Istaknute aplikacije
Iskoristite OneNote na bolji način pomoću ovih aplikacija i uređaja.
Brother Web Connection
Brother računar (MFP/skener dokumenata) može da skenira slike i direktno ih otprema u OneNote i OneDrive bez posredstva PC računara.
Chegg
Učenici mogu da sačuvaju najvažnije odgovore u vezi sa domaćim zadacima iz usluge Chegg Study Q&A u programu OneNote. To je lako pomoću OneNote dugmeta Iseci. Odavde možete da počnete da organizujete svoje odgovore po predmetu, odeljenju ili zadatku i da sve to učinite pretraživim u programu OneNote. Kreirajte vrhunski vodič za učenje i podelite ga sa svojim drugarima iz razreda.
cloudHQ
Integrišite OneNote beleške sa cloudHQ. Sinhronizujte beležnice sa drugim popularnim uslugama u oblaku kao što su Salesforce, Evernote, Dropbox. Jednostavno sarađujte sa drugima, delite svoje ideje u bilo kojoj aplikaciji i automatski ih sinhronizujte u programu OneNote. Napravite kopije za OneNote beležnive u drugim uslugama u oblaku da biste zaštitili svoje ideje u slučaju da ih nenamerno izbrišete.
Newton
Sačuvajte važne e-poruke u programu OneNote samo jednim klikom koristeći Newton. Bilo da je u pitanju faktura, recept ili važna e-poruka klijenta, koristite integraciju aplikacije Newton sa programom OneNote da biste sve sačuvali zajedno.
Docs.com
Uz Docs.com korisnici mogu da dele beleške ili nastavni materijal pomoću OneNote beležnica. To omogućava ljudima kao što su nastavnici i učenici iz celog sveta da prikazuju i ponovo koriste vaše OneNote beležnice, što vam povećava popularnost i uticaj u zajednici.
Doxie Mobile Scanners
Doxie je nova vrsta skenera koji se može puniti, tako da možete da skenirate dokumente na svakom mestu - računar nije neophodan. Samo ga napunite i uključite, gde god da se nalazite - umetnite papir, potvrde i fotografije za skeniranje, arhiviranje i deljenje. Doxie skenira na svakom mestu, a zatim se sinhronizuje sa programom OneNote za pristup svim skeniranim dokumentima, na svim vašim uređajima.
EDUonGo
EDUonGo omogućava svima da pokrenu akademiju ili kurs na mreži za par trenutaka. EDUonGo studenti mogu lako da izvezu lekcije u svoje beležnice. Ovo olakšava studentima pravljenje beležaka i deljenje sa drugima. Studenti mogu da se povežu i sa OneDrive nalozima. Kao nastavnik, možete da uključite video zapise iz usluge Office Mix u svoje lekcije.
Slanje e-pošte u OneNote
Uhvatite stvari koje su vam važne dok ste u pokretu tako što ćete ih poslati putem e-pošte direktno u svoju beležnicu! Šaljite dokumente, beleške, maršrute i još mnogo toga na adresu me@onenote.com i mi ćemo ih staviti u vašu OneNote beležnicu, gde im možete pristupiti sa svih svojih uređaja.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro vam omogućava da jednostavno skenirate dokumente, uređujete stranice, čuvate datoteke i u aplikacije prenosite podatke skenirane Epson skenerima, poput Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 i drugih. Pored toga, korisnici mogu da skeniraju u OneNote jednim dodirom, kako bi lakše pristupali dokumentima sa više uređaja ili ih delili sa drugima.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Napišite svoje beleške na bilo kojoj površini i pošaljite ih u OneNote tako što ćete ih pretvoriti u pametnu površinu uz eQuil Smartpen2 i Smartmarker. To je prirodan način da zabeležite svoje izuzetne ideje.
Feedly
Feedly povezuje čitaoce sa pričama i informacijama koje ih zanimaju. Koristite Feedly da biste otkrili i pratili odličan sadržaj, a zatim direktno sačuvajte najbolje članke u programu OneNote pomoću jednog klika.
Paper i Pencil preduzeća FiftyThree
Prenesite svoje ideje sa funkcije Pencil na funkciju Paper, a zatim pređite na dalji korak uz OneNote. Pišite i crtajte sa poboljšanom preciznošću i lakoćom po kojoj je funkcija Pencil poznata, a ako napravite grešku, jednostavno okrenite nalivpero i obrišite je na prirodan način – sve to direktno u programu OneNote. Lako hvatajte beleške, pravite liste za proveru i skicirajte u funkciji Paper, a zatim delite u programu OneNote da biste uradili više toga, na primer, sarađivali u deljenoj beležnici, dodali audio snimke i pristupili sadržaj sa gotovo svakog uređaja.
