Blackbaud
La Blackbaud, noi am înțeles provocările la care fac față astăzi școlile private și suntem unic poziționați să oferim școlii un viitor când, în orice moment, un elev poate căuta teme pentru acasă, profesori pot acorda note, părinții pot plăti facturi, personalul școlar poate efectua cu ușurință o varietate de funcții administrative și multe altele - toate în cadrul unui sistem modern, bazat pe cloud și deplin conectat.
Blackboard
Misiunea Blackboard este de a intra în parteneriat cu comunitatea globală de învățământ pentru a asigura reușita cursanților și succesul instituțional, cu ajutorul tehnologiilor și serviciilor inovatoare. Cu o înțelegere fără precedent a lumii celui care învață, cu cele mai cuprinzătoare soluții pentru reușita cursanților și cu cea mai mare capacitate de inovare, Blackboard este partenerul învățământului în schimbare.
Brightspace
Un lider global în tehnologia educației, D2L este creatorul Brightspace, prima platformă de învățare din lume cu adevărat integrată. Platforma deschisă și extensibilă a D2L este utilizată de peste 1100 de clienți și aproape 15 milioane de cursanți individuali din învățământul superior, învățământul preuniversitar, asistență medicală, instituții guvernamentale și sectorul corporativ. Soluția lor se integrează perfect cu Office 365, Outlook, OneDrive, Mix și OneNote.
Canvas
Având o durată de activitate de 99,9%, Planșa este cea mai personalizabilă, adaptabilă, fiabilă și ușor de utilizat platformă de învățare. Depășește orice alt LMS, fiind adoptată mai repede și folosită în mai multe moduri, de mai mulți utilizatori decât orice alt sistem. Vedeți cum Planșă facilitează procesele de învățare și de predare pentru toată lumea.
itslearning
Aici, în inima educației, veți găsi un k12 LMS care este intuitiv de la bun început, fiind o plăcere de utilizat. Este atât de inteligent încât sfidează limitele domeniului fizic, în timp ce recomandă resurse de învățare aliniate standardelor pentru fiecare elev. Și, fiind atât de inspirator, face predarea și învățarea mult mai distractive.
LoveMySkool
LoveMySkool ajută cadrele didactice din întreaga lume să-și implice elevii. Caracteristicile sale extrem de avansate fac acest sistem să fie unul dintre cele mai bune sisteme de gestionare a învățării.
Moodle
Moodle este platforma mondială open-source de învățare utilizată de școli, universități, angajatori și în alte sectoare la nivel mondial, în peste 100 de limbi. Cu o casetă de instrumente cu grad mare de personalizare pentru profesori, administratori și elevi, inclusiv aplicații însoțitoare pentru utilizare pe mobil, sistemul poate fi folosit în orice scenariu, pornind de la procese de instruire cu grad mare de structurare și până la spații de colaborare mai deschise, în scenarii complet online sau mixte.
NEO By Cypher Learning
NEO este un sistem de gestionare a învățării (LMS) care vă ajută să creați și să gestionați toate activitățile de învățare, fie că este vorba despre construirea de cursuri online, despre evaluarea studenților, despre îmbunătățirea colaborării sau despre urmărirea realizărilor.
Sakai
Sakai oferă o multitudine de instrumente puternice, flexibile, care permit o predare de calitate, un proces de învățare captivant și o colaborare dinamică.
School Bytes
Cu LMS School Bytes, profesorii pot crea și evalua teme pentru clasă folosind programul de completare Blocnotes școlar OneNote, cu modificări publicate automat înapoi în School Bytes, eliminând necesitatea introducerii manuale a datelor. Cuplat cu inegalabila noastră integrare cu Microsoft Office Online, profesorii și elevii vor avea acces la o experiență Office 365 unificată și bogată în caracteristici.
Schoology
Schoology este o companie de tehnologie educațională care pune colaborarea în centrul experienței de învățare. Mediul cloud educațional al Schoology conectează persoane, conținut și sisteme care alimentează educația și oferă toate instrumentele necesare pentru a personaliza educația și a îmbunătăți rezultatele elevilor și studenților. Peste 12 milioane de persoane din 60.000 de instituții de învățământ preuniversitar și universități din întreaga lume folosesc Schoology pentru a transforma modul în care se desfășoară predarea și învățarea.