Aplicacions destacades
Traieu més profit del OneNote amb estes aplicacions i estos dispositius.
Brother Web Connection
La màquina Brother (escàner MFP/de documents) pot escanejar imatges i carregar-les al OneNote i al OneDrive directament sense que hagen de passar pel PC.
Chegg
Els estudiants poden guardar les respostes més importants dels seus deures des del Chegg Study Q&A al OneNote. És molt senzill amb el botó Retalla-ho del OneNote. Des d'ací podeu començar a organitzar les vostres respostes per assignatura, classe o treball, i fer-hi recerques instantàniament al OneNote. Creeu la guia d'estudi definitiva i compartiu-la amb els companys de classe.
cloudHQ
Integreu les notes del OneNote amb el cloudHQ. Sincronitzeu les vostres llibretes amb altres serveis populars del núvol com el Salesforce, l'Evernote o el Dropbox. Col·laboreu de manera senzilla amb altres persones, compartiu idees amb qualsevol aplicació i sincronitzeu-ho tot automàticament amb el OneNote. També podeu fer còpies de seguretat de les llibretes del OneNote en altres serveis del núvol per a protegir les vostres idees si mai les suprimiu accidentalment.
Newton
Guardeu els correus electrònics importants al OneNote amb només un clic mitjançant el Newton. Ja siga una factura, una recepta o un correu electrònic d'un client important, utilitzeu la integració del Newton amb el OneNote per tindre-ho tot junt.
Docs.com
Docs.com permet als usuaris difondre notes o materials d'aprenentatge mitjançant llibretes del OneNote. Permet a persones com professors i alumnes de tot el món visualitzar i reutilitzar la vostra llibreta del OneNote, cosa que augmenta la vostra popularitat i influència en la comunitat.
Doxie Mobile Scanners
El Doxie és un nou tipus d'escàner de paper recarregable, de manera que permet escanejar documents des de qualsevol lloc sense l'ajuda d'un ordinador. Només cal carregar-lo i encendre'l (introduïu-hi els documents, les factures i les fotos que desitgeu escanejar, guardeu-ho i compartiu-ho). El Doxie escaneja des de qualsevol lloc i, després, se sincronitza amb el OneNote per accedir als documents escanejats, des de qualsevol dispositiu
EDUonGo
L'EDUonGo permet que qualsevol persona puga crear una acadèmia o un curs en línia en qüestió de minuts. Els alumnes de l'EDUonGo poden exportar les lliçons a les seues llibretes fàcilment, cosa que els permet prendre notes i compartir contingut amb els companys de manera senzilla. A més, també hi poden connectar els seus comptes del OneDrive. Com a professor, podeu incloure vídeos de l'Office Mix en les vostres lliçons.
Envia correu electrònic al OneNote
Captureu aquelles coses que considereu importants mentre esteu fora enviant-les directament a la vostra llibreta. Envieu documents, notes, itineraris i moltes coses més a me@onenote.com i nosaltres les incorporarem a la vostra llibreta del OneNote, a la qual podeu accedir des de qualsevol dels vostres dispositius.
Epson Document Capture Pro
L'aplicació Document Capture Pro vos permet de manera senzilla escanejar documents, editar pàgines, guardar fitxers i transferir dades a les aplicacions escanejades mitjançant els escàners d'Epson, com ara el Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 i altres. A més, els usuaris poden escanejar al OneNote amb només un toc de dit, i així poder accedir fàcilment als documents de diversos dispositius o compartir-los.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Escriviu notes en qualsevol superfície i convertiu-la en una superfície intel·ligent amb l'eQuil Smartpen2 i l'Smartmarker per a enviar-les al OneNote. És la manera natural de capturar les idees brillants.
Feedly
L'aplicació Feedly connecta els lectors amb les històries i la informació que més els agraden. Utilitzeu el Feedly per descobrir i fer un seguiment dels vostre continguts favorits, i després guardeu els millors articles directament al OneNote amb només un clic.
Paper i Pencil de FiftyThree
Transmeteu les vostres idees del Pencil al Paper i doneu un pas més amb el OneNote. Escriviu i dibuixeu amb la precisió i la senzillesa optimitzades que caracteritzen el Pencil. Si vos equivoqueu, només heu de girar el llapis i esborrar l'error com ho faríeu sobre el paper; a més, el canvi s'aplica directament al OneNote. Preneu notes fàcilment, componeu llistes i feu esbossos al Paper; després, podeu compartir-ho tot amb el OneNote per gaudir de més funcions, com ara la possibilitat de treballar en equip en llibretes compartides, afegir el contingut en enregistraments d'àudio i accedir-hi des de pràcticament qualsevol dispositiu.
