Истакнуте апликације
Искористите OneNote на бољи начин помоћу ових апликација и уређаја.
Brother Web Connection
Brother рачунар (MFP/скенер докумената) може да скенира слике и директно их отпрема у OneNote и OneDrive без посредства PC рачунара.
Chegg
Ученици могу да сачувају најважније одговоре у вези са домаћим задацима из услуге Chegg Study Q&A у програму OneNote. То је лако помоћу OneNote дугмета Исеци. Одавде можете да почнете да организујете своје одговоре по предмету, одељењу или задатку и да све то учините претраживим у програму OneNote. Креирајте врхунски водич за учење и поделите га са својим другарима из разреда.
cloudHQ
Интегришите OneNote белешке са cloudHQ. Синхронизујте бележнице са другим популарним услугама у облаку као што су Salesforce, Evernote, Dropbox. Једноставно сарађујте са другима, делите своје идеје у било којој апликацији и аутоматски их синхронизујте у програму OneNote. Направите копије за OneNote бележнице у другим услугама у облаку да бисте заштитили своје идеје у случају да их ненамерно избришете.
Newton
Сачувајте важне е-поруке у програму OneNote само једним кликом користећи Newton. Било да је у питању фактура, рецепт или важна е-порука клијента, користите интеграцију апликације Newton са програмом OneNote да бисте све сачували заједно.
Docs.com
Уз Docs.com корисници могу да деле белешке или наставни материјал помоћу OneNote бележница. То омогућава људима као што су наставници и ученици из целог света да приказују и поново користе ваше OneNote бележнице, што вам повећава популарност и утицај у заједници.
Doxie Mobile Scanners
Doxie је нова врста скенера који се може пунити, тако да можете да скенирате документе на сваком месту – рачунар није неопходан. Само га напуните и укључите, где год да се налазите – уметните папир, потврде и фотографије за скенирање, архивирање и дељење. Doxie скенира на сваком месту, а затим се синхронизује са програмом OneNote за приступ свим скенираним документима, на свим вашим уређајима.
EDUonGo
EDUonGo омогућава свима да покрену академију или курс на мрежи за пар тренутака. EDUonGo студенти могу лако да извезу лекције у своје бележнице. Ово олакшава студентима прављење бележака и дељење са другима. Студенти могу да се повежу и са OneDrive налозима. Као наставник, можете да укључите видео записе из услуге Office Mix у своје лекције.
Слање е-поште у OneNote
Ухватите ствари које су вам важне док сте у покрету тако што ћете их послати путем е-поште директно у своју бележницу! Шаљите документе, белешке, маршруте и још много тога на адресу me@onenote.com и ми ћемо их ставити у вашу OneNote бележницу, где им можете приступити са свих својих уређаја.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro вам омогућава да једноставно скенирате документе, уређујете странице, чувате датотеке и у апликације преносите податке скениране Epson скенерима, попут Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 и других. Поред тога, корисници могу да скенирају у OneNote једним додиром, како би лакше приступали документима са више уређаја или их делили са другима.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Напишите своје белешке на било којој површини и пошаљите их у OneNote тако што ћете их претворити у паметну површину уз eQuil Smartpen2 и Smartmarker. То је природан начин да забележите своје изузетне идеје.
Feedly
Feedly повезује читаоце са причама и информацијама које их занимају. Користите Feedly да бисте открили и пратили одличан садржај, а затим директно сачувајте најбоље чланке у програму OneNote помоћу једног клика.
Paper и Pencil предузећа FiftyThree
Пренесите своје идеје са функције Pencil на функцију Paper, а затим пређите на даљи корак уз OneNote. Пишите и цртајте са побољшаном прецизношћу и лакоћом по којој је функција Pencil позната, а ако направите грешку, једноставно окрените наливперо и обришите је на природан начин – све то директно у програму OneNote. Лако хватајте белешке, правите листе за проверу и скицирајте у функцији Paper, а затим делите у програму OneNote да бисте урадили више тога, на пример, сарађивали у дељеној бележници, додали аудио снимке и приступили садржај са готово сваког уређаја.
