Partnerji storitve OneNote Education
OneNotov zvezek za predavanja podpira integracijo sistema LMS s standardom LTI (Learning Tools Interoperability).

Blackbaud
Pri podjetju Blackbaud poznamo izzive, s katerimi se dandanes srečujejo zasebne šole. Pohvalimo se lahko z edinstveno prednostjo, s katero lahko šolam v vsakem trenutku ponudimo možnost, da si študent ogleda zadolžitve v okviru svojih domačih nalog, učitelji lahko zabeležijo ocene, starši lahko plačajo svoje račune, šolsko osebje lahko opravlja najrazličnejša skrbniška opravila in veliko drugega. Vse to pa je na voljo v enem, v celoti povezanem sodobnem sistemu v oblaku.
Blackboard
Tabla se želi povezati z globalno izobraževalno skupnostjo ter tako pomagati učencem in ustanovam z uporabo inovativnih tehnologij in storitev. Tabla prinaša spremembe v izobraževanju z edinstvenim razumevanjem izobraževalnega okolja, najbolj celovitimi rešitvami za zagotavljanje uspešnih rešitev za učence ter vrhunsko zmogljivostjo za inovacije.
Brightspace
D2L je globalni ponudnik izobraževalne tehnologije, ki je ustvaril storitev Brightspace – prvo, resnično integrirano platformo za učenje na svetu. Odprto in razširljivo platformo podjetja D2L uporablja več kot 1100 strank in skoraj 15 milijonov individualnih študentov visokega izobraževanja: K-12, zdravstveno varstvo, vlada in podjetja. Njihova rešitev je odlično integrirana z Outlookom, OneNotom ter storitvami Office 365, OneDrive in Mix.
Canvas
99,9 % razpoložljivost storitve Canvas pomeni, da gre za najbolj uporabno, prilagodljivo in zanesljivo platformo za učenje. Ta platforma je bila uvedena hitreje, uporabljena je na več različnih načinov, uporablja pa jo več uporabnikov kot kateri koli drug sistem LMS. Oglejte si, kako lahko s platformo Canvas olajšate učenje in poučevanje za vsakogar.
itslearning
V središču za izobraževanje boste našli orodje k12 LMS, ki je že od samega začetka tako intuitivno, da ga boste uporabljali z veseljem. Orodje je tako napredno, da kljubuje fizičnim omejitvam učilnice in priporoča vire za učenje, prilagojenim posameznim učencem. To orodje je obenem tako navdušujoče, da je poučevanje in učenje znova postalo zabavno.
LoveMySkool
LoveMySkool učitelje nagovarja k spodbujanju učencev. Zaradi izjemno naprednih funkcij sistema gre za enega najboljših sistemov za upravljanje učenja.
Moodle
Moodle je prva odprtokodna platforma za učenje na svetu, ki je v uporabi v šolah, univerzah, na delovnih mestih in v drugih sektorjih po vsem svetu v več kot 100 jezikih. Vključuje izredno prilagodljiv nabor funkcij za učitelje, skrbnike in učence, vključno z zmogljivimi aplikacijami za mobilno uporabo, ki omogočajo uporabo storitve za vsak scenarij – od izredno strukturiranega izobraževanja do prostorov za prosto sodelovanje v popolnoma spletnih scenarijih ali kombinaciji scenarijev.
NEO By Cypher Learning
NEO je sistem za upravljanje učenja (LMS), ki omogoča preprosto ustvarjanje in upravljanje vseh dejavnosti učenja, ne glede na to, ali gre za ustvarjanje spletnih tečajev, ocenjevanje učencev, krepitev sodelovanja ali spremljanje dosežkov.
Sakai
Sakai zagotavlja številna zmogljiva orodja za odlično poučevanje, zanimivo učenje in dinamično sodelovanje.
School Bytes
S sistemom LMS School Bytes lahko učitelji ustvarijo in ocenijo naloge za vsa svoja predavanja z dodatkom OneNotovega zvezka za predavanja. Spremembe so samodejno objavljene v sistemu School Bytes, kar odpravlja potrebo po ročnem vnosu podatkov. Z brezšivno integracijo v Microsoft Office Online lahko učitelji in učenci dostopajo do poenotene izkušnje v storitvi Office 365 z velikim številom funkcij.
Schoology
Schoology je podjetje, ki izdeluje izobraževalno tehnologijo. V središče izkušnje izobraževanja postavlja sodelovanje. Rešitev za izobraževanje v oblaku podjetja Schoology povezuje ljudi, vsebino in sisteme, kar pospešuje izobraževanje in nudi vsa orodja, ki jih potrebujete za prilagoditev in izboljšanje uspeha študentov. Več kot 12 milijonov ljudi iz 60.000 šol in univerz razreda K-12 po vsem svetu uporabljajo Schoology kot nov način poučevanja in učenja.