OneNote-undervisningspartnere
OneNote klassenotesbog har LMS-integration med læringsværktøjer (LTI).

Blackbaud
Hos Blackbaud, forstår vi udfordringerne som private skoler står over for i dag, og vi er i en unik placering, hvor vi kan levere en fremtid til en skole, når – på et hvilket som helst tidspunkt – en elev kan tjekke hjemmeopgaver, lærere kan være notere karakterer, forældre kan betale deres regninger, og skolens administration kan udføre en række administrative funktioner med lethed, og meget mere – alt sammen fra et moderne, cloud-baseret, fuldt tilsluttet systemet.
Blackboard
Blackboards mission er at indgå et partnerskab med det globale uddannelsescommunity for at give studerende og insitutioner større succes ved at udnytte innovative teknologier og tjenester. Med en uovertruffen forståelse for de studerendes verden, den mest omfattende løsning for studernde og den største kapacitet til innovationer, står Blackboard for en uddannelsesverden i forandring.
Brightspace
D2L, verdens førende virksomhed inden for undervisningsteknologi, har udviklet Brightspace, som er verdens første fuldt integrerede læringsplatform. D2L's åbne og skalerbare platform bruges af mere end 1.100 kunder og næsten 15 millioner elever på videregående uddannelser, i folkeskolen og på ungdomsuddannelser, i sundhedssektoren, i den offentlige sektor og i private virksomheder. Løsningen kan integreres problemfrit med Office 365, Outlook, OneDrive, Mix og OneNote.
Canvas
Med en oppetid på 99,9 % er Canvas den mest anvendelige, tilpasningsklare, skalerbare og pålidelige undervisningsplatform. Brugerne har taget den til sig hurtigere, og den bruges på flere måder end noget andet undervisningsadministrationssystem. Se, hvordan Canvas gør undervisning og læring nemmere for alle.
itslearning
Her, midt i uddannelse, finder du et k12 LMS, der er så intuitivt fra starten, at det er en fryd at bruge det. Med dets intelligens trodser det grænserne for det fysiske klasseværelse mens det i realiteten anbefaler standardbaserede læringsressourcer for hver enkelt elev. Det er så inspirerende, at det bringer sjov ind i undervisning og læring.
LoveMySkool
LoveMySkool giver globalt lærere mulighed for at etablere kontakt til eleverne. De meget avancerede funktioner gør det til et af de bedste Learning Management-systemer.
Moodle
Moodle er en læringsplatform baseret på åben kildekode. Det bruges af skoler, universiteter, arbejdspladser og andre sektorer verden over på mere end 100 sprog. Med en lang række værktøjer, der kan tilpasses til lærere, administratorer og studerende og en mobilapp, kan det bruges til alle typer scenarier fra højt struktureret undervisning til samarbejdsscenarier enten online eller i et blandet miljø.
NEO By Cypher Learning
NEO er et Learning Management system (LMS), der gør det nemt at oprette og administrere alle undervisningsaktiviteter, uanset om det drejer sig om at etablere online-klasser, elevvurdering, forbedre samarbejdet eller holde styr på opnåede resultater.
Sakai
Sakai indeholder et væld af effektive, fleksible værktøjer, der faciliterer god undervisning, inspirerende læring og dynamisk samarbejde.
School Bytes
Med undervisningsadministrationssystemet School Bytes kan lærere oprette opgaver og give dem karakterer for deres klasser med tilføjelsesprogrammet Klassenotesbog i OneNote, og disse ændringer udgives automatisk på School Bytes, så det ikke er nødvendigt at indtaste manuelle data. Via vores problemfrie integration med Microsoft Office Online får lærere og eleverne adgang til en fælles og funktionsrig Office 365-oplevelse.
Schoology
Schoology er uddannelseteknologivirksomheden, der sætter samarbejde i fokus for undervisningsoplevelsen. Schoologys uddannelsessky forbinder de mennesker, det indhold og de systemer, som tilsammen udgør undervisning, og giver adgang til alle de værktøjer, der skal bruges til at personliggøre undervisningen og forbedre elevernes resultater. Over 12 millioner mennesker fra 60.000 folkeskoler, ungdomsuddannelser og universiteter verden over bruger Schoology til at transformere den måde, de underviser og lærer på.