Partneri za OneNote iz područja obrazovanja
Bilježnica za predmete u programu OneNote ima LMS integraciju sa značajkom inteoperabilnost alata za učenje (LTI).

Blackbaud
Blackbaud je upoznat s izazovima s kojima se u današnje vrijeme suočavaju privatne škole te ima jedinstvenu mogućnost obrazovnim ustanovama ponuditi budućnost u kojoj učenici u bilo kojem trenutku mogu pogledati koji su im zadaci zadani za domaću zadaću, nastavnici mogu bilježiti ocjene, roditelji mogu plaćati školarinu, osoblje škole može jednostavno obavljati niz administrativnih zadataka i još mnogo toga, a sve putem jedinstvenog modernog i potpuno povezanog sustava u oblaku.
Blackboard
Misija tvrtke Blackboard jest stvaranje partnerstva sa svjetskom obrazovnom zajednicom kako bi se omogućio uspjeh učenika i ustanova uz iskorištavanje inovativnih tehnologija i usluga. Blackboard – vaš partner u promjenama – pruža neusporedivo razumijevanje svijeta učenika, najopsežnija rješenja za uspjeh učenika te najveću mogućnost korištenja inovacija.
Brightspace
Globalni predvodnik u edukacijskoj tehnologiji, D2L, proizveo je Brightspace, prvu istinski integriranu platformu za učenje na svijetu. D2L-ovu otvorenu i proširivu platformu koristi više od 1100 klijenata i gotovo 15 milijuna pojedinačnih polaznika u visokoškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama, zdravstvu, državnoj upravi i poduzetničkom sektoru. Njihovo rješenje savršeno se integrira sa sustavom Office 365, programom Outlook, servisom OneDrive, dodatkom Mix i programom OneNote.
Canvas
Uz 99,9-postotnu dostupnost Canvas je najkorisnija, najprilagodljivija i najpouzdanija platforma za učenje. Usvojena je brže i koristi se na više načina od strane većeg broja korisnika nego bilo koji drugi sustav za upravljanje učenjem. Pogledajte kako Canvas svima pojednostavnjuje podučavanje i učenje.
itslearning
Ovdje, u samom središtu obrazovanja, pronaći ćete k12 LMS koji je toliko intuitivan od samog početka da ćete se s radošću njime koristiti. Toliko je inteligentan da prkosi fizičkim ograničenjima učionice dok ustvari preporučuje resurse za učenje usklađene sa standardima za svakog polaznika. I toliko je nadahnjujuć da će podučavanje i učenje ponovno učiniti zabavnim.
LoveMySkool
LoveMySkool omogućuje predavačima diljem svijeta da angažiraju učenike. Njegove iznimno napredne značajke čine ga jednim od najboljih sustava za upravljanje učenjem.
Moodle
Moodle je globalna platforma izvornog koda za učenje, a koristi se u školama, na fakultetima, na radnim mjestima i u drugim sektorima širom svijeta na više od 100 jezika. Uz vrlo prilagodljive značajke za nastavnike, administratore i učenike, uključujući snažne popratne aplikacije za mobilno korištenje, može se koristiti za bilo koji scenarij u rasponu od iznimno strukturirane obuke do otvorenijih prostora za suradnju u potpuno mrežnim ili kombiniranim scenarijima.
NEO By Cypher Learning
NEO je sustav za upravljanje učenjem (LMS) koji omogućuje jednostavno stvaranje i upravljanje svim aktivnostima učenja, neovisno o tome radi li se o stvaranju predmeta na mreži, ocjenjivanju učenika, poboljšanju suradnje ili praćenju postignuća.
Sakai
Sakai nudi mnoštvo snažnih fleksibilnih alata za omogućavanje odličnog podučavanja, poticajnog učenja i dinamične suradnje.
School Bytes
Pomoću sustava za upravljanje učenjem School Bytes nastavnici mogu stvarati i ocjenjivati zadatke za svoje predmete pomoću dodatka za bilježnice za predmete u programu OneNote tako da se te promjene automatski prosljeđuju natrag u School Bytes, čime se uklanja potreba ručnim unosom podataka. Uz savršenu integraciju sa sustavom Microsoft Office Online nastavnici i učenici imaju pristup objedinjenom i značajkama bogatom okruženju sustava Office 365.
Schoology
Schoology je tvrtka za edukacijsku tehnologiju koja stavlja suradnju u središte okruženja za učenje. Edukacijski oblak tvrtke Schoology povezuje korisnike, sadržaje i sustave koji sudjeluju u edukaciji te nudi sve alate potrebne za personalizaciju edukacije i povećavanje vjerojatnosti uspjeha učenika. Više od 12 milijuna korisnika iz više od 60 000 osnovnih i srednjih škola te fakulteta diljem svijeta koristi Schoology za transformaciju načina na koji podučavaju i uče.