Genius Scan
El Genius Scan és el vostre escàner portàtil. Vos permet digitalitzar documents en paper, crear fitxers PDF i emmagatzemar-los immediatament al OneNote.
JotNot Scanner
L'aplicació JotNot converteix el vostre iPhone en un escàner multipàgina portàtil. JotNot vos permet escanejar documents, factures, pissarres electròniques, targetes de visita i notes, i convertir-los en format electrònic. JotNot ara ofereix integració directa amb la plataforma del OneNote de Microsoft, de manera que podeu organitzar i realitzar còpies de seguretat fàcilment i ràpidament dels vostres elements escanejats mitjançant el vostre compte del OneNote.
Livescribe 3 Smartpen
Amb les aplicacions Livescribe 3 smartpen i Livescribe+ app, escriviu qualsevol text en paper i veureu com immediatament apareix al vostre dispositiu mòbil, on podreu etiquetar, fer recerques i convertir les notes en text. Podeu enviar el que vulgueu al OneNote, de manera que les vostres notes i els vostres apunts manuscrits queden integrats amb la resta de la informació important.
Mod Notebooks
Mod és una llibreta en paper a la qual es pot accedir des del núvol. Preneu notes com sempre amb paper i llapis i després digitalitzeu-les de forma gratuïta. Cadascuna de les pàgines de les llibretes que estiguen completades poden sincronitzar-se amb el OneNote i quedar guardades per sempre.
NeatConnect
El NeatConnect transforma els munts de papers en documents digitals i els envia directament al OneNote sense la necessitat de comptar amb un ordinador. Des de qualsevol habitació de casa vostra o qualsevol racó de l'oficina, la compatibilitat Wi-Fi del NeatConnect i la seua interfície de pantalla tàctil fan que el procés d'escanejat siga ràpid i senzill per a estalviar temps i millorar la productivitat.
News360
L'aplicació News360 és una aplicació gratuïta de notícies personalitzades que rep informació sobre allò que més vos agrada i que més utilitzeu. Amb més de 100.000 recursos, sempre hi ha alguna cosa interessant per llegir, i podeu guardar les vostres històries favorites directament al OneNote només tocant un botó.
Nextgen Reader
Un lector de RSS ràpid, net i atractiu per al Windows Phone. Ara podeu guardar articles directament al OneNote. Bona lectura!
Office Lens
L'aplicació Office Lens és com tindre un escàner a la butxaca. Ja no oblidareu mai notes apuntades en una pissarra i no haureu de buscar mai més documents o targetes de visita mal ubicats, rebuts perduts o notes adhesives extraviades! L'Office Lens fa que les imatges es puguen llegir i reutilitzar com per art de màgia. Captureu contingut directament al OneNote amb la retallada automàtica i la neteja.
OneNote For AutoCAD
El OneNote per a l'AutoCAD vos permetrà prendre notes al costat del dibuix des de l'AutoCAD. Açò augmenta molt la productivitat dels professionals de l'arquitectura i de l'enginyeria a tot el món que utilitzen l'AutoCAD per crear dibuixos 2D y 3D. Es fa una còpia de seguretat d'estes notes en el núvol i s'hi pot accedir en qualsevol moment. Els usuaris podran veure les notes la pròxima vegada que òbriguen el dibuix a l'AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organitzeu els plans docents i el contingut dels cursos en la vostra pròpia llibreta digital amb una àrea de treball personal per a cada alumne, una biblioteca de continguts per a documents i un espai de col·laboració per a les lliçons i les activitats creatives.
OneNote Web Clipper
El OneNote Web Clipper vos permet guardar pàgines web del navegador a les vostres llibretes del OneNote. Amb només un clic podeu fer captures ràpidament i no oblidar-vos mai de res.
Powerbot for Gmail
Guardeu missatges de correu electrònic, converses i fitxers adjunts importants al OneNote directament des de la interfície del Gmail. Oblideu-vos d'anades i tornades contínues d'una aplicació a una altra.
WordPress
Redacteu publicacions del WordPress amb el OneNote des de qualsevol dispositiu i plataforma, ja siga en línia o fora de línia, i reutilitzeu fàcilment el contingut de totes les vostres notes.
Zapier
Zapier és la forma més fàcil de connectar el OneNote amb les aplicacions que ja utilitzeu, com ara Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo i Twitter. Utilitzeu esta aplicació per realitzar una còpia de seguretat de les vostres notes, fer un seguiment de les faenes realitzades o guardar nous contactes, fotos, pàgines web, etc.