A OneNote oktatási partnerei
A OneNote Osztályjegyzetfüzet a tanuláskezelő rendszeren keresztül integrálva van a Learning Tools Interoperability (LTI) technológiával.

Blackbaud
A Blackbaud érti mindazokat a problémákat, amelyekkel a magániskolák szembesülnek manapság, és egyedi pozíciója révén képes megvalósítani a jövő iskoláját, ahol, bármely adott pillanatban, sok egyéb mellett, a tanulók házi feladatokat ellenőrizhetnek, az oktatók érdemjegyeket könyvelhetnek, a szülők csekkeket fizethetnek be, az iskolai dolgozók adminisztrációs feladatok sorát végezhetik el egyszerűen – és mindezt egyetlen modern, felhőalapú, teljes mértékben hálózatba kapcsolt rendszerben.
Blackboard
A Blackboard partnerkapcsolatot igyekszik kialakítani a globális oktatási közösséggel, hogy elősegíthesse a tanulók és az intézmények sikerét, miközben kihasználja az innovatív technológiák és szolgáltatások előnyeit. A Blackboard mindenkinél jobban ismeri a tanulók világát, a legátfogóbb tanulási megoldásokat kínálja a sikeres tanuláshoz, továbbá neki van a legnagyobb innovációs kapacitása, így a változások közepette is partner az oktatásban.
Brightspace
A világ első valóban integrált tanulási platformjának, a Brightspace-nek a megalkotója az oktatási technológia világszerte vezető szereplője, a D2L. A D2L nyílt és bővíthető platformját több mint 1100 ügyfél és közel 15 millió egyéni tanuló használja a felsőoktatásban, a közoktatásban, az egészségügyben, a közigazgatásban és a vállalati szektorban. Megoldásuk zökkenőmentesen integrálható az Office 365-tel, az Outlookkal, a OneDrive-val, a Mixszel és a OneNote-tal.
Canvas
A 99,9%-os rendelkezésre állási időt biztosító Canvas a legjobban használható, testre szabható, alkalmazkodó és megbízható tanulási platform. Minden más tanuláskezelő rendszernél gyorsabban átvett, többféleképpen alkalmazott és több felhasználó által használt rendszer. Tapasztalja meg, hogy a Canvas hogyan könnyíti meg mindenkinek a tanítást és tanulást.
itslearning
Itt az oktatás középpontjában egy K12-TANULÁSKEZELŐ RENDSZER található, amely az első pillanattól fogva annyira intuitív, hogy öröm használni. Intelligens, leküzdi a fizikai tanterem korlátait, mindeközben minden egyes diák számára a normáknak megfelelő tananyagokra tesz javaslatot. És annyira inspiráló, hogy ismét élménnyé válik a tanítás és a tanulás.
LoveMySkool
A LoveMySkool segítségével az oktatók világszerte bevonhatják a tanulókat az oktatásba. Kifinomult funkcióinak köszönhetően a legjobb tanuláskezelő rendszerek egyike.
Moodle
A Moodle egy nyílt forráskódú tanulási platform, amelyet több mint 100 nyelven használnak iskolák, egyetemek, munkahelyek és más ágazatok szerte a világon. Az oktatók, adminisztrátorok és tanulók számára készült, nagy mértékben testre szabható, sokoldalú mobilos társalkalmazásokat is magában foglaló eszközkészletének köszönhetően bármilyen felállásban használható a feszes szerkezetű oktatástól a nyitottabb együttműködési környezetekig, akár teljesen az interneten, akár vegyes képzésben.
NEO By Cypher Learning
A NEO egy tanuláskezelő rendszer (LMS), amellyel könnyen létrehozhatja és kezelheti az összes tanulási tevékenységet, akár online osztályok kialakításáról, tanulók értékeléséről, az együttműködés fokozásáról vagy az eredmények nyomon követéséről van szó.
Sakai
A Sakai olyan hatékony, rugalmas eszközök széles választékát kínálja, amelyek nagyszerű tanítást, lenyűgöző tanulást és dinamikus együttműködést tesznek lehetővé.
School Bytes
A School Bytes tanuláskezelő rendszernek köszönhetően az oktatók a OneNote Osztályjegyzetfüzet segítségével készíthetnek és osztályozhatnak feladatokat, ezeket a változásokat pedig automatikusan közzétehetik a School Bytes rendszerében, így kiküszöbölhetik a kézi adatbevitelt. A Microsoft Office Online-nal fennálló zökkenőmentes integrációval az oktatók és a tanulók egységes és funkciógazdag Office 365-felületet használhatnak.
Schoology
A Schoology oktatástechnológiai cég az együttműködést helyezi a tanulási folyamat középpontjába. A Schoology oktatási felhője kapcsolatot létesít az oktatásban kulcsszerepet betöltő emberek, tartalmak és rendszerek között, miközben minden eszközt megad az oktatás személyre szabásához és a tanulók eredményének javításához. A világon 60 000 közoktatási és felsőoktatási intézmény több mint 12 millió felhasználója a Schoology segítségével változtat tanítási és tanulási szokásain.