Προβεβλημένες εφαρμογές
Αξιοποιήστε περισσότερο το OneNote με αυτές τις συσκευές και εφαρμογές.
Brother Web Connection
Το μηχάνημα Brother (MFP/σαρωτής εγγράφων) μπορεί να σαρώσει εικόνες και να τις στείλει στο OneNote και το OneDrive απευθείας, χωρίς σύνδεση σε υπολογιστή.
Chegg
Οι μαθητές μπορούν να αποθηκεύσουν τις απαντήσεις τους σε σημαντικές εργασίες από τις Ε και Α του Chegg Study στο OneNote. Είναι εύκολο με το κουμπί "Δημιουργία αποσπάσματος" του OneNote. Από εκεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την οργάνωση των απαντήσεών σας κατά θέμα, τάξη ή ανάθεση και με δυνατότητα άμεσης αναζήτησης στο OneNote. Δημιουργήστε τον απόλυτο οδηγό μελέτης και μοιραστείτε τον με τους συμμαθητές σας.
cloudHQ
Ενοποιήστε τις σημειώσεις σας OneNote με το cloudHQ. Συγχρονίστε τα σημειωματάριά σας με άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, όπως Salesforce, Evernote, Dropbox. Συνεργαστείτε εύκολα με άλλους, μοιραστείτε τις ιδέες σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή και συγχρονίστε τα δεδομένα σας ξανά στο OneNote αυτόματα. Επίσης, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τα σημειωματάριά σας OneNote σε άλλες υπηρεσίες cloud για να προστατεύσετε τις ιδέες σας, σε περίπτωση που τα διαγράψετε κατά λάθος.
Newton
Αποθηκεύστε τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο OneNote με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας το Newton. Είτε πρόκειται για ένα τιμολόγιο, είτε για μια συνταγή είτε για ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πελάτη, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα ενοποίησης του Newton με το OneNote για να διατηρήσετε όλα τα στοιχεία μαζί.
Docs.com
Το Docs.com επιτρέπει στους χρήστες να διανέμουν σημειώσεις ή εκπαιδευτικό υλικό μέσω σημειωματαρίων του OneNote. Επιτρέπει σε άτομα όπως οι καθηγητές και οι μαθητές σε όλο τον κόσμο να προβάλλουν και να επαναχρησιμοποιούν το σημειωματάριό σας OneNote, αυξάνοντας τη δημοτικότητα και την επιρροή στην κοινότητα.
Doxie Mobile Scanners
Το Doxie είναι ένα νέο είδος σαρωτή εγγράφων που είναι επαναφορτιζόμενος, ώστε να μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα οπουδήποτε - δεν απαιτείται υπολογιστής. Απλά φορτίστε τον και ενεργοποιήστε τον, όπου κι αν είστε - τοποθετήστε έγγραφα, αποδείξεις και φωτογραφίες για σάρωση, αρχειοθέτηση και κοινή χρήση. Το Doxie σαρώνει οπουδήποτε και, στη συνέχεια, συγχρονίζεται με το OneNote για πρόσβαση σε όλα τα σαρωμένα έγγραφα, σε όλες τις συσκευές σας
EDUonGo
Το EDUonGo επιτρέπει σε οποιονδήποτε την εκκίνηση μιας ηλεκτρονικής ακαδημίας ή ενός κύκλου μαθημάτων σε λεπτά. Οι μαθητές EDUonGo μπορούν εύκολα να εξάγουν μαθήματα στους φορητούς υπολογιστές τους. Αυτό διευκολύνει τους μαθητές να κρατούν σημειώσεις και να τις μοιράζονται με άλλους. Οι μαθητές μπορούν επίσης να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους OneDrive. Ως δάσκαλοι, μπορείτε να συμπεριλάβετε βίντεο από το Office Mix στα μαθήματά σας.
Email στο OneNote
Καταγράψτε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς ενώ είστε εν κινήσει, στέλνοντάς τα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο απευθείας στο σημειωματάριό σας! Στείλτε έγγραφα, σημειώσεις, δρομολόγια και πολλά περισσότερα στη διεύθυνση me@onenote.com και εμείς θα τα τοποθετήσουμε στο σημειωματάριό σας στο OneNote, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από όλες τις συσκευές σας.