Genius Scan
Genius Scan je skener u vašem džepu. On omogućava digitalizovanje papirnih dokumenata, kreiranje PDF datoteka i trenutno skladištenje u programu OneNote.
JotNot Scanner
JotNot pretvara vaš iPhone u prenosivi skener za više stranica. JotNot možete da koristite za skeniranje dokumenata, potvrda, belih tabli, vizitkarti i beležaka u elektronskom formatu. JotNot sada pruža direktnu integraciju sa Microsoft OneNote platformom, tako da brzo i lako možete da napravite rezervne kopije i organizujete skeniranja pomoću OneNote naloga.
Livescribe 3 Smartpen
Livescribe 3 smartpen i aplikacija Livescribe+ vam omogućavaju da jednostavno pišete na papiru i gledate kako se sve odmah prikazuje na mobilnom uređaju, na kome možete da označavate, pretražujete i konvertujete beleške u tekst. Sve možete da pošaljete u OneNote da bi rukom napisane beleške i skice bile integrisane sa drugim važnim informacijama.
Mod Notebooks
Mod je papirna beležnica kojoj se može pristupiti iz oblaka. Napravite beleške koristeći poznatu olovku i papir, a zatim besplatno digitalizujte svoje stranice. Svaka stranica dovršenih beležnica može se sinhronizovati sa programom OneNote i sačuvati zauvek.
NeatConnect
NeatConnect pretvara hrpe papira u digitalne dokumente i šalje ih direktno u OneNote – bez upotrebe računara. Iz bilo koje prostorije u kući ili iz bilo kog dela kancelarije, kompatibilnost sa Wi-Fi mrežom i interfejs na dodirnom ekranu rešenja NeatConnect olakšavaju i ubrzavaju skeniranje u aplikaciju OneNote da biste uštedeli vreme i poboljšali nivo organizovanosti i produktivnosti.
News360
News360 je besplatna aplikacija vesti koja uči šta volite i postaje pametnija što je više koristite. Uz više od 100.000 izvora, uvek ima nešto zanimljivo za čitanje i možete da sačuvate omiljene priče direktno u programu OneNote pomoću jednog dodira dugmeta.
Nextgen Reader
Brz, jasan i lep RSS čitač za Windows Phone. Sada vam omogućava da čuvate članke direktno u programu OneNote. Uživajte u čitanju!
Office Lens
Office Lens je kao da imate skener u svom džepu. Nikada više nemojte propustiti beleške na beloj tabli ili školskoj tabli, niti tražiti zaturene dokumente ili vizit karte, priznanice koje fale ili zagubljene lepljive beleške! Office Lens pretvara vaše slike u neverovatno čitljive i ponovno upotrebljive. Snimite sadržaj direktno u programu OneNote pomoću automatskog isecanja i čišćenja.
OneNote For AutoCAD
OneNote za AutoCAD vam omogućava da hvatate beleške pored crteža u programu AutoCAD. Ovo povećava produktivnost arhitekata i inženjera širom sveta koji koriste AutoCAD za pravljenje 2D i 3D crteža. Rezervne kopije ovih beležaka se prave u oblaku i moguće im je pristupiti u bilo kom trenutku. Korisnici mogu da vide ove beleške kada sledeći put otvore crtež u programu AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organizujte nastavne planove i sadržaj predavanja u sopstvenoj digitalnoj beležnici koja ima radni prostor za svakog učenika, biblioteku propratnih sadržaja, kao i prostor za saradnju za lekcije i kreativne aktivnosti.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper omogućava vam da sačuvate veb stranice iz pregledača u OneNote beležnice. Pomoću samo jednog klika, on vam pomaže da brzo zabeležite stvari i više toga da sačuvate.
Powerbot for Gmail
Sačuvajte važne e-poruke, razgovore i priloge direktno u usluzi OneNote iz Gmail interfejsa. Nema više prelazaka iz jedne u drugu aplikaciju.
WordPress
Sastavite WordPress objave na bilo kom uređaju, platformi, na mreži ili van mreže u programu OneNote i jednostavno ponovo koristite sadržaj iz postojećih beležaka.
Zapier
Zapier je najlakši način da povežete OneNote sa aplikacijama koje već koristite kao što su Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo i Twitter. Koristite ovu aplikaciju da biste kreirali rezervne kopije beležaka, čuvali evidenciju završenih zadataka ili sačuvali nove kontakte, fotografije, veb stranice i još mnogo toga.