Aanbevolen apps
Haal meer uit OneNote met deze apps en apparaten.
Brother Web Connection
Uw Brother-machine (MFP-/Documentscanner) kan afbeeldingen scannen en rechtstreeks uploaden naar OneNote en OneDrive zonder gebruik van een pc.
Chegg
Leerlingen kunnen de belangrijkste antwoorden op hun huiswerkvragen uit Chegg Study V&A opslaan in OneNote. Dit gaat heel eenvoudig met de knop Knippen in OneNote. Daarna kunt u uw antwoorden indelen op onderwerp, lesvak of toewijzing en alle informatie direct doorzoekbaar maken in OneNote. Maak de ultieme studiegids en deel deze met uw klasgenoten.
cloudHQ
Integreer uw OneNote-notities met cloudHQ. Syncroniseer uw notitieblokken met andere populaire cloudservices, zoals Salesforce, Evernote of Dropbox. Werk eenvoudig samen met anderen, deel uw ideeën in een app en synchroniseer ze automatisch weer naar OneNote. Maak ook een back-up van uw OneNote-notitieblokken in andere cloudservices om uw ideeën te beveiligen voor het geval u ze per ongeluk verwijdert.
Newton
Sla met slechts één klik belangrijke e-mailberichten op in OneNote met behulp van Newton. Of het nu een factuur, een recept of een e-mailbericht van een belangrijke klant betreft, met OneNote-integratie van Newton kunt u alles op één plek bewaren.
Docs.com
Docs.com stelt gebruikers in staat notities of lesmateriaal te verspreiden via OneNote-notitieblokken. Mensen zoals docenten en leerlingen/studenten over de hele wereld kunnen uw OneNote-notitieblok bekijken en opnieuw gebruiken. Hierdoor geniet het notitieblok een toenemende populariteit en is het van grotere invloed voor de gemeenschap.
Doxie Mobile Scanners
Doxie is een nieuw soort papierscanner die oplaadbaar is, zodat u documenten overal kunt scannen zonder dat u een computer nodig hebt. U hoeft alleen maar op te laden en in te schakelen, waar u ook bent. Voer uw papieren, ontvangstbewijzen en foto's in om ze te scannen, te archiveren en te delen. Met Doxie kunt u overal scannen, waarna de scans naar OneNote worden gesynchroniseerd waar u vanaf al uw apparaten toegang hebt tot al uw gescande documenten
EDUonGo
Met EDUonGo kan iedereen binnen een paar minuten online een academie of cursus starten starten. EDUonGo-studenten kunnen eenvoudig lessen exporteren naar hun eigen notitieblokken. Hierdoor kunnen studenten eenvoudig notities maken en delen met anderen. Studenten kunnen ook verbinding maken met hun OneDrive-accounts. Als docent kunt u video's van Office Mix opnemen in uw lessen.
E-mailen naar OneNote
Leg onderweg vast wat belangrijk voor u is door uw items direct in een e-mail naar uw notitieblok te verzenden! U kunt documenten, notities, reisschema's en nog veel meer naar me@onenote.com verzenden. Deze items worden dan in uw OneNote-notitieblok opgeslagen, waar u ze op al uw apparaten kunt weergeven.
Epson Document Capture Pro
Met Document Capture Pro kunt u eenvoudig documenten scannen, pagina's bewerken, bestanden opslaan en gegevens overdragen naar de toepassingen, gescand met Epson-scanners zoals Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 en andere modellen. Bovendien kunnen gebruikers met één aanraking scans opslaan in OneNote en eenvoudig documenten openen vanaf meerdere apparaten of deze delen met anderen.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Schrijf uw notities op een willekeurig oppervlak en stuur ze naar OneNote door er een slim oppervlak van te maken met eQuil Smartpen2 en Smartmarker. Het is de meest natuurlijke manier om uw briljante ideeën vast te leggen.
Feedly
Feedly is gericht op een betere en snellere leeservaring op het web. De integratie van Feedly OneNote maakt het eenvoudiger voor mensen om geweldige verhalen die ze in hun Feedly-reader hebben gevonden, op te slaan in hun OneNote-notitieblok.
Paper en Pencil van FiftyThree
Breng uw ideeën van Pencil naar Paper. Ga vervolgens nog een stap verder met OneNote. Schrijf en teken met de verbeterde precisie en het gemak waar Pencil om bekend staat. Als u een foutje maakt, draait u de pen gewoon om en wist u de fout zoals u met een echt potlood zou doen, allemaal rechtstreeks in OneNote. U kunt eenvoudig notities maken, checklists opstellen en schetsen in Paper, en uw creaties daarna delen in OneNote waar u er nog veel meer mee kunt doen. Bijvoorbeeld: samenwerken aan een gedeeld notitieblok, audio-opnamen toevoegen en uw inhoud openen vanaf nagenoeg elk apparaat.