Epson Document Capture Pro
Με το Document Capture Pro μπορείτε εύκολα να σαρώσετε έγγραφα, να επεξεργαστείτε σελίδες, να αποθηκεύσετε αρχεία και να μεταφέρετε στις εφαρμογές δεδομένα, που σαρώνονται με σαρωτές Epson, όπως οι Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 και άλλοι. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εκτελούν σαρώσεις στο OneNote με ένα άγγιγμα, για εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα από πολλές συσκευές ή κοινή χρήση με άλλους.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Γράψτε τις σημειώσεις σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια και στείλτε τις στο OneNote, καθιστώντας το μια έξυπνη επιφάνεια με το eQuil Smartpen2 και Smartmarker. Είναι ο φυσικός τρόπος, για να καταγράψετε τις καταπληκτικές σκέψεις σας.
Feedly
Το Feedly συνδέει τους αναγνώστες με τις ιστορίες και τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιήστε το Feedly για να ανακαλύψετε και να παρακολουθήσετε καταπληκτικό περιεχόμενο και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα καλύτερα άρθρα απευθείας στο OneNote με ένα κλικ.
Paper και Pencil από τη FiftyThree
Μεταβείτε από το Pencil στο Paper με τις ιδέες σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε ένα βήμα παραπέρα με το OneNote. Γράψτε και σχεδιάστε με τη βελτιωμένη ακρίβεια και την ευκολία για τα οποία φημίζεται το Pencil και, εάν κάνετε κάποιο λάθος, απλώς αναστρέψτε τη γραφίδα και σβήστε με φυσικό τρόπο - όλα απευθείας στο OneNote. Κρατήστε εύκολα σημειώσεις, δημιουργήστε λίστες ελέγχου και σχεδιάστε στο Paper και, στη συνέχεια, μοιραστείτε τα στο OneNote για να κάνετε ακόμη περισσότερα, όπως να συνεργαστείτε με άλλους σε ένα κοινόχρηστο σημειωματάριο, να προσθέσετε ηχογραφήσεις και να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ουσιαστικά από οποιαδήποτε συσκευή.
Genius Scan
Το Genius Scan είναι ένας σαρωτής τσέπης. Σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφιοποιήσετε έντυπα, να δημιουργήσετε αρχεία PDF και να τα αποθηκεύσετε αμέσως στο OneNote.
JotNot Scanner
Το JotNot μετατρέπει το iPhone σε ένα φορητό σαρωτή πολλών σελίδων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το JotNot για να σαρώσετε έγγραφα, αποδείξεις, πίνακες, επαγγελματικές κάρτες και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Το JotNot προσφέρει άμεση ενοποίηση με την πλατφόρμα OneNote της Microsoft, ώστε να μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να οργανώνετε τις σαρώσεις σας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του OneNote.
Livescribe 3 Smartpen
Με το Livescribe 3 smartpen και την εφαρμογή Livescribe+, απλά γράψτε στο χαρτί και δείτε τα πάντα να εμφανίζονται απευθείας στην κινητή συσκευή σας, όπου μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες, να αναζητήσετε και να μετατρέψετε τις σημειώσεις σας σε κείμενο. Μπορείτε να στείλετε τα πάντα στο OneNote, ώστε οι χειρόγραφες σημειώσεις και τα σχέδιά σας να ενοποιηθούν με τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σας.
Mod Notebooks
Το Mod είναι ένα σημειωματάριο σε χαρτί το οποίο είναι προσβάσιμο από το cloud. Κρατήστε χειρόγραφες σημειώσεις και, στη συνέχεια, ψηφιοποιήστε τις σελίδες σας δωρεάν. Κάθε σελίδα ενός ολοκληρωμένου σημειωματαρίου μπορεί να συγχρονιστεί με το OneNote και να αποθηκευτεί για πάντα.
