Predstavljeni programi
Izkoristite vse možnosti OneNota s temi programi in napravami.
Brother Web Connection
Z napravo Brother (optični bralnik MFP/dokumentov) lahko optično berete slike in jih prenesete neposredno v OneNote in OneDrive.
Chegg
Študenti lahko odgovore storitve Chegg Study Q&A shranite v OneNote. To lahko preprosto naredite z gumbom »Izreži«. Tam lahko začnete organizirati odgovore po predmetu, predavanju ali nalogi, po njih pa lahko nato iščete v OneNotu. Ustvarite lahko izvrsten vodnik za učenje in ga daste v skupno rabo za kolege.
cloudHQ
Integrirajte OneNotove zapiske s storitvijo cloudHQ. Sinhronizirajte zvezke z drugimi priljubljenimi storitvami v oblaku, kot so Salesforce, Evernote in Dropbox. Preprosto sodelujte z drugimi, dajajte svoje zamisli v skupno rabo v poljubnem programu in jih samodejno sinhronizirajte z OneNotom. Ustvarite varnostne kopije OneNotovih zvezkov v drugih storitvah v oblaku in zaščitite zamisli, če bi jih slučajno izbrisali.
Newton
Shranite pomembna e-poštna sporočila v OneNote z enim klikom s storitvijo Newton. Ne glede na to, ali gre za račun, recept ali pomembno e-poštno sporočilo stranke, z integracijo storitve Newton v OneNote bo vsa vaša vsebina na enem mestu.
Docs.com
Na spletnem mestu Docs.com lahko uporabniki razpošljejo opombe ali učna gradiva prek OneNota. Ljudem, kot so učitelji in študenti po vsem svetu, omogoča, da si ogledajo ali znova uporabijo OneNotov zvezek, ob večji priljubljenosti in vplivu v skupnosti.
Doxie Mobile Scanners
Doxie je nova oblika optičnega pregledovalnika papirnatih dokumentov, ki omogoča vnovično polnjenje, tako da lahko dokumente optično pregledujete kjer koli, pri tem pa ne potrebujete računalnika. Napolnite napravo in jo vklopite, z njo pa lahko nato optično pregledujete papirnate dokumente, recepte in fotografije, ki jih lahko shranite v arhiv ali pa jih dajete v skupno rabo. Z napravo Doxie lahko dokumente optično pregledate kjer koli, jih nato sinhronizirate z OneNotom, kjer lahko do dokumentov dostopate s poljubnimi napravami
EDUonGo
S storitvijo EDUonGo lahko kdor koli v nekaj minutah zažene spletno akademijo ali tečaj. Študenti storitve EDUonGo lahko vsebino predmeta preprosto izvozijo v svoje zvezke. Študenti lahko tako preprosto ustvarjajo zapiske in jih dajejo v skupno rabo za druge. Študentje lahko tudi vzpostavijo povezavo z računom storitve OneDrive. Kot učitelji lahko v tečaje vključite videe iz storitve Office Mix.
E-pošta v OneNote
Pomembno vsebino lahko shranite tudi na poti. To naredite tako, da jo z e-pošto pošljete neposredno v zvezek. Dokumente, zapiske, urnike in veliko drugega lahko pošljete na naslov me@onenote.com, mi pa bomo vsebino shranili v OneNotov zvezek, kjer lahko dostopate do nje v vseh napravah.
Epson Document Capture Pro
Program Document Capture Pro vam omogoča enostavno optično branje dokumentov, urejanje strani, shranjevanje datotek in prenos podatkov v programe, ki so jih optično prebrali bralniki Epson, denimo Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 in drugi. Poleg tega lahko uporabniki z enim dotikom vsebino optično preberejo v OneNotu in tako enostavno dostopajo do dokumentov iz več naprav ali dajejo vsebino v skupno rabo z drugimi.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Zabeležite zapiske na poljubni podlagi, nato pa jih pošljite v OneNote tako, da podlago spremenite v pametno podlago z orodjem eQuil Smartpen2 in Smartmarker. To je popolnoma intuitiven način za zapisovanje odličnih zamisli.
Feedly
Storitev Feedly povezuje bralce z zanimivimi zgodbami in informacijami. Uporabite storitev Feedly in odkrijte ter sledite priljubljeni vsebini, nato pa z enim klikom shranite najboljše članke neposredno v OneNote.
Paper in Pencil izdelovalca FiftyThree
Prenesite ideje s papirja v OneNote. Pišite in rišite preprosto in z izboljšano natančnostjo, po kateri slovi Pencil. Če se zmotite, preprosto obrnite tablično pisalo in izbrišite narisano. Vse to v OneNotu. Preprosto ustvarjajte zapiske, kontrolne sezname in skice v Papirju, nato pa dajte vse v skupno rabo v OneNote. V zvezku v skupni rabi lahko sodelujete z drugimi, dodate zvočne posnetke in dostopate do vsebino v skoraj kateri koli napravi.
