Aktuelle apper
Få mer ut av OneNote med disse appene og enhetene.
Brother Web Connection
Brother-maskinen (MFP/dokumentskanner) kan skanne bilder og laste dem opp direkte til OneNote og OneDrive, uten hjelp av en PC.
Chegg
Elever kan kopiere svar på spørsmål i Chegg Study Q&A og lagre dem i OneNote. Det er enkelt med Klipp ut-knappen for OneNote. Derfra kan du begynne å ordne svarene dine etter emne, fag eller oppgave, slik at det er enkelt å søke etter svarene i OneNote. Opprett den ultimate studieveiledningen, og del den med klassekameratene dine.
cloudHQ
Integrer OneNote-notatene dine med cloudHQ. Synkroniser notatblokkene dine med andre populære skytjenester, for eksempel Salesforce, Evernote og Dropbox. Samarbeid enkelt med andre, del ideene dine i alle slags apper, og synkroniser dem automatisk med OneNote. Sikkerhetskopier også OneNote-notatblokkene dine i andre skytjenester for å beskytte ideene dine i tilfelle du ved et uhell sletter dem.
Newton
Lagre viktige e-postmeldinger i OneNote med ett klikk ved hjelp av Newton. Enten det er en faktura, en oppskrift eller en viktig e-post fra en kunde, kan du bruke Newtons OneNote-integrasjon til å ha alt på ett sted.
Docs.com
Docs.com tillater brukere å fordele notater eller opplæringsmateriell gjennom OneNote-notatblokker. Det gjør at for eksempel lærere og studenter over hele verden kan vise og bruke OneNote-notatblokken din på nytt, noe som kan gi økt popularitet og innflytelse i gruppefellesskapet.
Doxie Mobile Scanners
Doxie er en ny type oppladbar papirskanner, som gjør at du kan skanne dokumenter hvor som helst, uten behov for en datamaskin. Bare lad den opp og slå den på, uansett hvor du befinner deg. Sett inn papir, kvitteringer og bilder du vil skanne, arkivere og dele. Doxie skanner hvor som helst, og synkroniserer deretter med OneNote slik at du får tilgang til alle de skannede dokumentene dine, på alle enhetene dine
EDUonGo
Med EDUonGo kan du starte et nettkurs på få minutter. EDUonGo-elever kan enkelt eksportere leksjoner til sine egne notatblokker. Slik kan elever ta notater og dele med andre på en enkel måte. Elever kan også koble til OneDrive-kontoene sine. Som lærer kan du inkludere videoer fra Office Mix i leksjonene dine.
Send e-post til OneNote
Få med deg tingene som er viktige for deg, mens du er på farten ved å sende dem direkte til notatblokken via e-post. Send dokumenter, notater, reiseplaner og mye mer til me@onenote.com, da legges de til i OneNote-notatblokken, der du kan få tilgang til dem fra alle enhetene dine.
Epson Document Capture Pro
Med Document Capture Pro kan du enkelt skanne dokumenter, redigere sider, lagre filer og overføre data til programmene som skannes med Epson-skannere, for eksempel Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 med flere. Brukere kan også skanne til OneNote med ett trykk og dermed få enkel tilgang til dokumenter fra flere enheter eller dele med andre.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Skriv notater på alle enheter, og send dem til OneNote ved å gjøre enheten til en smartenhet med eQuil Smartpen2 og Smartmarker. En naturlig måte å notere ned de briljante tankene dine på.
Feedly
Feedly fører lesere sammen med historier og informasjon de brenner for. Med Feedly kan du oppdage og følge bra innhold samt lagre de beste artiklene direkte i OneNote med bare ett klikk.
Paper og Pencil av FiftyThree
Gå fra Pencil til Paper med ideene dine, og ta deretter steget videre med OneNote. Du kan skrive og tegne med enkeltheten og presisjonen som Pencil er kjent for. Hvis du gjør en feil, kan du bare vende på pekepennen og slette på en naturlig måte, rett i OneNote. Ta notater, lag gjøremålslister og skisser i Paper enkelt, og del deretter i OneNote for å gjøre mer. Du kan for eksempel samarbeide med noen i en delt notatblokk, legge til lydopptak, og få tilgang til innholdet ditt fra praktisk talt alle enheter.
