Aplicacions destacades
Traieu més profit del OneNote amb aquestes aplicacions i aquests dispositius.
Brother Web Connection
La màquina Brother (MFP/escàner de documents) permet escanejar imatges i pujar-les al OneNote i al OneDrive directament sense passar per un PC.
Chegg
Els alumnes poden desar les respostes als deures més importants de les P i R del Chegg Study al OneNote. Un procés senzill gràcies al botó "Clip It" de OneNote. Des d'allà, podeu començar a organitzar les respostes per assignatura, classe o tasca per poder-les cercar a l'instant al OneNote. Creeu la guia d'estudi definitiva i compartiu-la amb els companys.
cloudHQ
Integreu les vostres notes del OneNote amb cloudHQ. Sincronitzeu les vostres llibretes amb altres serveis al núvol populars com Salesforce, Evernote o Dropbox. Col·laboreu fàcilment amb altres persones, compartiu idees a qualsevol aplicació i sincronitzeu-les automàticament amb el OneNote. Feu també còpies de seguretat de les llibretes del OneNote en altres serveis al núvol per protegir les vostres idees en cas d'esborrar-les accidentalment.
Newton
Deseu els missatges importants al OneNote amb només un clic fent servir el Newton. Ja sigui una factura, una recepta o un correu electrònic d'un client important, utilitzeu la integració del Newton amb el OneNote per mantenir-ho tot junt.
Docs.com
Docs.com permet que els usuaris difonguin notes o materials d'aprenentatge a través de les llibretes del OneNote. Fa possible que professors i estudiants d'arreu del món puguin visualitzar i aprofitar la vostra llibreta del OneNote, la qual cosa augmenta la popularitat i la influència a la comunitat.
Doxie Mobile Scanners
Doxie és un nou tipus d'escàner de paper que es pot recarregar, de manera que us permet escanejar documents sigueu on sigueu, sense que us calgui disposar d'un ordinador. Només cal que el carregueu i que l'engegueu: inseriu-hi documents, rebuts i fotografies per escanejar, arxivar i compartir. Doxie pot escanejar a tot arreu i, posteriorment, se sincronitza amb el OneNote per proporcionar-vos accés a tots els documents que hàgiu escanejat, des de tots els vostres dispositius.
EDUonGo
EDUonGo permet a tothom iniciar una acadèmia o un curs en línia en qüestió de minuts. Els estudiants d'EDUonGo podem exportar fàcilment les lliçons a les seves llibretes. Això facilita que els estudiants puguin prendre notes i compartir-les amb altres. Els estudiants també es poden connectar als seus comptes OneDrive. Com a professors, podeu incloure vídeos de l'Office Mix a les vostres lliçons.
Correu electrònic al OneNote
Captureu tot allò que us importi des de qualsevol lloc; per fer-ho, envieu elements per correu electrònic directament a una llibreta. Envieu documents, notes, itineraris o qualsevol altra cosa a me@onenote.com i nosaltres ho posarem a la vostra llibreta del OneNote, a la qual podreu accedir des de qualsevol dispositiu.
Epson Document Capture Pro
D'una manera senzilla, Document Capture Pro us permet escanejar documents, editar pàgines, desar fitxers i transferir dades a les aplicacions que funcionen amb escàners Epson, com ara el Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 i d'altres. I, encara més, els usuaris poden escanejar documents al OneNote amb un sol toc, per tal d'accedir-hi fàcilment des de diferents dispositius o compartir-los amb altres usuaris.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Escriviu notes a qualsevol superfície i envieu-les al OneNote fent-les en una superfície intel·ligent amb l'eQuil Smartpen2 i l'Smartmaker. És la manera natural de capturar els vostres brillants pensaments.
Feedly
El Feedly connecta els lectors amb les històries i la informació que els apassionen. Utilitzeu el Feedly per descobrir i seguir contingut fantàstic i després deseu els millors articles directament al OneNote amb un sol clic.
El Paper i el Pencil de FiftyThree
Passeu les vostres idees del llapis Pencil al Paper i aneu un pas més enllà mitjançant el OneNote. Escriviu i dibuixeu amb la facilitat i la precisió característiques del Pencil i, si us equivoqueu, doneu la volta al llapis i esborreu d'una manera natural; tot des del OneNote. Preneu notes fàcilment, creeu llistes de verificació i feu esbossos al Paper per, a continuació, compartir-ho mitjançant el OneNote per fer encara més coses, com ara treballar amb altres usuaris en una llibreta compartida, afegir-hi enregistraments d'àudio i accedir al vostre contingut des de pràcticament qualsevol dispositiu.