NeatConnect
Το NeatConnect μετασχηματίζει στοίβες χαρτιού σε ψηφιακά έγγραφα και τα αποστέλλει απευθείας στο OneNote, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής. Από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας ή οποιοδήποτε σημείο του γραφείου, η συμβατότητα του NeatConnect με Wi-Fi και το περιβάλλον οθόνης αφής κάνουν τη σάρωση στο OneNote γρήγορη και εύκολη, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, οδηγώντας την εταιρεία και την παραγωγικότητα σε νέα επίπεδα.
News360
Το News360 είναι μια δωρεάν εφαρμογή εξατομικευμένων ειδήσεων που μαθαίνει τι σας αρέσει και γίνεται πιο έξυπνη όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε. Με περισσότερες από 100.000 πηγές, υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον για ανάγνωση και μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες απευθείας στο OneNote με το πάτημα ενός κουμπιού.
Nextgen Reader
Ένα γρήγορο, καθαρό και όμορφο πρόγραμμα ανάγνωσης RSS για Windows Phone. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύετε άρθρα απευθείας στο OneNote. Καλή ανάγνωση!
Office Lens
Με το Office Lens είναι σαν να έχετε έναν σαρωτή στην τσέπη σας. Μην χάνετε ποτέ σημειώσεις σε λευκό ή μαύρο πίνακα και μην αναζητήσετε ποτέ ξανά έγγραφα σε λάθος θέση ή επαγγελματικές κάρτες, αποδείξεις που λείπουν ή διασκορπισμένες αυτοκόλλητες σημειώσεις! Το Office Lens καθιστά με μαγικό τρόπο τις εικόνες σας ευανάγνωστες και επαναχρησιμοποιήσιμες. Καταγράψτε περιεχόμενο στο OneNote με αυτόματη περικοπή και εκκαθάριση.
OneNote For AutoCAD
Το OneNote για AutoCAD θα σας επιτρέψει να δημιουργείτε σημειώσεις μαζί με το σχέδιό σας μέσα από το AutoCAD. Αυτή η δυνατότητα ενισχύει την παραγωγικότητα αρχιτεκτόνων και μηχανικών σε όλο τον κόσμο οι οποίοι χρησιμοποιούν το AutoCAD για τη δημιουργία σχεδίων 2D και 3D. Δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας αυτών των σημειώσεων στο cloud και η πρόσβαση σε αυτές είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες μπορούν να δουν αυτές τις σημειώσεις την επόμενη φορά που θα ανοίξουν το σχέδιο στο AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Οργανώστε τα σχέδια και το περιεχόμενο του μαθήματός σας στο δικό σας ψηφιακό σημειωματάριο με έναν προσωπικό χώρο εργασίας για κάθε μαθητή, μια βιβλιοθήκη περιεχομένου για διανεμόμενα έντυπα και έναν χώρο συνεργασίας για μαθήματα και δημιουργικές δραστηριότητες.
OneNote Web Clipper
Το OneNote Web Clipper σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ιστοσελίδες από το πρόγραμμα περιήγησης σε σημειωματάρια του OneNote. Με ένα μόνο κλικ, σας βοηθά να καταγράψετε πράγματα γρήγορα και να θυμάστε περισσότερα.
Powerbot for Gmail
Αποθηκεύστε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίες και συνημμένα στο OneNote απευθείας από το περιβάλλον εργασίας του Gmail. Ξεχάστε τη μετάβαση μεταξύ εφαρμογών.
WordPress
Συνθέστε τις δημοσιεύσεις σας WordPress σε οποιαδήποτε συσκευή, πλατφόρμες, σε σύνδεση ή χωρίς σύνδεση στο OneNote και ξαναχρησιμοποιήστε εύκολα περιεχόμενο από όλες τις υπάρχουσες σημειώσεις σας.
Zapier
Το Zapier είναι ο ευκολότερος τρόπος για να συνδέσετε το OneNote με τις εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιείτε, όπως τα Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo και Twitter. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή, για να δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημειώσεων, να αρχειοθετήσετε τις ολοκληρωμένες εργασίες ή να αποθηκεύσετε νέες επαφές, φωτογραφίες, ιστοσελίδες και άλλα.