Genius Scan
Genius Scan er en lommeskanner. Med denne skanneren kan du digitalisere papirdokumenter, opprette PDF-filer og lagre dem i OneNote umiddelbart.
JotNot Scanner
JotNot konverterer iPhone til en bærbar flersidig skanner. Du kan bruke JotNot til å skanne dokumenter, kvitteringer, tavler, visittkort og notater til elektronisk format. JotNot tilbyr nå direkte integrering med Microsofts OneNote-plattform, slik at du raskt og enkelt kan sikkerhetskopiere og organisere skanningene dine ved hjelp av OneNote-kontoen din.
Livescribe 3 Smartpen
Med Livescribe 3 smartpen og Livescribe+-appen kan du skrive på papir og se at alt dukker opp på mobilenheten din umiddelbart. Du kan merke, søke og konvertere notatene dine til tekst på mobilenheten. Du kan sende alt til OneNote, slik at de håndskrevne notatene og skissene dine integreres med resten av den viktige informasjonen din.
Mod Notebooks
Mod er en fysisk notatblokk som er tilgjengelig i skyen. Ta notater med penn og papir, og digitaliser notatene dine kostnadsfritt. Hver side av en utfylt notatblokk kan synkroniseres med OneNote og lagres i evig tid.
NeatConnect
NeatConnect omdanner papirstabler til digitale dokumenter og sender dem rett til OneNote uten hjelp av en datamaskin. NeatConnect er kompatibel med Wi-Fi og har berøringsskjerm, noe som gjør at det er enkelt og raskt å skanne til OneNote fra alle rom i huset, eller alle steder på kontoret. På denne måten kan du spare tid og ta organisering og produktivitet til nye høyder.
News360
News360 er en kostnadsfri, tilpasset nyhetsapp som lærer hva du liker, og blir smartere desto mer du bruker den. Med mer enn 100 000+ kilder, finner du alltid noe interessant å lese. Du kan også lagre favorittartiklene dine direkte i OneNote med ett tastetrykk.
Nextgen Reader
En rask, ren og vakker RSS-leser for Windows Phone. Nå kan du lagre artikler direkte i OneNote. Kos deg med å lese!
Office Lens
Office Lens er som en skanner i lommeformat. Gå aldri mer glipp av notater på en tavle, og se aldri igjen etter feilplasserte dokumenter eller visittkort, manglende kvitteringer eller klistrelapper som er på avveie. Ved hjelp av Office Lens kan bildene dine på mystisk vis leses og brukes på nytt. Ta opp innhold i OneNote med automatisk trimming og opprydding.
OneNote For AutoCAD
Med OneNote for AutoCAD kan du ta notater ved siden av tegninger i AutoCAD. Notatene tas i AutoCAD. Dette øker produktiviteten for arkitekter og ingeniører som bruker AutoCAD til å lage 2D- og 3D-tegninger. Disse notatene sikkerhetskopieres i skyen, og du kan få tilgang til dem når som helst. Brukere kan se disse notatene neste gang de åpner tegninger i AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organiser timeplaner og kursinnhold i din egen digitale notatblokk med personlige arbeidsområder for alle studenter, et innholdsbibliotek for støtteark og et samarbeidssted for leksjoner og kreative aktiviteter.
OneNote Web Clipper
Med OneNote Web Clipper kan du lagre nettsider fra nettleseren i OneNote-notatblokker. Med bare ett klikk kan du lagre ting raskt og huske mer.
Powerbot for Gmail
Lagre viktige e-poster, samtaler og vedlegg i OneNote direkte fra Gmail-brukergrensesnittet. Du trenger ikke lenger bytte frem og tilbake mellom apper.
WordPress
Skriv WordPress-innlegg på alle enheter og plattformer, enten tilkoblet eller frakoblet i OneNote, og bruk enkelt innhold fra alle eksisterende notater om igjen.
Zapier
Zapier er den enkleste måten å koble OneNote til programmene du allerede bruker, for eksempel Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo og Twitter. Bruk denne appen til å sikkerhetskopiere notater, holde oversikt over fullførte oppgaver eller lagre nye kontakter, bilder, nettsider og mer.