OneNote Education-partnere
OneNote-klassenotatblokk har integrasjon med læringsadministrasjon og interoperabilitet med læreverktøy (LTI).

Blackbaud
Hos Blackbaud forstår vi utfordringene private skoler står overfor i dag, og vi er i en unik posisjon hvor vi kan levere en løsning til en skole der – på et hvilket som helst tidspunkt studenter kan kontrollere lekser, lærere kan sette karakterer, foresatte kan betale regninger, skoleansatte kan utføre en rekke administrative funksjoner enkelt og mye mer – alt sammen fra et moderne, skybasert, fullstendig tilkoblet system.
Blackboard
Blackboards oppgave er å samarbeide med det globale utdanningsfellesskapet for å hjelpe student og lærested til suksess, ved å utnytte nyskapende teknologi og tjenester. Med en forståelse av studentens verden, er de mest omfattende løsningene for student-suksess, og den beste kapasiteten for nyskapning, er Blackboard utdanningens partner for forandring.
Brightspace
D2L er en global leder innen utdanningsteknologi og skaperen av Brightspace, verdens første virkelig integrerte utdanningsplattform. Den åpne og utvidbare plattformen til D2L brukes av mer enn 1100 klienter og nesten 15 millioner individuelle elever og studenter innen høyere utdanning, grunnskole og videregående skole, helsetjenester, myndighetene og bedriftssektoren. Løsningen deres integreres sømløst med Office 365, Outlook, OneDrive, Mix og OneNote.
Canvas
Canvas har en oppetid på 99, 9 %, og er den mest brukervennlige, tilpassbare, fleksible og pålitelige læringsplattformen. Den har blitt tatt i bruk raskere, og på flere måter, av flere brukere enn alle de andre systemene for læringsadministrasjon. Se hvordan Canvas gjør læring enklere for alle.
itslearning
Her, i kjernen av utdannelsen finner du en Grunnskole/videregående-LMS som er så intuitivt fra begynnelsen, det er en glede å bruke den. Den er så intelligent at det motstår det fysiske klasserommets grenser mens du anbefaler standardiserte læringsressurser for hver enkelt elev. Og det er så inspirerende at det blir morsomt å både lære bort, og å lære.
LoveMySkool
LoveMySkool hjelper lærere verden rundt til å engasjere elever. De svært avanserte funksjonene gjør det til et av de beste systemene for læringsadministrasjon.
Moodle
Moodle er verdens ledende læringsplattform med åpen kilde og brukes av skoler, universiteter, arbeidsplasser og andre sektorer på mer enn 100 språk over hele verden. Med en rekke administrasjonsfunkjsoner som kan tilpasses for lærere, administratorer og studenter, inkludert effektive hjelpeapper til mobilbruk, kan den brukes til et hvilket som helst scenario fra svært strukturert undervisning til mer åpne samarbeidsområder, i nettbaserte scenarier eller i blandede scenarier.
NEO By Cypher Learning
NEO er et system for læringsadministrasjon (LMS) som gjør det enkelt å opprette og administrere alle læreaktiviteter, enten det er å bygge nettbaserte klasser, vurdere elever, forbedre samarbeid eller spore prestasjoner.
Sakai
Sakai gir et stort antall kraftige, fleksible verktøy som gir god opplæring, overbevisende læring og dynamisk samarbeid.
School Bytes
Med School Bytes-systemet for læringsadministrasjon kan lærere opprette og sette karakter på oppgaver for klassene sine via tillegget for OneNote-klassenotatblokk, og disse endringene publiseres automatisk tilbake til School Bytes, noe som eliminerer behovet for manuell dataregistrering. Kombinert med vår sømløse integrasjon i Microsoft Office Online, vil lærere og studenter ha tilgang til en enhetlig og funksjonsrik Office 365-opplevelse.
Schoology
Schoology er utdanningsteknologiselskapet som fokuserer på samarbeid i læringsopplevelsen. Utdanningsskyen til Schoology kobler sammen personene, innholdet og systemene som gir deg verktøyene du trenger for å tilpasse utdanningen og forbedre resultatene for studentene. Mer enn 12 millioner personer fra 60 000 grunnskoler, videregående skole og universiteter fra hele verden bruker Schoology til å forandre hvordan de underviser og lærer.