисане платформе за учење на свету. Отворену и прошириву платформу предузећа D2L користи више од 1100 клијената и скоро 15 милиона индивидуалних ученика у вишем образовању, систему K-12, здравству, државним институцијама и сектору великих предузећа. Њихово решење несметано се интегрише у Office 365, Outlook, OneDrive, Mix и OneNote.
Canvas
Уз 99,9% времена рада, Canvas представља најлакшу, најприлагодљивију, најподесивију и најпоузданију платформу за учење. Он се усваја брже, користи се на више начина и од стране више корисника од било ког другог LMS-а. Погледајте како Canvas свима олакшава предавање и учење.
itslearning
Овде, у срцу образовања, пронаћи ћете основношколски и средњошколски LMS који је интуитиван од самог почетка и право је уживање користити га. Толико је интелигентан да пркоси ограничењима класичне учионице, док заправо препоручује ресурсе за учење усклађене са стандардима за сваког ученика. Тако је интуитиван да враћа забаву у наставу и учење.
LoveMySkool
LoveMySkool подстиче наставнике широм света да повећају ангажовање студената. Изузетно напредне функције чине овај систем једним од најбољих система за управљање учењем.
Moodle
Moodle је светска open-source платформа за учење коју користе школе, факултети, предузећа и други сектори широм света на преко 100 језика. Уз изузетно прилагодљив оквир са алаткама и функцијама за наставнике, администраторе и студенте, укључујући јаке пратеће апликације за употребу на мобилним уређајима, он може да се користи за било који сценарио, од потпуно структуриране обуке до отворенијих простора за сарадњу, у сценаријима који су у потпуности на мрежи или мешовити.
NEO By Cypher Learning
NEO је систем за управљање учењем (LMS) који олакшава креирање наставних активности и управљање њима, било да је реч о прављењу предавања на мрежи, оцењивању ученика, унапређивању сарадње или праћењу постигнућа.
Sakai
Sakai обезбеђује мноштво моћних и флексибилних алатки које омогућавају сјајна предавања, занимљиво учење и динамичку сарадњу.
School Bytes
Уз School Bytes LMS, наставници могу да креирају и оцењују задатке за своја одељења помоћу програмског додатка „OneNote бележница за разред“, а те промене се аутоматски објављују у алатки School Bytes, чиме се отклања потреба за ручним уносом података. Удружено са несметаном Microsoft Office Online интеграцијом, наставници и студенти ће имати приступ обједињеном Office 365 искуству препуном функција.
Schoology
Schoology је предузеће за технологије у образовању које поставља сарадњу у средиште искуства са учењем. Облак за образовање предузећа Schoology повезује људе, садржај и системе који подстичу образовање и пружа све алатке потребне за персонализацију образовања и побољшање резултата студената. Више од 12 милиона људи у 60.000 K-12 школа и факултета широм света користи Schoology за трансформацију начина предавања и учења.