Genius Scan
El Genius Scan és un escàner de butxaca. Us permet digitalitzar documents en paper, crear fitxers PDF i emmagatzemar-los a l'instant al OneNote.
JotNot Scanner
JotNot converteix el vostre dispositiu iPhone en un escàner multipàgina portàtil. Podeu utilitzar JotNot per escanejar documents, rebuts, pissarres, targetes comercials i notes en un format electrònic. JotNot ara ofereix una integració directa amb la plataforma del Microsoft OneNote, de manera que podeu organitzar els documents escanejats i fer-ne una còpia de seguretat mitjançant el vostre compte del OneNote.
Livescribe 3 Smartpen
Amb el Livescribe 3 Smartpen i l'aplicació Livescribe+, tot el que escrigueu sobre paper apareixerà immediatament a la pantalla del dispositiu mòbil. Un cop allà, podreu etiquetar, fer cerques o convertir les notes a text. Podreu enviar-ho tot al OneNote de manera que les notes i els esbossos que feu a mà s'integrin amb la resta d'informació important.
Mod Notebooks
Els Mod notebooks són llibretes físiques a les quals es pot accedir des del núvol. Podeu prendre notes amb el paper i bolígraf tradicionals i, a continuació, digitalitzar les pàgines de manera gratuïta. Cada pàgina d'una llibreta completada es pot sincronitzar amb el OneNote i es pot desar sense limitacions temporals.
NeatConnect
NeatConnect transforma les piles de paper en documents digitals i els envia directament al OneNote, sense que calgui un ordinador. Des de qualsevol habitació de la casa o des de qualsevol punt de l'oficina, la compatibilitat Wi-Fi i la interfície de pantalla tàctil de NeatConnect fan que escanejar documents sigui una tasca fàcil i ràpida. L'estalvi de temps permet un nou nivell d'organització i productivitat.
News360
News360 és una aplicació gratuïta de notícies personalitzada que aprèn què us agrada i que, com més la feu servir, més copsa els vostres gustos. Amb més de 100.000 fonts, sempre hi ha coses interessants per llegir, i podeu desar els articles que més us interessin directament al OneNote: només cal que toqueu un botó.
Nextgen Reader
Un lector RSS ràpid, net i atractiu per al Windows Phone. Ara us permet desar articles directament al OneNote. Bona lectura!
Office Lens
Tenir Office Lens és com dur un escàner a la butxaca. No perdeu cap més nota en una pissarra ni cerqueu més documents, targetes comercials, receptes ni notes adhesives que no sabeu on heu posat! Amb l'Office Lens, les vostres imatges es podran llegir i es podran reutilitzar de manera gairebé màgica. Captureu contingut directament al OneNote, retalleu-lo i netegeu-lo automàticament.
OneNote For AutoCAD
El OneNote per a l'AutoCAD us permetrà prendre notes al costat del vostre dibuix des de l'AutoCAD. Això fa que augmenti la productivitat dels arquitectes i enginyers d'arreu del món que facin servir l'AutoCAD per crear dibuixos 2D i 3D. Es desaran còpies de seguretat d'aquestes notes al núvol a les quals es podrà accedir en qualsevol moment. Els usuaris podran visualitzar-les quan tornin a obrir el dibuix a l'AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organitzeu les unitats didàctiques i el contingut del curs a la vostra llibreta pròpia, que conté una àrea de treball personal per a cada estudiant, una biblioteca de continguts per als documents i un espai de col·laboració per a lliçons i activitats creatives.
OneNote Web Clipper
Amb el OneNote Web Clipper podeu desar pàgines web del navegador a les llibretes del OneNote. Només us caldrà un clic per capturar ràpidament tot allò que vulgueu i per recordar més esdeveniments.
Powerbot for Gmail
Deseu correus electrònics, converses i fitxers adjunts importants al OneNote directament des de la interfície del Gmail. Oblideu-vos d'anar-vos desplaçant d'una aplicació a una altra.
WordPress
Redacteu les vostres publicacions del WordPress des de qualsevol dispositiu, multiplataforma, en línia o fora de línia al OneNote i reutilitzeu fàcilment els continguts de les notes existents.
Zapier
El Zapier és la manera més senzilla de connectar el OneNote amb les aplicacions que ja utilitzeu, com ara el Salesforce, el Trello, el Basecamp, el Wufoo i el Twitter. Utilitzeu aquesta aplicació per fer còpies de seguretat de les notes, mantenir un registre de les tasques completades o desar nous contactes, fotos, pàgines web i molt més.