Истакнуте апликације
Искористите OneNote на бољи начин помоћу ових апликација и уређаја.
Brother Web Connection
Brother рачунар (MFP/скенер докумената) може да скенира слике и директно их трансферише у OneNote и OneDrive без посредства PC рачунара.
Chegg
Студенти могу да сачувају кључне одговоре за задаћу из услуге питања и одговора апликације Chegg Study у програму OneNote. Све је лако с дугметом "Исијеци" у програму OneNote. Ту можете да почнете да организујете одговоре по предмету, разреду или задатку и све можете одмах да претражујете у апликацији OneNote. Креирајте врхунске биљешке за учење и подијелите их с колегама са студија.
cloudHQ
Интегришите OneNote биљешке с услугом cloudHQ. Синхронизујте блокове с другим популарним услугама на облаку као што су Salesforce, Evernote, Dropbox. Лако сарађујте с другим корисницима, дијелите идеје у свим апликацијама и аутоматски их опет синхронизујте с програмом OneNote. Поред тога, правите резервне копије OneNote блокова на другим услугама на облаку како бисте заштитили своје идеје уколико би се десило да их случајно избришете.
Newton
Сачувајте важне поруке е-поште у програму OneNote само једним кликом користећи Newton. Било да је у питању фактура, рецепт или важна порука е-поште клијента, користите интеграцију апликације Newton са програмом OneNote да бисте све сачували заједно.
Docs.com
Docs.com омогућава корисницима да размјењују биљешке или материјале за учење користећи OneNote блокове. Омогућава особама као што су наставници и полазници широм свијета да прикажу и поново користе ваш OneNote блок, чиме расту популарност и утицај у заједници.
Doxie Mobile Scanners
Doxie је нова врста скенера који се може пунити, тако да можете да скенирате документе на сваком мјесту – рачунар није неопходан. Само га напуните и укључите, гдје год да се налазите – уметните папир, потврде и фотографије за скенирање, архивирање и дијељење. Doxie скенира на сваком мјесту, а затим се синхронизује с програмом OneNote за приступ свим скенираним документима, на свим вашим уређајима
EDUonGo
EDUonGo свим корисницима омогућава да покрену академију или курс на мрежи у свега неколико минута. Полазници у оквиру услуге EDUonGo могу лако да извезу лекције у властите блокове. Тиме се полазницима олакшава да праве биљешке и дијеле их с другима. Полазници могу и да се повежу на OneDrive рачуне. Као наставници, у лекције можете да уврстите видео записе с услуге Office Mix.
Слање е-поште у OneNote
Ухватите ствари које су вам важне док сте у покрету тако што ћете их послати путем е-поште директно у свој блок! Шаљите документе, биљешке, маршруте и још много тога на адресу me@onenote.com и ми ћемо их ставити у ваш OneNote блок, гдје им можете приступити са свих својих уређаја.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro вам омогућава да једноставно скенирате документе, уређујете странице, чувате фајлове и у апликације преносите податке скениране Epson скенерима, попут Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 и других. Поред тога, корисници могу да скенирају у OneNote једним додиром, како би лакше приступали документима с више уређаја или их дијелили с другима.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Напишите биљешке на било којој површини и пошаљите их у OneNote његовим претварањем у паметну површину користећи eQuil Smartpen2 и Smartmarker. То је интуитиван начин за биљежење изванредних идеја.
Feedly
Feedly повезује читаоце с причама и информацијама које их занимају. Користите Feedly како бисте открили и пратили одличан садржај, затим директно сачувајте најбоље чланке у програму OneNote помоћу једног клика.
Paper и Pencil компаније FiftyThree
Разрадите идеје користећи програме Pencil и Paper и затим идите корак даље уз програм OneNote. Пишите и цртајте унапријеђеном прецизношћу по којој је програм Pencil познат, а ако направите грешку, само окрените оловку и бришите као и иначе - све то директно у програму OneNote. Лако правите биљешке, правите контролне спискове и скицирајте у програму Paper, а затим подијелите садржај с апликацијом OneNote како бисте учинили више, нпр. сарађивали у дијељеном блоку, додали аудио снимке или приступили садржају с било којег уређаја.
