Aplicații recomandate
Obțineți mai multe de la OneNote cu aceste aplicații și dispozitive.
Brother Web Connection
Echipamentul dvs. Brother (MFP/scaner de documente) poate scana imagini și le poate încărca direct în OneNote și OneDrive, fără să treacă printr-un PC.
Chegg
Elevii/studenții pot salva în OneNote răspunsurile la întrebările lor esențiale despre teme de la Chegg Study Î&R. Procesul este unul simplu, cu butonul „Decupare” OneNote. De acolo, puteți începe să vă organizați răspunsurile după subiect, curs sau temă și le puteți căuta imediat pe toate în OneNote. Creați cel mai bun ghid de studiu și partajați-l cu colegii.
cloudHQ
Integrați notițele OneNote cu cloudHQ. Sincronizați blocnotesurile cu alte servicii cloud populare, precum Salesforce, Evernote, Dropbox. Colaborați ușor cu ceilalți, vă partajați ideile în orice aplicație și le sincronizați automat înapoi la OneNote. De asemenea, realizați backupuri ale blocnotesurilor OneNote în alte servicii cloud pentru a vă proteja ideile în cazul în care le ștergeți accidental.
Newton
Salvați e-mailurile importante în OneNote cu un singur clic, utilizând Newton. Indiferent dacă este vorba de o factură, de o rețetă sau de un e-mail important de la un client, utilizați integrarea OneNote de la Newton pentru a păstra totul împreună.
Docs.com
Docs.com permite utilizatorilor să distribuie note sau materiale educative prin blocnotesuri OneNote. El permite profesorilor și elevilor din întreaga lume să vadă și să vă reutilizeze blocnotesul OneNote, crescând popularitatea și influența în comunitate.
Doxie Mobile Scanners
Doxie este un nou tip de scaner pentru hârtie reîncărcabil, astfel încât puteți scana documente oriunde, fără a avea nevoie de vreun computer. Doar îl încărcați și-l deschideți, oriunde v-ați afla, și inserați foi, facturi sau fotografii pentru a fi scanate, arhivate și partajate. Doxie scanează oriunde, apoi se sincronizează cu OneNote pentru a vă da acces la toate documentele dvs. scanate, pe toate dispozitivele
EDUonGo
EDUonGo permite oricui să lanseze o școală sau un curs online în câteva minute. Elevii sau studenții EDUonGo pot exporta cu ușurință lecții către blocnotesurile proprii. Acest lucru simplifică luarea notițelor și partajarea lor cu ceilalți. Elevii sau studenții se pot conecta, de asemenea, la conturile lor OneDrive. Ca profesor, puteți include în lecțiile dvs. fișiere video din Office Mix.
E-mail către OneNote
Surprindeți lucrurile care sunt importante pentru voi atunci când sunteți la drum, trimițându-le prin e-mail direct la blocnotes! Trimiteți documente, note, itinerare și multe altele la me@onenote.com și noi le vom amplasa în blocnotesul dvs. OneNote, de unde le puteți accesa pe toate dispozitivele pe care le dețineți.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro permite scanarea ușoară a documentelor, editarea paginilor, salvarea fișierelor și transferul de date către aplicații scanate cu scanere Epson, cum ar fi Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 și altele. În plus, utilizatorii pot scana în OneNote cu o singură atingere, pentru a accesa cu ușurință documente de la mai multe dispozitive sau a le partaja cu alte persoane.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Scrieți notițe pe orice suprafață și le trimiteți la OneNote, făcându-l o suprafață inteligentă cu eQuil Smartpen2 și Smartmarker. Acesta este modul natural de a vă captura ideile geniale.
Feedly
Feedly conectează cititorii cu poveștile și cu informațiile de care sunt pasionați. Utilizați Feedly pentru a descoperi și a urmări conținut remarcabil, apoi salvați cele mai bune articole direct în OneNote, cu un singur clic.
Paper și Pencil de la FiftyThree
Mergeți cu ideile de la Pencil la Paper, faceți un pas mai departe cu OneNote. Scrieți și desenați cu precizia și ușurința superioară bine-cunoscute ale instrumentului Pencil și, dacă faceți o greșeală, doar întoarceți stylusul și ștergeți într-un mod natural, totul direct din OneNote. Luați cu ușurință note, faceți liste de verificare și schițe în Paper, apoi partajați-le cu OneNote pentru a realiza mai mult, precum lucrul în colaborare într-un blocnotes partajat, adăugarea de înregistrări audio și accesul la conținutul audio, de pe aproape orice dispozitiv.