Genius Scan
Genius Scan је скенер у вашем џепу. Он омогућава дигитализовање папирних докумената, креирање PDF датотека и тренутно складиштење у програму OneNote.
JotNot Scanner
JotNot претвара ваш iPhone у преносиви скенер за више страница. JotNot можете да користите за скенирање докумената, потврда, белих табли, визиткарти и бележака у електронском формату. JotNot сада пружа директну интеграцију са Microsoft OneNote платформом, тако да брзо и лако можете да направите резервне копије и организујете скенирања помоћу OneNote налога.
Livescribe 3 Smartpen
Livescribe 3 smartpen и апликација Livescribe+ вам омогућавају да једноставно пишете на папиру и гледате како се све одмах приказује на мобилном уређају, на коме можете да означавате, претражујете и конвертујете белешке у текст. Све можете да пошаљете у OneNote да би руком написане белешке и скице биле интегрисане са другим важним информацијама.
Mod Notebooks
Mod је папирна бележница којој се може приступити из облака. Направите белешке користећи познату оловку и папир, а затим бесплатно дигитализујте своје странице. Свака страница довршених бележница може се синхронизовати са програмом OneNote и сачувати заувек.
NeatConnect
NeatConnect претвара хрпе папира у дигиталне документе и шаље их директно у OneNote – без употребе рачунара. Из било које просторије у кући или из било ког дела канцеларије, компатибилност са Wi-Fi мрежом и интерфејс на додирном екрану решења NeatConnect олакшавају и убрзавају скенирање у апликацију OneNote да бисте уштедели време и побољшали ниво организованости и продуктивности.
News360
News360 је бесплатна апликација вести која учи шта волите и постаје паметнија што је више користите. Уз више од 100.000 извора, увек има нешто занимљиво за читање и можете да сачувате омиљене приче директно у програму OneNote помоћу једног додира дугмета.
Nextgen Reader
Брз, јасан и леп RSS читач за Windows Phone. Сада вам омогућава да чувате чланке директно у програму OneNote. Уживајте у читању!
Office Lens
Office Lens је као да имате скенер у свом џепу. Никада више немојте пропустити белешке на белој табли или школској табли, нити тражити затурене документе или визит карте, признанице које фале или загубљене лепљиве белешке! Office Lens претвара ваше слике у невероватно читљиве и поновно употребљиве. Снимите садржај директно у програму OneNote помоћу аутоматског исецања и чишћења.
OneNote For AutoCAD
OneNote за AutoCAD вам омогућава да хватате белешке поред цртежа у програму AutoCAD. Ово повећава продуктивност архитеката и инжењера широм света који користе AutoCAD за прављење 2D и 3D цртежа. Резервне копије ових бележака се праве у облаку и могуће им је приступити у било ком тренутку. Корисници могу да виде ове белешке када следећи пут отворе цртеж у програму AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Организујте наставне планове и садржај предавања у сопственој дигиталној бележници која има радни простор за сваког ученика, библиотеку пропратних садржаја, као и простор за сарадњу за лекције и креативне активности.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper омогућава вам да сачувате веб странице из прегледача у OneNote бележнице. Помоћу само једног клика, он вам помаже да брзо забележите ствари и више тога да сачувате.
Powerbot for Gmail
Сачувајте важне е-поруке, преписке и прилоге у OneNote директно из Gmail интерфејса. Заборавите на прескакање између апликација.
WordPress
Саставите WordPress објаве на било ком уређају, платформи, на мрежи или ван мреже у програму OneNote и једноставно поново користите садржај из постојећих бележака.
Zapier
Zapier је најлакши начин да повежете OneNote са апликацијама које већ користите, као што су Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo и Twitter. Користите ову апликацију да бисте креирали резервне копије бележака, чували евиденцију завршених задатака или сачували нове контакте, фотографије, веб странице и још много тога.