Utvalda appar
Få ut mer av OneNote med dessa program och enheter.
Brother Web Connection
Din Brother-enhet (MFP/dokumentskanner) kan skanna bilder och överföra dem till OneNote och OneDrive direkt istället för att gå via en PC.
Chegg
Elever kan spara viktiga läxsvar från Chegg Study F&S i OneNote. Det är enkelt med "Clip It"-knappen i OneNote. Efter det kan du organisera dina svar efter ämne, lektion eller uppgift och allt blir omedelbart sökbart i OneNote. Skapa den ultimata studieguiden och dela med klasskamraterna.
cloudHQ
Integrera OneNote-anteckningarna med cloudHQ. Synkronisera anteckningsböckerna med andra populära molntjänster, till exempel Salesforce, Evernote och Dropbox. Det är enkelt att samarbeta med andra, dela idéer i valfri app och automatiskt synkronisera tillbaka dem i OneNote. Du kan även säkerhetskopiera OneNote-anteckningsböckerna i andra molntjänster och skydda dina idéer om du tar bort dem av misstag.
Newton
Med Newton kan du spara viktiga e-postmeddelanden till OneNote med ett klick. Oavsett om det är en faktura, ett recept eller e-post från en viktig kund kan du använda Newtons OneNote-integrering för att hålla reda på allt.
Docs.com
Med Docs.com kan användare sprida anteckningar och utbildningsmaterial genom OneNote-anteckningsböcker. Din OneNote-anteckningsbok når ut till många eftersom lärare och elever över hela världen kan visa och använda den.
Doxie Mobile Scanners
Doxie är en ny slags pappersskanner som är uppladdningsbar så att du kan skanna dokument var som helst utan att behöva någon dator. Bara ladda upp och sätt på den, var du än befinner dig. För in dina papper, kvitton och foton för skanning, arkivering och delning. Doxie kan skanna överallt och sedan synkroniseras med OneNote för att komma åt alla dina skannade dokument på alla dina enheter
EDUonGo
Med EDUonGo kan vem som helst starta en utbildning online på bara några minuter. EDUonGo-elever kan enkelt exportera lektioner till de egna anteckningsböckerna. På så sätt kan eleverna anteckna och dela med andra. Eleverna kan även ansluta till sina OneDrive-konton. Som lärare kan du inkludera videor från Office Mix i lektionerna.
Skicka e-post till OneNote
Fånga sakerna som är viktiga för dig medan du är på språng genom att skicka de till din anteckningsbok direkt via e-post. Skicka dokument, anteckningar, resplaner och mycket mer till me@onenote.com så sätter vi in allt i din OneNote-anteckningsbok som du kan komma åt från alla dina enheter.
Epson Document Capture Pro
Med Document Capture Pro kan du enkelt skanna dokument, redigera sidor, spara filer och överföra data till programmen som du skannat med Epson-skannrar, t.ex. Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 med fler. Utöver detta kan du också skanna till OneNote med bara ett tryck för att enkelt komma åt dokument på flera enheter eller dela dem med andra.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Skriv anteckningar på valfri yta och skicka dem till OneNote genom att göra den till en smart yta med eQuil Smartpen2 och Smartmarker. Det är ett naturligt sätt att spara briljanta idéer.
Feedly
Feedly ger läsare tillgång till händelser och information som de brinner för. Leta reda på artiklarna med Feedly och spara sedan de bästa direkt till OneNote med ett enda klick.
Paper and Pencil by FiftyThree
Ta fram dina idéer i Pencil to Paper och gå sedan ett steg till med OneNote. Använd Pencil för att skriva och rita med förbättrad precision och lätthet, och om du gör ett misstag kan du helt enkelt vända på pennan och ta bort det på ett naturligt sätt. Allt detta direkt i OneNote. Det är enkelt att föra anteckningar, skriva checklistor och skissa med Paper, och dela sedan allt via OneNote för ytterligare möjligheter, t.ex. samarbeta i en delad anteckningsbok, lägga till ljudinspelningar och få åtkomst till innehållet från alla sorters enheter.
