Rakan Kongsi Pendidikan OneNote
Buku Nota Kelas OneNote mempunyai integrasi LMS dengan Saling Kendali Alatan Pembelajaran (LTI).

Blackbaud
Di Blackbaud, kami memahami cabaran yang dihadapi oleh sekolah swasta pada hari ini dan kami berada pada kedudukan yang unik untuk menyampaikan sebuah sekolah yang pada masa depan apabila pada bila-bila masa pelajar boleh menyemak tugasan kerja rumah, guru boleh mengelog gred, ibu bapa boleh membayar bil mereka, kakitangan sekolah boleh melaksanakan pelbagai fungsi pentadbiran dengan mudah dan banyak lagi, semuanya dalam satu sistem yang moden serta berasaskan awan yang bersambung sepenuhnya.
Blackboard
Misi Blackboard adalah untuk bekerjasama dengan komuniti pendidikan sejagat untuk mendayakan kejayaan pelajar dan institusi, memanfaatkan teknologi dan perkhidmatan yang inovatif. Dengan pemahaman yang tidak dapat ditandingi terhadap dunia pelajar, penyelesaian kejayaan pelajar yang paling komprehensif dan kapasiti terbesar untuk inovasi, Blackboard ialah rakan kongsi pendidikan dalam perubahan.
Brightspace
Pemimpin global dalam teknologi pendidikan, D2L merupakan pencipta Brightspace, platform pembelajaran pertama di dunia yang benar-benar bersepadu. Platform terbuka dan boleh diperluaskan D2L digunakan oleh lebih daripada 1,100 klien dan hampir 15 juta individu pelajar dalam sektor pengajian tinggi, K-12, penjagaan kesihatan, kerajaan dan perusahaan. Sistem penyelesaian mereka berintegrasi lancar dengan Office 365, Outlook, OneDrive, Mix dan OneNote.
Canvas
Dengan 99. 9% masa hidup, Canvas merupakan platform pembelajaran yang paling banyak digunakan, sesuai, fleksibel dan dipercayai. Ia telah diterima pakai dengan lebih cepat dan digunakan dalam banyak cara oleh lebih ramai pengguna daripada LMS yang lain. Lihat cara Canvas memudahkan pengajaran dan pembelajaran untuk semua orang.
itslearning
Di sini, di tengah-tengah pendidikan, anda akan menemui k12 LMS yang begitu intuitif dari permulaan. Ia seronok untuk digunakan. Jadi pintar, ia telah mengubah sempadan bilik darjah fizikal semasa benar-benar mencadangkan sumber pembelajaran yang sejajar dengan piawaian untuk setiap pelajar. Dan jadi inspirasi, ia meletakkan keseronokan dalam pengajaran dan pembelajaran.
loveMySkool
LoveMySkool menguasakan pengajar di seluruh dunia untuk menarik penglibatan pelajar. Ciri termajunya menjadikan ia salah satu Sistem Pengurusan Pembelajaran terbaik.
Moodle
Moodle adalah platform pembelajaran sumber terbuka dunia yang digunakan oleh sekolah, universiti, tempat kerja dan sektor lain seluruh dunia dalam 100 bahasa. Dengan kotak alat yang disesuaikan untuk guru, pentadbir dan pelajar termasuk aplikasi teman yang kukuh untuk kegunaan mudah alih, ia boleh digunakan untuk sebarang senario berjulat dari latihan yang berstruktur tinggi ke ruang usaha sama yang lebih terbuka dalam senario dalam talian sepenuhnya atau campuran.
NEO By Cypher Learning
NEO ialah sistem pengurusan pembelajaran (LMS) yang penciptaan dan pengurusan semua aktiviti pembelajaran, sama ada pembinaan kelas dalam talian, penilaian pelajar, peningkatan kerjasama, atau menjejak pencapaian.
Sakai
Sakai menyediakan banyak alatan berkuasa dan fleksibel yang menyokong pengajaran berkesan, pembelajaran menarik, dan kerjasama dinamik.
School Bytes
Dengan LMS Bait Sekolah, guru boleh mencipta dan mengred tugasan untuk kelas mereka menggunakan tambahan Buku Nota Kelas OneNote dengan perubahan ini secara automatik diterbitkan kembali ke dalam Bait Sekolah dan menghapuskan keperluan untuk memasukkan data secara manual. Ditambah pula dengan integrasi Microsoft Office Online yang lancar, guru & pelajar akan mempunyai capaian kepada pengalaman Office 365 yang bersepadu dan kaya dengan ciri-ciri.
Schoology
Schoology merupakan syarikat teknologi pendidikan yang meletakkan kerjasama di tengah-tengah pengalaman pembelajaran. Awan pendidikan Schoology menghubungkan orang ramai, kandungan dan sistem yang menjana pendidikan, dan menyediakan semua alat yang diperlukan untuk memperibadikan pendidikan dan meningkatkan hasil pembelajaran pelajar. Lebih daripada 12 juta orang daripada 60,000 sekolah K-12 dan universiti di seluruh dunia menggunakan Schoology untuk mengubah cara mereka mengajar dan belajar.