Ajankohtaiset sovellukset
Paranna OneNote-kokemustasi näillä sovelluksilla ja laitteilla.
Brother Web Connection
Brother-laitteella (MFP, eli monitoimitulostin/asiakirjaskanneri) voi skannata kuvia ja ladata ne suoraan OneNoteen ja OneDriveen ilman tietokonetta.
Chegg
Opiskelijat voivat tallentaa tärkeät kotitöiden vastaukset Chegg Study Q&A -palvelusta OneNoteen. Se käy helposti OneNoten Leikkaa-painikkeella. Voit järjestää vastaukset aiheen, luokan tai tehtävän mukaan ja etsiä vastauksia OneNotesta. Luo itsellesi opinto-opas ja jaa se muiden kanssa.
cloudHQ
Integroi OneNote-muistiipanot cloudHQ-sovellukseen. Voit synkronoida muistikirjasi muiden suosittujen pilvipalveluiden kanssa, kuten Salesforce, Evernote, ja Dropbox. Voit tehdä yhteistyötä helposti muiden kanssa, jakaa ideoita eri sovelluksissa ja synkronoida ne automaattisesti OneNoteen. OneNote-muistikirjat voi myös varmuuskopioida toiseen pilvipalveluun, jotta ideat säilyvät varmasti tallessa.
Newton
Tallenna tärkeät sähköpostiviestit Newtonin avulla OneNoteen yhdellä napsautuksella. Laskut, reseptit ja asiakkaiden tärkeät viestit pysyvät järjestyksessä Newtonin OneNote-integraation ansiosta.
Docs.com
Docs.comin avulla käyttäjät voivat jakaa muistiinpanoja tai oppimateriaalia OneNote-muistikirjojen kautta. Sen avulla opettajat ja opiskelijat ympäri maailmaa voivat tarkastella ja käyttää OneNote-muistikirjaasi, jolloin suosio ja vaikutusvalta yhteisössä kasvaa.
Doxie Mobile Scanners
Doxie on uudenlainen ladattava asiakirjaskanneri, joka mahdollistaa asiakirjojen skannaamisen missä tahansa. Et tarvitse siihen tietokonetta. Lataa ja käynnistä skanneri, aseta skannattavat paperit, reseptit ja kuvat skanneriin, tallenna ja jaa. Doxie skannaa sisällön ja synkronoi tiedostot OneNoteen, jolloin pääset käsiksi kaikkiin skannattuihin asiakirjoihin kaikilla laitteillasi
EDUonGo
EDUonGo-sovellus mahdollistaa verkkoakatemian tai -kurssin luomisen hetkessä. EDUonGo-opiskelijat voivat viedä luennon tiedot helposti omaan muistikirjaansa. Näin opiskelijoiden on helppo tehdä muistiinpanoja ja jakaa ne muiden kanssa. He voivat myös yhdistää sovellukseen oman OneDrive-tilinsä. Opettajat voivat puolestaan sisällyttää oppimateriaaliin videoita Office Mix -palvelusta.
Sähköpostiviesti OneNoteen
Ota tärkeät tiedot talteen missä tahansa lähettämällä ne sähköpostitse muistikirjaasi! Voit lähettää asiakirjoja, muistiinpanoja, matkasuunnitelmia ja paljon muuta osoitteeseen me@onenote.com. Me lisäämme tiedot OneNote-muistikirjaasi, jolloin voit käyttää niitä kaikilla laitteillasi.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro -sovelluksen avulla voit helposti skannata ja tallentaa tiedostoja, muokata sivuja ja siirtää tietoja sovelluksiin, joihin on lisätty sisältöä Epson-skannereilla, kuten Workforce® DS-30-, DS-510-, DS-560- ja muilla laitteilla. Käyttäjät voivat myös skannata sisältöä OneNoteen yhdellä kosketuksella ja käyttää tiedostoja useilla laitteilla tai jakaa niitä muiden kanssa.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Voit kirjoittaa muistiinpanoja millä tahansa laitteella ja lähettää ne OneNoteen tekemällä niistä älykkään pinnan eQuil Smartpen2- ja Smartmarker-kynällä. Se on luonnollinen tapa tallentaa loistavat ideat.
Feedly
Feedly yhdistää lukijat tarinoihin ja heitä kiinnostaviin tietoihin. Feedlyn avulla voit tutustua mielenkiintoiseen sisältöön ja tallentaa suosikkiartikkelisi yhdellä napsautuksella suoraan OneNoteen.
Paper and Pencil by FiftyThree
Siirrä ajatuksesi Pencil-kosketuskynällä Paper-alustaan ja muokkaa niitä sen jälkeen OneNotessa. Pencil-kosketuskynällä voit kirjoittaa ja piirtää ennennäkemättömän tarkasti, ja jos teet virheen, voit kääntää kosketuskynän ja käyttää sitä pyyhekumina - kaikki tämä suoraan OneNotessa. Tee muistiinpanoja, tarkistusluetteloita ja luonnoksia vaivattomasti Paper-alustassa ja jaa ne OneNotessa vaikkapa jaetussa muistikirjassa. OneNotessa voit myös lisätä luomukseesi äänitallenteita tai käyttää sisältöjä lähes missä tahansa laitteessa.
