Συνεργάτες εκπαίδευσης του OneNote
Το Σημειωματάριο τάξης του OneNote διαθέτει ενοποίηση LMS με Learning Tools Interoperability (LTI).

Blackbaud
Στην Blackbaud, έχουμε κατανοήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα ιδιωτικά σχολεία σήμερα και με τη μοναδική μας προσέγγιση προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα σχολείο για το μέλλον στο οποίο, ανά πάσα στιγμή, οι μαθητές μπορούν να ελέγξουν τις αναθέσεις εργασιών τους, οι καθηγητές μπορούν να καταχωρήσουν βαθμούς, οι γονείς να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, το προσωπικό του σχολείου να εκτελέσει μια σειρά διοικητικών εργασιών με ευκολία και πολλά άλλα, όλα μέσα από ένα σύγχρονο, πλήρως συνδεδεμένο σύστημα βασισμένο στο cloud.
Blackboard
Η αποστολή του μαυροπίνακα είναι να συνεργάζεται με την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα για να βοηθήσει στην επιτυχία των εκπαιδευομένων και των ιδρυμάτων, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Με μια απαράμιλλη κατανόηση του κόσμου του εκπαιδευόμενου, με τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για μαθητική επιτυχία και με τη μέγιστη ευελιξία για καινοτομία, ο μαυροπίνακας είναι το εργαλείο με το οποίο θα αλλάξει ο τομέας της εκπαίδευσης.
Brightspace
H D2L, κορυφαία στην τεχνολογία εκπαίδευσης παγκοσμίως, δημιούργησε το Brightspace, την πρώτη πραγματικά ολοκληρωμένη πλατφόρμα εκμάθησης στον κόσμο. Η ανοιχτή και επεκτάσιμη πλατφόρμα της D2L χρησιμοποιείται από περισσότερους από 1.100 πελάτες και σχεδόν 15 εκατομμύρια μεμονωμένους σπουδαστές στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σε δημόσιους οργανισμούς και στον τομέα των επιχειρήσεων. Η λύση ενσωματώνεται απρόσκοπτα στο Office 365, το Outlook, το OneDrive, το Mix και το OneNote.
Canvas
Με χρόνο λειτουργίας 99,9%, το Canvas είναι η πιο εύχρηστη, προσαρμόσιμη και αξιόπιστη πλατφόρμα εκμάθησης. Έχει υιοθετηθεί ταχύτερα και χρησιμοποιείται με περισσότερους τρόπους, από περισσότερους χρήστες, από οποιοδήποτε άλλο LMS. Δείτε πώς το Canvas διευκολύνει τη διδασκαλία και την εκμάθηση για όλους.
itslearning
Εδώ, στο κέντρο της εκπαίδευσης, θα βρείτε ένα σύστημα διαχείρισης εκπαίδευσης για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση που είναι εξαιρετικά διαισθητικό από την αρχή και απολαυστικό στη χρήση. Είναι τόσο ευφυές που ξεπερνά τα φυσικά όρια της αίθουσας ενώ ταυτόχρονα προτείνει πραγματικά πόρους εκμάθησης βάσει προτύπων για κάθε μαθητή. Έτσι εμπνέει και επαναφέρει τη διασκέδαση στη διδασκαλία και τη μάθηση.
LoveMySkool
Το LoveMySkool ενθαρρύνει τους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο να εμπλέξουν τους σπουδαστές τους. Οι εξαιρετικά προηγμένες δυνατότητές που διαθέτει το καθιστούν ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα διαχείρισης.
Moodle
Το Moodle αποτελεί την κορυφαία εκπαιδευτική πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιείται από σχολεία, πανεπιστήμια, χώρους εργασίας και άλλους τομείς σε ολόκληρο τον κόσμο και σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα προσαρμόσιμο σύνολο δυνατοτήτων για διδάσκοντες, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές, όπως ισχυρές συνοδευτικές εφαρμογές για χρήση σε κινητές συσκευές, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σενάριο, από την αυστηρά δομημένη εκπαίδευση έως τους περισσότερο ανοιχτούς χώρους συνεργασίας, καθώς και σε πλήρως ηλεκτρονικά ή μεικτά σενάρια.
NEO By Cypher Learning
Το NEO είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα διαχείρισης (LMS) που διευκολύνει τη δημιουργία και διαχείριση όλων των δραστηριοτήτων εκμάθησης, είτε πρόκειται για τη δημιουργία online μαθημάτων, την αξιολόγηση μαθητών, την ενθάρρυνση της συνεργασίας ή την παρακολούθηση επιτευγμάτων.
Sakai
Το Sakai προσφέρει μια πληθώρα από πανίσχυρα, ευέλικτα εργαλεία που καθιστούν δυνατή τη σπουδαία διδασκαλία, την αποτελεσματική μάθηση και τη δυναμική συνεργασία.
School Bytes
Με το School Bytes LMS, οι διδάσκοντες μπορούν να δημιουργούν και να βαθμολογούν αναθέσεις εργασιών για τις τάξεις τους χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Σημειωματάριο τάξης του OneNote, με αυτές τις αλλαγές να δημοσιεύονται αυτόματα στο School Bytes, εξαλείφοντας την ανάγκη για μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων. Σε συνδυασμό με την απρόσκοπτη ενοποίηση του Microsoft Office Online, οι διδάσκοντες και οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε μια ενιαία εμπειρία του Office 365 με πλούσιες δυνατότητες.
Schoology
Το Schoology είναι μια εταιρεία εκπαιδευτικής τεχνολογίας που φέρνει τη συνεργασία στο επίκεντρο της εμπειρίας μάθησης. Το cloud εκπαίδευσης του Schoology συνδέει τα άτομα, το περιεχόμενο και τα συστήματα που προωθούν την εκπαίδευση και παρέχει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την εξατομίκευση της εκπαίδευσης και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των σπουδαστών. Περισσότερα από 12 εκατομμύρια άτομα από 60.000 σχολεία και πανεπιστήμια στον κόσμο χρησιμοποιούν το Schoology για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουν και μαθαίνουν.