Genius Scan
Genius Scan är en skanner som du har i fickan. Med den kan du digitalisera pappersdokument, skapa PDF-filer och omedelbart lagra dem i OneNote.
JotNot Scanner
JotNot omvandlar din iPhone till en portabel flersidesskanner. Du kan använda JotNot för att skanna dokument, kvitton, whiteboard-tavlor, visitkort och anteckningar till ett elektroniskt format. JotNot kan nu integreras direkt med Microsofts OneNote-plattformen så att du snabbt och enkelt kan använda ditt OneNote-konto för att säkerhetskopiera och organisera dina skanningar.
Livescribe 3 Smartpen
Med Livescribe 3 smartpen och Livescribe+-appen är det bara att skriva på papper så dyker allt upp på din mobila enhet, där du kan tagga, söka efter och konvertera dina anteckningar till text. Du kan skicka allt till OneNote så att dina handskrivna anteckningar och skisser är integrerade med resten av din importerade information.
Mod Notebooks
Mod notebooks är fysiska anteckningsböcker som är tillgängliga från molnet. Skriv anteckningar med penna och papper för att sedan få sidorna digitaliserade, helt kostnadsfritt. Varje sida av en fullständig anteckningsbok kan synkroniseras till OneNote och sparas för evigt.
NeatConnect
Med NeatConnect transformeras pappershögar till digitala dokument och skickar dem direkt till OneNote­, utan dator. Var du än är i huset eller kontoret gör NeatConnects Wi-Fi-kompabilitet och pekskärmsgränssnitt det snabbt och lätt att skanna, vilket sparar tid och tar organiserandet och produktiviteten till helt nya nivåer.
News360
News360 är en kostnadsfri och anpassningsbar nyhetsapp som lär sig vad du gillar och blir smartare ju mer du använder den. Med mer än 100 000 källor så finns det alltid något intressant att läsa och du behöver bara trycka på en knapp för att spara dina favorithändelser direkt i OneNote.
Nextgen Reader
En snabb, ren och snygg RSS-läsare för Windows Phone. Nu kan du spara artiklar direkt i OneNote. Trevlig läsning!
Office Lens
Med Office Lens är det som att ha en skanner i din ficka. Du behöver aldrig missa anteckningar på en whiteboard eller svarta tavlor och aldrig mer leta efter borttappade dokument eller visitkort, kvitton som saknas eller post-it lappar på vift! Office Lens gör dina bilder otroligt läsbara och återanvändbara. Få in ditt innehåll direkt i OneNote med automatisk trimning och rensning.
OneNote For AutoCAD
Med OneNote för AutoCAD kan du göra anteckningar bredvid din ritning i AutoCAD. Det ökar produktiviteten för de arkitekter och konstruktörer över hela världen som använder AutoCAD till att skapa 2D- och 3D-ritningar. Anteckningarna säkerhetskopieras i molnet, med åtkomst när som helst. Användarna kan se anteckningarna nästa gång de öppnar ritningen i AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organisera lektioner och kursinnehåll i en egen digital anteckningsbok med en personlig arbetsyta för varje elev, ett innehållsbibliotek för åhörarkopior och en samarbetsyta för lektioner och kreativa aktiviteter.
OneNote Web Clipper
Med OneNote Web Clipper kan du spara webbsidor från din webbläsare till dina OneNote-anteckningsböcker. Med bara ett klick kan du fånga in ögonblick så att du kan komma ihåg mer av ditt liv.
Powerbot for Gmail
Spara viktiga e-postmeddelanden, konversationer och bifogade filer i OneNote direkt från Gmail. Du slipper att byta från ett program till ett annat.
WordPress
Skapa WordPress-inlägg på valfri enhet, på olika plattformar, online eller offline i OneNote och återanvänd innehåll enkelt från alla de befintliga anteckningarna.
Zapier
Zapier är det enklaste sättet att koppla OneNote till de appar som du redan använder, till exempel Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo och Twitter. Använd Zapier för att säkerhetskopiera anteckningar, registrera slutförda uppgifter och spara nya kontakter, bilder, webbsidor och annat.