Genius Scan
Genius Scan on skanneri taskussasi. Se mahdollistaa paperiasiakirjojen muuntamisen digitaaliseen muotoon, PDF-tiedostojen luomisen sekä skannattujen tiedostojen tallentamisen suoraan OneNoteen.
JotNot Scanner
JotNot tekee iPhonestasi kannettavan monisivuskannerin. Voit käyttää JotNot-sovellusta asiakirjojen, reseptien, luonnoslehtiöiden, käyntikorttien ja muistiinpanojen skannaamiseen elektroniseen muotoon. Sen voi nyt integroida suoraan Microsoftin OneNote-käyttöympäristöön, joten voit varmuuskopioida ja järjestää skannatut tiedostot helposti ja nopeasti OneNote-tilin avulla.
Livescribe 3 Smartpen
Livescribe 3 Smartpen -kynän ja Livescribe+ -sovelluksen avulla voit kirjoittaa paperille ja seurata sisällön siirtymistä välittömästi mobiililaitteeseen, jossa voit lisätä merkintöjä, suorittaa hakuja ja muuntaa muistiinpanot tekstiksi. Voit lähettää kaiken OneNoteen, jolloin käsinkirjoitetut muistiinpanot ja luonnokset liitetään muihin tärkeisiin tietoihisi.
Mod Notebooks
Mod notebooks -muistikirjat ovat paperisia muistikirjoja, joita voidaan käyttää pilvipalvelun kautta. Voit kirjoittaa muistiinpanoja tuttuun tapaan käsin ja muuntaa ne digitaaliseen muotoon maksutta. Muistikirjan valmiit sivut voidaan synkronoida OneNoteen, jonne ne tallentuvat pysyvästi.
NeatConnect
NeatConnect muuntaa paperipinot digitaalisiksi tiedostoiksi ja lähettää ne suoraan OneNoteen ilman tietokonetta. NeatConnectin Wi-Fi-yhteensopivuus ja kosketusnäyttöä tukeva käyttöliittymä tekevät OneNoteen skannaamisesta nopeaa ja helppoa niin kotona kuin toimistossa. Ajan säästämisen lisäksi tietojen järjestäminen helpottuu ja tuottavuus nousee aivan uudelle tasolle.
News360
News360 on maksuton ja mukautettava uutissovellus, joka oppii tunnistamaan sinua kiinnostavan sisällön ja kehittyy entistä älykkäämmäksi käytön myötä. Uutiset ovat peräisin yli 100 000 lähteestä, minkä ansiosta löydät aina kiinnostavaa luettavaa. Voit myös tallentaa suosikkiuutisesi suoraan OneNoteen yhdellä painalluksella.
Nextgen Reader
Nopea, siisti ja tyylikäs RSS-lukija Windows Phonelle. Nyt voit tallentaa artikkeleita suoraan OneNoteen. Hauskaa lukemista!
Office Lens
Office Lens on kuin mukanasi kulkeva skanneri. Nyt voit tallentaa muistiinpanoja luonnoslehtiöstä tai liitutaululta eikä sinun enää tarvitse etsiä hukassa olevia asiakirjoja, käyntikortteja, reseptejä tai tarralappuja. Office Lens tekee kuvistasi todella luettavia ja uudelleenkäytettäviä. Tallenna sisältöä suoraan OneNoteen automaattisella rajaus- ja järjestystoiminnolla.
OneNote For AutoCAD
OneNote for AutoCADin avulla voit tehdä muistiinpanoja AutoCADin sisällä piirtämisen ohessa. Se parantaa AutoCADia 2D- ja 3D-mallien luomiseen käyttävien arkkitehti- ja insinööriammattilaisten tuottavuutta ympäri maailmaa. Muistiinpanot varastoidaan pilvipalveluun, ja niitä voi käyttää milloin tahansa. Käyttäjät näkevät muistiinpanot, kun seuraavan kerran avaavat piirroksen AutoCADissa.
OneNote Class Notebooks
Järjestele tuntisuunnitelmat ja kurssin sisältö omaan digitaaliseen muistikirjaasi, jossa on oma työtila jokaiselle opiskelijalle, sisältökirjasto materiaaleja varten sekä yhteistyötila oppitunteja ja luovaa toimintaa varten.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipperin avulla voit tallentaa verkkosivuja selaimestasi OneNote-muistikirjoihin. Sovellus mahdollistaa tietojen tallentamisen nopeasti yhdellä napsautuksella ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla.
Powerbot for Gmail
Tallenna tärkeitä sähköpostiviestejä, keskusteluita ja liitteitä OneNoteen suoraan Gmail-sähköpostista. Enää sinun ei tarvitse siirtyä sovelluksesta toiseen.
WordPress
OneNotella voit luoda WordPress-merkintöjä kaikilla laitteilla eri käyttöympäristöissä, verkossa tai offline-tilassa ja hyödyntää jo olemassa olevien muistiinpanojen sisältöä.
Zapier
Zapier on helpoin tapa yhdistää OneNote jo käyttämiisi sovelluksiin, kuten Salesforceen, Trelloon, Basecampiin, Wufoohon ja Twitteriin. Tämän sovelluksen avulla voit varmuuskopioida muistiinpanot, pitää kirjaa suoritetuista tehtävistä tai tallentaa uusia yhteystietoja, kuvia, verkkosivuja ym.