Genius Scan
Genius Scan is een scanner die in uw broekzak past. De app stelt u in staat om papieren documenten te digitaliseren, PDF-bestanden te maken en deze onmiddellijk op te slaan in OneNote.
JotNot Scanner
Met JotNot wordt uw iPhone geconverteerd naar een draagbare scanner voor meerdere pagina's. U kunt JotNot gebruiken om documenten, ontvangstbewijzen, whiteboards, visitekaartjes en notities te scannen naar een elektronische indeling. JotNot biedt nu rechtstreekse integratie met het OneNote-platform van Microsoft, zodat u snel en eenvoudig een back-up kunt maken van uw scans en deze kunt organiseren met behulp van uw OneNote-account.
Livescribe 3 Smartpen
Met Livescribe 3 smartpen en de Livescribe+-app kunt u gewoon op papier schrijven. Alles wordt onmiddellijk weergegeven op uw mobiele apparaat, waar u uw notities kunt taggen, erin kunt zoeken en ze kunt converteren naar tekst. U kunt alles naar OneNote verzenden zodat uw handgeschreven notities en schetsen worden geïntegreerd met de rest van uw belangrijke informatie.
Mod Notebooks
Mod is een papieren notitieblok dat kan worden geopend vanuit de cloud. U kunt notities maken met uw vertrouwde pen en papier, en uw pagina's vervolgens gratis converteren naar een digitale versie. Elke pagina van een voltooid notitieblok kan naar OneNote worden gesynchroniseerd en permanent worden opgeslagen.
NeatConnect
Met NeatConnect worden stapels papieren getransformeerd naar digitale documenten die rechtstreeks naar OneNote worden verzonden, zonder gebruik van een computer. Met behulp van de Wi-Fi-combatibiliteit en de touchscreeninterface van NeatConnect kunt u vanuit iedere kamer in uw huis of vanaf iedere plek op uw kantoor snel en eenvoudig scannen naar OneNote, zodat u tijd bespaart. Hierdoor worden uw organisatie en productiviteit naar een heel nieuw niveau getild.
News360
News360 is een gratis en persoonlijke nieuwsapp die leert wat u leuk vindt en slimmer wordt naarmate u de app meer gebruikt. News360 maakt gebruik van meer dan 100.000 bronnen, dus is er altijd wel iets interessants te lezen. Uw favoriete verhalen kunt u met één tik op een knop rechtstreeks opslaan in OneNote.
Nextgen Reader
Een snelle, compacte en mooi vormgegeven RSS-lezer voor Windows Phone. Met de mogelijkheid om artikelen rechtstreeks in OneNote op te slaan. Veel leesplezier!
Office Lens
Met Office Lens is het alsof u een scanner op zak hebt. Mis nooit meer notities op een whiteboard of schoolbord en zoek nooit meer naar zoekgeraakte documenten of visitekaartjes, bonnetjes of losse notitieblaadjes! Office Lens maakt uw afbeeldingen op magische wijze leesbaar en herbruikbaar. Leg inhoud direct vast in OneNote waarbij deze automatisch wordt bijgesneden en opgeschoond.
OneNote For AutoCAD
Met OneNote for AutoCAD kunt u naast tekenen ook direct vanuit AutoCAD notities maken. Dit verhoogt de productiviteit van professionals op het gebied van architectuur en engineering over de hele wereld die AutoCAD gebruiken om 2D- en 3D-tekeningen te maken. Er wordt een back-up van deze notities gemaakt in de cloud en u kunt de notities op elk gewenst moment openen. Gebruikers kunnen deze notities zien wanneer ze de tekening de volgende keer openen in AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organiseer uw lesschema's en cursusinhoud in uw eigen digitale notitieblok met een persoonlijke werkruimte voor elke leerling/student, een inhoudsbibliotheek voor hand-outs en een ruimte voor samenwerking voor lessen en creatieve activiteiten.
OneNote Web Clipper
Met OneNote Web Clipper kunt u webpagina's vanuit de browser opslaan in uw OneNote-notitieblokken. Met slechts één muisklik legt u items snel vast en kunt u dingen beter onthouden.
Powerbot for Gmail
U kunt belangrijke e-mails, gesprekken en bijlagen direct vanuit de interface van Gmail in OneNote opslaan. Heen en weer schakelen tussen apps is niet meer nodig.
WordPress
Stel uw WordPress-berichten op elk apparaat op, platformoverschrijdend, online of offline in OneNote, en gebruik inhoud uit al uw bestaande notities eenvoudig opnieuw.
Zapier
Zapier is de eenvoudigste manier om OneNote te verbinden met de apps die u al gebruikt, zoals Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo en Twitter. Gebruik deze app om back-ups te maken van uw notities, voltooide taken bij te houden of nieuwe contactpersonen, foto's en webpagina's op te slaan, en voor nog veel meer.