OneNote Education -kumppanit

Blackbaud
Meillä Blackbaudilla ymmärretään yksityisten oppilaitosten kohtaamat haasteet, ja olemme hyvässä asemassa lupaamaan kouluille tulevaisuuden, jossa opiskelijat voivat tarkistaa läksyksi annetut tehtävät, opettajat voivat kirjata arvosanoja rekisteriin, vanhemmat voivat maksaa laskujaan ja koulun henkilökunta voi suorittaa erilaisia hallinnollisia tehtäviä helposti milloin tahansa ja yhtä aikaa. Kaiken tämän voi tehdä yhdestä ja samasta nykyaikaisesta, pilvipohjaisesta, yhdistetystä järjestelmästä.
Blackboard
Blackboardin tehtävä on toimia yhteistyössä kansainvälisen koulutusyhteisön kanssa ja auttaa opiskelijoita ja oppilaitoksia menestymään innovatiivisten teknologioiden ja palvelujen avulla. Blackboardilla on syvällinen ymmärrys opiskelijoiden tarpeista, laaja valikoima työkaluja, jotka tukevat opinnoissa menestymistä, ja erinomainen kyky innovoida uusia ratkaisuja. Siksi Blackboard on paras kumppani koulutuksen muuttuvassa maailmassa.
Brightspace
D2L on maailmanlaajuinen johtaja opetusteknologiassa ja sen kehittämä Brightspace on maailman ensimmäisen aidosti integroitu oppimisalusta. D2L:n avoimella ja laajennettavissa olevalla alustalla on yli 1 100 asiakasta ja sitä käyttää lähes 15 miljoonaa oppijaa korkeakouluissa, perusasteen ja toisen asteen kouluissa, terveydenhuollossa, valtionhallinnossa ja yrityssektorissa. Heidän ratkaisunsa integroituu saumattomasti Office 365:n, Outlookin, OneDriven, Mixin ja OneNoten kanssa.
Canvas
99,9 prosentin käytettävyysaikansa lisäksi Canvas on kaikista käyttökelpoisin, muokattavin, mukautuvin ja luotettavin oppimisalusta. Se on otettu käyttöön nopeammin, sitä käytetään monipuolisemmin ja sillä on useampi käyttäjä kuin millään muulla oppimisen hallintajärjestelmällä. Näe, kuinka Canvas tekee opettamisesta ja oppimisesta helpompaa kaikille.
itslearning
Täällä koulutuksen ytimessä on k12-LMS-järjestelmä, joka on alusta asti intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Se on niin älykäs, että rikkoo perinteisen luokkahuoneen rajoja ja suosittelee samalla standardeihin perustuvia oppimisresursseja kullekin opiskelijalle. Lisäksi se on niin innostava, että opettaminen ja opiskelu on jälleen hauskaa.
LoveMySkool
LoveMySkool inspiroi opettajia ympäri maailmaa kannustamaan opiskelijoita. Sen kehittyneet lisäominaisuudet tekevät siitä yhden parhaista oppimisen hallintajärjestelmistä.
Moodle
Moodle on maailman johtavin avoimeen lähdekoodiin perustuva oppimisympäristö, jota käytetään kouluissa, yliopistoissa, työpaikoilla ja muilla sektoreilla yli sadalla kielellä ympäri maailman. Se tarjoaa opettajien, järjestelmänvalvojien ja opiskelijoiden käyttöön joukon mukautettavia työkaluja, esimerkiksi tehokkaat apusovellukset mobiilikäyttöön. Moodlea voidaan soveltaa erilaisiin skenaarioihin aina rakenteellisesta koulutuksesta yhteistyöpohjaisempiin ympäristöihin joko kokonaan verkossa tai yhdistetyissä ympäristöissä.
NEO By Cypher Learning
NEO on oppimisen hallintajärjestelmä (LMS), jonka avulla oppimistoimintojen luominen ja hallitseminen on helppoa, oli kyse sitten online-kurssien luomisesta, opiskelijoiden arvioimisesta, yhteistyön parantamisesta tai saavutusten seuraamisesta.
Sakai
Sakai tarjoaa useita tehokkaita ja joustavia työkaluja, jotka mahdollistavat hyvän opetuksen, miellyttävän oppimisen ja dynaamisen yhteistyön.
School Bytes
School Bytesin oppimisen hallintajärjestelmällä opettajat voivat luoda ja arvostella luokkiensa tehtäviä käyttämällä luokan OneNote-muistikirja -apuohjelmaa, ja nämä muutokset julkaistaan automaattisesti School Bytesissä, jolloin opettajan ei tarvitse syöttää tehtävätietoja käsin. Yhdistettynä saumattomaan Microsoft Office Online -integraatioomme, sekä opettajat että oppilaat saavat yhtenäisen ja sisältörikkaan Office 365 -kokemuksen.
Schoology
Schoology on oppimisteknologiayritys, joka tuo yhteistyön oppimiskokemuksen ytimeen. Schoologyn oppimispilvipalvelu yhdistää ihmiset, sisällöt ja järjestelmät, jotka tukevat oppimista, ja tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut opetuksen mukauttamiseksi ja oppilaiden tuloksien parantamiseksi. Yli 12 miljoonaa ihmistä 60 000 perus- ja toisen asteen kouluissa ja yliopistoissa ympäri maailmaa käyttävät Schoologya parantaakseen opettamistaan ja oppimistaan.