Партньори за образование за OneNote

Blackbaud
Ние в Blackbaud разбираме предизвикателствата, с които се сблъскват днес частните учебни заведения, и сме си поставили уникалната цел да осигурим на училището бъдеще – във всеки един момент всеки ученик/студент може да провери домашните си, учителите могат да регистрират оценки, родителите могат да се плащат сметките, училищният персонал да извършва редица административни функции с лекота и много други – всичко това от една модерна, базирана на облака, напълно свързана система.
Blackboard
Мисията на Blackboard е да си сътрудничи с глобалната образователна общност, за да даде възможности за успех на учащите и институциите чрез използване на иновативни технологии и услуги. С ненадминато разбиране за света на учащите, най-изчерпателните решения за успех на учащите и най-големия капацитет за иновации, Blackboard е партньорът в образованието на промяната.
Brightspace
Глобален лидер в образователните технологии, D2L е създателят на Brightspace – първата в света напълно интегрирана платформа за обучение. Отворената и разширяема платформа на D2L се използва от повече от 1100 клиента и почти 15 милиона обучавани във висшето образование, основните училища, средните училища, здравеопазването, държавните организации и корпоративния сектор. Тяхното решение се интегрира безпроблемно с Office 365, Outlook, OneDrive, Mix и OneNote.
Canvas
Благодарение на своето 99,9% време на работа без прекъсвания, Canvas е най-използваната, персонализируема, адаптивна и надеждна платформа за обучение. Тя е възприета по-бързо и се използва по повече начини и от повече потребители, отколкото всички други СУО заедно. Вижте как Canvas улеснява преподаването и ученето за всички.
itslearning
Тук, в центъра на образованието, ще намерите системата за управление на обучението (СУО) k12, която е толкова интуитивна от самото начало, че е истинско удоволствие да се използва. Толкова е интелигентна, че преодолява физическите граници на класната стая, като едновременно с това препоръчва ресурси за обучение, съобразени със стандартите за всеки ученик. Това е вдъхновяващо и прави обучението и ученето забавно.
LoveMySkool
LoveMySkool дава възможност на преподавателите по целия свят да ангажират учениците. Неговите изключително разширени функции го превръщат в една от най-добрите системи за управление на обучението.
Moodle
Moodle е световната платформа за обучение с отворен код, използвана от училища, университети, работни места и други сектори, на над 100 езика. Със силно персонализируем набор инструменти от функции за учители, администратори и ученици, включително мощни придружаващи мобилни приложения, тя може да се използва за различни сценарии, вариращи от силно структурирано обучение до по-отворени пространства за сътрудничество, в изцяло онлайн или смесени сценарии.
NEO By Cypher Learning
NEO е система за управление на обучението (LMS), която улеснява създаването и управлението на всички дейности за обучение, независимо дали става въпрос за изграждане на онлайн класове, оценка на ученици, подобряване на сътрудничеството или проследяване на постиженията.
Sakai
Sakai предоставя изобилие от мощни гъвкави инструменти, които дават възможност за чудесни учебни, завладяващи възможности за обучение и динамично сътрудничество.
School Bytes
Чрез системата за управление на обучението School Bytes учителите могат да създават и оценяват задачи за своите класове, като използват добавката "Бележник на класа на OneNote", като тези промени автоматично се публикуват отново в School Bytes и се премахва нуждата от ръчно въвеждане на данни. Заедно с нашата безпроблемна интеграция с Microsoft Office Online учителите и учениците ще имат достъп до единна среда за работа в Office 365, която има редица функции.
Schoology
Schoology е фирма за технологии в образованието, която поставя сътрудничеството в основата на обучението. Облакът за образование на Schoology свързва хората, съдържанието и системите, които са в основата на образованието, и предоставя всички необходими инструменти за персонализиране на образованието и подобряване на резултатите на обучаваните. Повече от 12 милиона души от 60 000 основни, средни и висши училища по целия свят използват Schoology, за да преобразят начина на преподаване и обучение.