Genius Scan
Genius Scan је скенер у вашем џепу. Он омогућава дигитализовање папирних докумената, креирање PDF фајлова и тренутно складиштење у програму OneNote.
JotNot Scanner
JotNot претвара ваш iPhone у преносиви скенер за више страница. JotNot можете да користите за скенирање докумената, потврда, бијелих табли, визиткарти и биљежака у електронском формату. JotNot сада пружа директну интеграцију са Microsoft OneNote платформом, тако да брзо и лако можете да направите резервне копије и организујете скенирања помоћу OneNote рачуна.
Livescribe 3 Smartpen
Livescribe 3 smartpen и апликација Livescribe+ вам омогућавају да једноставно пишете на папиру и гледате како се све одмах приказује на мобилном уређају, на коме можете да означавате, претражујете и конвертујете биљешке у текст. Све можете да пошаљете у OneNote како би руком написане биљешке и скице биле интегрисане с другим важним информацијама.
Mod Notebooks
Mod је папирни блок којем се може приступити из облака. Направите биљешке користећи познату оловку и папир, а затим бесплатно дигитализујте своје странице. Свака страница довршених блокова може се синхронизовати с програмом OneNote и сачувати заувијек.
NeatConnect
NeatConnect претвара хрпе папира у дигиталне документе и шаље их директно у OneNote – без употребе рачунара. Из било које просторије у кући или из било ког дијела канцеларије, компатибилност с Wi-Fi мрежом и интерфејс на додирном екрану рјешења NeatConnect олакшавају и убрзавају скенирање у апликацију OneNote како бисте уштедили вријеме и побољшали ниво организованости и продуктивности.
News360
News360 је бесплатна апликација вијести која учи шта волите и постаје паметнија што је више користите. Уз више од 100.000 извора, увијек има нешто занимљиво за читање и можете да сачувате омиљене приче директно у програму OneNote помоћу једног додира дугмета.
Nextgen Reader
Брз, чист и лијеп RSS читач за Windows Phone. Омогућава вам да сада сачувате чланке директно у програму OneNote. Уживајте у читању!
Office Lens
Office Lens је као да имате скенер у џепу. Никад више немојте пропустити биљешке на бијелој табли или школској табли, нити тражити затурене документе или визиткарте, признанице које недостају или загубљене љепљиве биљешке! Office Lens ваше слике чини невјероватно читљивим и поново употребљивим. Снимите садржај директно у програму OneNote помоћу аутоматског скраћивања и чишћења.
OneNote For AutoCAD
OneNote за AutoCAD ће да вам омогући да правите биљешке скупа с цртежом из програма AutoCAD. Тиме се побољшава продуктивност архитеката и инжењера широм свијета кроз кориштење програма AutoCAD за креирање 2D и 3D цртежа. На облаку се прави резервна копија тих биљешки и може им се приступати у сваком тренутку. Корисници могу да виде те биљешке наредног пута када отворе цртеж у програму AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Организујте припреме за наставу и садржај часова у властитом дигиталном блоку с личним радним простором за сваког полазника, библиотеком садржаја за штампане презентације и простором за сарадњу за лекције и креативне активности.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper омогућава вам да сачувате веб странице из прегледача у OneNote блокове. Помоћу само једног клика, он вам помаже да брзо ухватите ствари и запамтите више тога у животу.
Powerbot for Gmail
Сачувајте важне поруке е-поште, разговоре и прилоге у апликацију OneNote директно из окружења услуге Gmail. Нема више пребацивања с једне апликације на другу.
WordPress
Саставите WordPress коментаре на било којем уређају, на разним платформама, на мрежи или ван мреже у програму OneNote и једноставно вишеструко користите садржај из свих постојећих биљешки.
Zapier
Zapier је најлакши начин да повежете OneNote с апликацијама које већ користите као што су Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo и Twitter. Користите ову апликацију да бисте креирали резервне копије биљежака, водите евиденцију завршених задатака или сачувајте нове контакте, фотографије, веб странице и још много тога.