Genius Scan
Genius Scan este un veritabil scaner de buzunar. Vă permite să digitalizați documentele scrise pe hârtie, să creați fișiere PDF și să le stocați imediat în OneNote.
JotNot Scanner
JotNot vă convertește iPhone-ul într-un scaner portabil pentru pagini multiple. Puteți utiliza JotNot pentru a scana documente, chitanțe, table albe, cărți de vizită și note într-un format electronic. JotNot oferă acum integrare directă cu platforma OneNote a Microsoft, astfel încât să puteți face backup scanărilor și să le organizați utilizând contul OneNote, rapid și cu ușurință.
Livescribe 3 Smartpen
Cu stiloul Livescribe 3 smartpen și aplicația Livescribe+, pur și simplu scrieți pe hârtie și priviți totul apărând instantaneu pe dispozitivul mobil, iar aici puteți eticheta, căuta și converti notele în text. Puteți trimite orice la OneNote și astfel notele și schițele scrise de mână sunt integrate cu restul informațiilor importante pentru dvs.
Mod Notebooks
Mod este un blocnotes din hârtie care este accesibil din cloud. Luați note folosind creionul și hârtia cu care v-ați familiarizat, iar paginile sunt apoi digitalizate gratuit. Fiecare pagină a unui blocnotes completat poate fi sincronizată cu OneNote și salvată permanent.
NeatConnect
NeatConnect transformă teancuri de hârtie în documente digitale și le trimite direct în OneNote - fără intervenția computerului. Din orice cameră a casei sau din orice punct al biroului, compatibilitatea Wi-Fi și interfața cu ecran tactil a NeatConnect fac din scanarea către OneNote o operație ușoară și rapidă, astfel încât puteți economisi timp, ducând astfel organizarea și productivitatea la niveluri superioare.
News360
News360 este o aplicație de știri personalizate care învață ce vă place și devine tot mai inteligentă pe măsură ce o utilizați. Cu peste 100.000 de surse, există întotdeauna ceva interesant de citit și vă puteți salva poveștile favorite direct pe OneNote, cu o simplă atingere de buton.
Nextgen Reader
Un cititor RSS pentru Windows Phone rapid, organizat și elegant. Acum vă permite să salvați articole direct în OneNote. Lectură plăcută!
Office Lens
Office Lens este similar unui scaner personal de buzunar. Nu mai pierdeți niciodată notele de pe tablele albe sau negre și nu veți mai căuta niciodată documente sau cărți de vizită rătăcite, chitanțe pierdute sau note adezive uitate. Ca prin magie, Office Lens face ca imaginile să fie uimitor de clare și reutilizabile. Capturați conținut direct în OneNote prin decupare și curățare automată.
OneNote For AutoCAD
OneNote pentru AutoCAD vă permite să scrieți note lângă desenul din AutoCAD. Acest lucru crește productivitatea specialiștilor în arhitectură și inginerie din întreaga lume care utilizează AutoCAD pentru a crea desene 2D și 3D. Aceste note sunt copiate ca backup în cloud și pot fi accesate oricând. Utilizatorii pot vedea aceste note când deschid din nou desenul în AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organizați planurile de lecție și conținutul cursurilor în propriul blocnotes digital utilizând un spațiu de lucru personal pentru fiecare elev, o bibliotecă de conținut pentru diapozitive imprimate și un spațiu de colaborare pentru lecții și activități creative.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper vă permite să salvați pagini web din browser în blocnotesurile OneNote. Cu un singur clic, vă ajută să capturați lucrurile mai rapid și să vă amintiți mai multe din viața dvs.
Powerbot for Gmail
Salvați mesaje de e-mail, conversații și atașări importante în OneNote direct din interfața Gmail. Nu mai treceți de la o aplicație la alta.
WordPress
Vă compuneți postările WordPress pe orice dispozitiv, indiferent de platformă, online sau offline în OneNote și reutilizați cu ușurință conținut din toate notele existente.
Zapier
Zapier este cea mai simplă metodă de a conecta OneNote cu aplicațiile pe care le utilizați deja, precum Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo și Twitter. Utilizați această aplicație pentru a face backup notelor, pentru a ține evidența activităților realizate sau pentru a salva noi contacte, fotografii, pagini web și altele.