OneNote-onderwijspartners
OneNote Class Notebook heeft LMS-integratie met Learning Tools Interoperability (LTI).

Blackbaud
Bij Blackbaud begrijpen we de uitdagingen waar particuliere scholen vandaag de dag mee te maken hebben. Wij bevinden ons in de unieke positie om ervoor te zorgen dat het op school in de toekomst altijd mogelijk is dat leerlingen kunnen controleren welk huiswerk zij hebben, docenten de cijfers kunnen vastleggen, ouders hun rekeningen kunnen betalen, onderwijzend personeel een reeks administratieve taken met gemak kan uitvoeren en nog veel meer, allemaal met één modern, volledig aangesloten systeem in de cloud.
Blackboard
De missie van Blackboard is om samen te werken met de wereldwijde onderwijsgemeenschap om zo leerlingen, studenten en instellingen vooruit te helpen, en daarbij gebruik te maken van innovatieve technologieën en services. Met een ongeëvenaard inzicht in de wereld van leerlingen en studenten, de meest uitgebreide oplossingen voor succes van leerlingen en studenten en het grootste vermogen tot innovatie is Blackboard de juiste partner voor de veranderende wereld van het onderwijs.
Brightspace
D2L is wereldleider op het gebied van onderwijstechnologie en de maker van Brightspace, 's werelds eerste geheel geïntegreerde platform voor leren. Dit open en uitbreidbare platform van D2L wordt gebruikt door meer dan 1100 klanten en bijna 15 miljoen leerlingen/studenten in het hoger onderwijs, op basisscholen en middelbare scholen, in de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Deze oplossing is naadloos geïntegreerd met Office 365, Outlook, OneDrive, Mix en OneNote.
Canvas
Met 99,9% bedrijfstijd is Canvas het meest bruikbare, aanpasbare, flexibele en betrouwbare platform voor leren. Gebruikers maken het zich sneller eigen en het kan op meerdere manieren worden gebruikt, door meer gebruikers, dan enig ander LMS. Zie hoe Canvas doceren en leren voor iedereen gemakkelijker maakt.
itslearning
Hier vindt u een LMS voor lager en middelbaar onderwijs als kern van het onderwijs. Het LMS is intuïtief en gebruiksvriendelijk vanaf het begin. Het is intelligent en bruikbaar buiten het fysieke klaslokaal, met leerbronnen volgens de normen, speciaal aanbevolen voor elke leerling/student. En het is inspirerend, zodat onderwijzen en leren weer leuk worden.
LoveMySkool
LoveMySkool biedt docenten overal ter wereld de mogelijkheid interactie met leerlingen/studenten aan te gaan. Door de zeer geavanceerde functies is het een van de beste leerbeheersystemen.
Moodle
Moodle is een open source-leerplatform dat wereldwijd in meer dan 100 talen wordt gebruikt op scholen, universiteiten, werkplekken en in andere sectoren. Dankzij de zeer aanpasbare functiewerkset voor docenten, beheerders en leerlingen/studenten, inclusief krachtige bijbehorende apps voor mobiel gebruik, kan Moodle worden gebruikt voor elk willekeurig scenario: van zeer gestructureerde training tot meer openbare ruimten voor samenwerking, volledig online of als een combinatie van online- en contactonderwijs.
NEO By Cypher Learning
NEO is een Learning Management System (LMS) waarmee eenvoudig alle leeractiviteiten kunnen worden gemaakt en beheerd, ongeacht of er onlineklassen worden gemaakt, leerlingen/studenten worden beoordeeld, de samenwerking wordt verbeterd of prestaties worden bijgehouden.
Sakai
Sakai biedt tal van krachtige, flexibele hulpmiddelen die uitstekend onderwijs, boeiende leerervaringen en dynamische samenwerking mogelijk maken.
School Bytes
Met het LMS genaamd School Bytes kunnen docenten opdrachten maken voor hun klassen en deze van een cijfer voorzien met behulp van de invoegtoepassing OneNote Class Notebook. Alle wijzigingen worden automatisch weer gepubliceerd in School Bytes, waardoor handmatige gegevensinvoer niet meer nodig is. Dit in combinatie met een soepele integratie met Microsoft Office Online maakt het gebruik van Office 365 tot een volledige en functionele ervaring voor docenten en leerlingen/studenten.
Schoology
Schoology is het onderwijstechnologiebedrijf dat van samenwerking de kern van de leerervaring heeft gemaakt. In de onderwijscloud van Schoology worden mensen, inhoud en systemen samengebracht die de basis vormen voor het onderwijs. Deze cloud biedt alle hulpmiddelen die nodig zijn om het onderwijs aan de persoonlijke voorkeur aan te passen en de resultaten van leerlingen/studenten te verbeteren. Meer dan 12 miljoen mensen op 60.000 basisscholen, middelbare scholen en universiteiten over de hele wereld gebruiken Schoology om hun methoden voor doceren en leren te transformeren.