Socis del OneNote del sector educatiu
La Llibreta de classe del OneNote té integració LMS amb Learning Tools Interoperability (LTI).

Blackbaud
A Blackbaud, comprenem els reptes a què s'enfronten les escoles privades hui dia i la nostra posició ens permet oferir a les escoles un futur en què, en tot moment, un estudiant puga comprovar els deures, els professors puguen registrar les qualificacions, els pares puguen pagar les factures, el personal de les escoles puga dur a terme una sèrie de funcions administratives amb facilitat i molt més, tot des d'un sistema modern basat en el núvol i totalment connectat.
Blackboard
L'objectiu de Blackboard és col·laborar amb la comunitat educativa internacional per a possibilitar l'èxit dels estudiants i de les institucions mitjançant tecnologies i serveis innovadors. Amb uns coneixements sense comparació del món de l'estudiant, les solucions més completes per a l'èxit acadèmic i la millor capacitat d'innovació, Blackboard és el soci educatiu per al canvi.
Brightspace
Líder mundial en tecnologies per a l'educació, D2L és l'autor del Brightspace, la primera plataforma d'aprenentatge del món integrada de debò. La plataforma oberta i ampliable de D2L la utilitzen més de 1.100 clients i quasi 15 milions d'estudiants d'educació superior, secundària i primària, del sector sanitari, de governs i d'empreses. La seua solució s'integra sense problemes amb l'Office 365, amb l'Outlook, amb el OneDrive, amb el Mix i amb el OneNote.
Canvas
Amb un 99,9% de temps d'activitat, el Canvas és la plataforma d'aprenentatge més fàcil d'utilitzar, personalitzable, adaptable i fiable. Ha estat adoptat més ràpid, té més usuaris i s'utilitza de més maneres que cap altre LMS. Vegeu com el Canvas facilita l'ensenyament i l'aprenentatge per a tothom.
itslearning
Ací, al cor de l'educació, trobareu un LMS K12 molt intuïtiu i fàcil d'utilitzar. És tan intel·ligent que desafia els límits de les aules físiques i alhora recomana recursos d'aprenentatge que compleixen els estàndards per a cada alumne. A més, és tan inspirador que ensenyar i aprendre torna a ser divertit.
LoveMySkool
El LoveMySkool permet a educadors d'arreu del món fomentar la participació dels alumnes. Amb les seues característiques avançades, és un dels millors sistemes de gestió de l'aprenentatge.
Moodle
El Moodle és la plataforma d'aprenentatge de codi obert mundial que utilitzen escoles, universitats, empreses i altres sectors de tot el món en més de 100 idiomes. Compta amb un conjunt d'eines molt personalitzables per a mestres, administradors i estudiants, i inclou aplicacions auxiliars molt potents per a dispositius mòbils. Es pot utilitzar en qualsevol situació, des de l'aprenentatge molt estructurat fins a espais de col·laboració més oberts, tant en línia com de manera mixta.
NEO By Cypher Learning
El NEO és un sistema de gestió de l'aprenentatge (LMS) que facilita la creació i la gestió de totes les activitats d'aprenentatge, com ara la creació de classes en línia, l'avaluació dels alumnes, la millora de la col·laboració o el seguiment dels assoliments.
Sakai
Sakai ofereix moltes eines potents i flexibles que permeten millorar l'ensenyament, fer més atractiu l'aprenentatge i col·laborar de manera dinàmica.
School Bytes
Amb l'LMS School Bytes, els professors poden crear i qualificar tasques de classe mitjançant el complement Llibreta de classe del OneNote, amb la publicació automàtica dels canvis a l'School Bytes, cosa que elimina la necessitat d'introduir les dades manualment. Gràcies a la integració sense problemes amb el Microsoft Office Online, els professors i els alumnes tindran accés a una experiència de l'Office 365 unificada i amb una multitud de funcions.
Schoology
Schoology és l'empresa de tecnologia per a l'educació que posa la col·laboració en el centre de l'experiència d'aprenentatge. El núvol d'educació de Schoology connecta les persones, el contingut i els sistemes que impulsen l'educació, i proporciona totes les eines necessàries per a personalitzar l'educació i millorar els resultats dels alumnes. Més de 12 milions de persones de 60.000 centres de primària, de secundària i d'universitats de tot el món utilitzen Schoology per transformar la manera com ensenyen i aprenen.