Genius Scan
S programom Genius Scan imate v žepu optični bralnik. Z njim lahko v elektronsko obliko spremenite papirnate dokumente, ustvarite datoteke PDF in jih takoj shranite v OneNote.
JotNot Scanner
S programom JotNot lahko napravo iPhone spremenite v žepni optični pregledovalnik. S programom JotNot lahko optično pregledate dokumente, recepte, table, vizitke in zapiske, nato pa jih shranite v elektronsko obliko. JotNot ponuja možnost neposredne vdelave v Microsoft OneNotovo platformo, tako da lahko z računom za OneNote hitro in preprosto ustvarjate varnostne kopije ter organizirate optično pregledane dokumente.
Livescribe 3 Smartpen
S programoma Livescribe 3 smartpen in Livescribe+ lahko pišete na papir, vsebina pa bo prikazana na zaslonu vaše prenosne naprave, kjer lahko označite, iščete ali pretvorite zapiske v besedilo. Vsebino lahko pošljete v OneNote in tako ročne zapiske in skice integrirate z ostalimi pomembnimi podatki.
Mod Notebooks
Mod notebook predstavlja papirnat zvezek v oblaku. Ustvarjajte zapiske s pisalom in beležko, nato pa brezplačno pretvorite vsebino v digitalno vsebino. Vsako stran dokončanega zvezka je mogoče sinhronizirati z OneNotom in jo shraniti za nedoločen čas.
NeatConnect
NeatConnect pretvori fizične dokumente v digitalne in jih pošlje OneNotu. Z združljivostjo z omrežjem Wi-Fi in vmesnikom zaslona na dotik programa NeatConnect bo optično branje v OneNotu enostavno in hitro, privarčevali boste čas, storilnost v organizaciji pa se bo povečala, ne glede na to, s katerega prostora v stanovanju ali službi pošiljate dokumente.
News360
News360 je brezplačen, prilagojen program za novice, ki prepozna teme, ki vas zanimajo. Bolj ko ga uporabljate, pametnejši postaja. Na voljo je več kot 100.000 virov, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo zanimivega branja, z enim tapom gumba pa lahko priljubljene zgodbe shranite neposredno v OneNote.
Nextgen Reader
Zmogljiv in privlačen bralnik virov RSS za Windows Phone. Odslej lahko članke shranite neposredno v OneNote. Veliko užitkov ob branju.
Office Lens
Office Lens je pravzaprav optični bralnik v vašem žepu. Nikoli več ne boste spregledali zapiskov na svetli ali temni tabli in nikoli več ne boste iskali založenih dokumentov, vizitk, računov ali izgubljenih samolepljivih listkov! S programom Office Lens boste vsebino na slikah lahko brali in jo znova uporabili. S samodejnim obrezovanjem in čiščenjem lahko vsebino posnamete neposredno v OneNotu.
OneNote For AutoCAD
OneNote za AutoCAD vam omogoča, da poleg risb v programu AutoCAD ustvarite tudi zapiske. S tem lahko strokovnjaki za arhitekturo in inženring po vsem svetu, ki uporabljajo AutoCAD za 2D- in 3D-risbe, povečajo svojo produktivnost. Ti zapiski so podprti v oblaku, tako da je dostop do njih neomejen. Uporabniki si zapiske lahko ogledajo, ko naslednjič odprejo risbo v programu AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organizirajte učni program in vsebino predavanja v lastnem digitalnem zvezku z osebnim delovnim prostorom za vsakega posameznega študenta, z vsebino knjižnice za izročke in s prostorom za sodelovanje, ki so namenjene lekcijami in ustvarjalnim dejavnostim.
OneNote Web Clipper
S programom OneNote Web Clipper lahko shranite poljubne spletne strani iz spletnega brskalnika v OneNotove zvezke. Z enim klikom lahko hitro zajamete vsebino, ki jo boste pozneje še potrebovali.
Powerbot for Gmail
Shranite pomembna e-poštna sporočila, pogovore in priloge iz vmesnika storitve Gmail neposredno v OneNote. Odslej vam ne bo treba več skakati iz programa v program.
WordPress
Z orodjem WordPress lahko v OneNotu v poljubni napravi, v različnih platformah, z vzpostavljeno povezavo ali brez nje sestavite objave in preprosto znova uporabite vsebino v vseh obstoječih zapiskih.
Zapier
S storitvijo Zapier lahko najbolj preprosto OneNote povežete s programi, ki jih že uporabljate, kot so na primer Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo in Twitter. S tem programom lahko varnostno kopirate zapiske, shranite zapis o dokončanih opravilih ali pa shranite nove stike, fotografije, spletne strani in veliko drugega.