OneNote партнери за образовање
OneNote Class Notebook има LMS интеграцију с Learning Tools Interoperability (LTI).

Blackbaud
У компанији Blackbaud разумијемо изазове са којима се данас суочавају приватне школе и у јединственој смо ситуацији да школама омогућимо будућност у којој у било ком тренутку ученик може провјерити шта има за домаћи задатак, наставници могу евидентирати оцјене, родитељи могу платити рачуне, особље школе може извршити читав низ административних послова с лакоћом и још много тога и све то у оквиру једног савременог, потпуно повезаног система заснованог на технологији облака.
Blackboard
Мисија компаније Blackboard је креирање партнерства са свјетском образовном заједницом како би се омогућио успјех ученика и установа уз искориштавање иновативних технологија и услуга. Blackboard – ваш партнер у промјенама – пружа неупоредиво разумијевање свијета ученика, најопсежнија рјешења за успјех ученика те највећу могућност кориштења иновација.
Brightspace
D2L је глобални лидер у области образовних технологија и креатор услуге Brightspace, прве истински интегрисане платформе за учење на свијету. Отворену и прошириву платформу компаније D2L користи више од 1100 клијената и готово 15 милиона ученика и студената на факултетима и у средњим школама те полазника у секторима здравствене заштите, јавне управе и предузетништва. То рјешење се без икаквих препрека интегрише са апликацијама и услугама Office 365, Outlook, OneDrive, Mix и OneNote.
Canvas
Уз доступност од 99,9% времена Canvas је платформа за учење која има најбољу могућу искористивост, прилагодљивост, адаптабилност и поузданост. У поређењу с другим LMS системима, ову платформу је већи број корисника усвојио брже и користи је на више начина. Погледајте како Canvas свим корисницима олакшава подучавање и учење.
itslearning
Овдје, у средишту образовања, наћи ћете k12 LMS који је тако интуитиван од почетка, да је право задовољство користити га. Тако интелигентан да пркоси ограничењима физичке учионице док заправо препоручује образовне ресурсе усклађене са стандардима за сваког ученика. И тако инспиративан да враћа забаву у подучавање и учење.
LoveMySkool
LoveMySkool оснажује едукаторе широм свијета да ангажују ученике. Веома напредне функције чине га једним од најбољих система за управљање учењем.
Moodle
Moodle је свјетска open-source платформа за учење коју користе школе, факултети, предузећа и други сектори широм свијета на преко 100 језика. Уз изузетно прилагодљив оквир са алатима и функцијама за наставнике, администраторе и студенте, укључујући јаке пратеће апликације за употребу на мобилним уређајима, он може да се користи за било који сценарио, од потпуно структуриране обуке до отворенијих простора за сарадњу, у сценаријима који су у потпуности на мрежи или мјешовити.
NEO By Cypher Learning
NEO је систем за управљање учењем (LMS) који олакшава прављење и управљање свим активностима учења, било да је ријеч о прављењу часа на мрежи, осцјењивању ученика, побољшавању сарадње или праћењу постигнућа.
Sakai
Sakai нуди мноштво снажних, флексибилних алата који омогућавају одлично подучавање, обавезно учење и динамичну сарадњу.
School Bytes
Уз LMS систем School Bytes наставници могу креирати и оцјењивати задатке за своје разреде користећи додатак OneNote блок за разред, а те промјене се аутоматски објављују натраг у систему School Bytes, чиме се отклања потреба за ручним уносом података. Захваљујући интеграцији с пакетом Microsoft Office Online без икаквих препрека, наставници и ученици ће имати приступ јединственом доживљају кориштења система Office 365 уз мноштво функција.
Schoology
Schoology је компанија за образовне технологије која сарадњу поставља у само средиште доживљаја учења. Образовни облак компаније Schoology повезује кориснике, садржај и системе који покрећу образовање и обезбјеђују све алате који су потребни за персонализовање образовања и унапређивање исхода учења. Више од 12 милиона корисника из 60.000 основних и средњих школа и универзитета широм свијета користе Schoology како би трансформисали начин на који подучавају и уче.