Kiemelt appok
A OneNote lehetőségeinek kiaknázása további appokkal és eszközökkel.
Brother Web Connection
A Brother eszköz (MFP-/dokumentumszkenner) segítségével képeket szkennelhet be, amelyeket közvetlenül, PC használata nélkül tölthet fel a OneNote-ba és a OneDrive-ba.
Chegg
A tanulók menthetik a házi feladataikhoz a Chegg Study Q&A szolgáltatásban talált válaszokat a OneNote alkalmazásba. A OneNote kivágási gombjával mindezt egyszerűen megtehetik. A kivágott válaszokat pedig tantárgy, óra vagy feladat szerint rendszerezhetik, és a OneNote-ban azonnal kereshetővé tehetik. A tanulók létrehozhatják az ideális tanulási segédet, és megoszthatják osztálytársaikkal.
cloudHQ
OneNote-jegyzeteit integrálhatja a cloudHQ szolgáltatással. Jegyzetfüzeteit szinkronizálhatja más népszerű felhőszolgáltatásokkal, például a Salesforce-szal, az Evernote-tal és a Dropboxszal. Egyszerűen dolgozhat másokkal, megoszthatja ötleteit bármely appban, és automatikusan szinkronizálhatja őket újra a OneNote-tal. OneNote-jegyzetfüzeteiről más felhőszolgáltatásokba is készíthet biztonsági másolatot, így ötleteit megvédheti a véletlen törléssel szemben.
Newton
A Newton használatával egyetlen kattintással a OneNote-ba mentheti fontos e-mailjeit. Legyen szó számláról, receptről vagy egy fontos ügyfél e-mailjéről, a Newton OneNote-integrációja révén minden dolgot együtt tárolhat.
Docs.com
A Docs.com használatával a felhasználók jegyzeteket vagy tananyagokat terjeszthetnek OneNote-jegyzetfüzeteken keresztül. Ezeket a OneNote-jegyzetfüzeteket oktatók és tanulók tekinthetik meg és használhatják fel a világ különböző pontjain, így növelhetik népszerűségüket és hatásukat a közösségükben.
Doxie Mobile Scanners
A Doxie egy újfajta, újratölthető lapolvasó, amellyel bárhol – akár számítógép nélkül is – beolvashatja a dokumentumokat. Töltse fel az eszközt, kapcsolja be, és akárhol beolvashatja vele a lapokat, nyugtákat és fényképeket archiválás és megosztás céljából. A Doxie-t bárhol használhatja, és a OneNote-tal is szinkronizálhatja, így az összes beolvasott dokumentumot elérheti az összes készülékéről
EDUonGo
Az EDUonGo segítségével bárki percek alatt indíthat online iskolát vagy tanfolyamot. Az EDUonGo tanulói egyszerűen saját jegyzetfüzetükbe exportálhatják a leckéket, így könnyen készíthetnek jegyzeteket, amelyeket másokkal is megoszthatnak. A tanulók saját OneDrive-fiókjukhoz is csatlakozhatnak. Az oktatók Office Mix-videókat vehetnek fel leckéikbe.
E-mail küldése a OneNote-ba
Rögzítse az Ön számára fontos dolgokat közvetlenül a jegyzetfüzetébe, miközben e-mailben továbbítja őket! Küldhet dokumentumokat, jegyzeteket, útiterveket és még számos egyéb dolgot a me@onenote.com com címre, és mi mentjük őket az Ön OneNote-jegyzetfüzetében, ahol bármely eszközről elérheti őket.
Epson Document Capture Pro
A Document Capture Pro segítségével egyszerűen olvashat be dokumentumokat, szerkeszthet oldalakat, menthet fájlokat és küldhet más alkalmazásba Epson képolvasóval (például Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 vagy egyéb típusokkal) bevitt adatokat. Sőt, a felhasználók a OneNote-ba is egyetlen mozdulattal olvashatnak be dokumentumokat, amelyeket aztán több eszközről is elérhetnek, illetve megoszthatnak másokkal.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Bármilyen felületen megírhatja jegyzeteit, és elküldheti őket a OneNote-ba, mert a felületet az eQuil Smartpen2 vagy a Smartmarker okos felületté varázsolja. A ragyogó gondolatok így természetes módon megörökíthetők.
Feedly
A Feedly eljuttatja az olvasókhoz az őket igazán érdeklő olvasmányokat. A Feedly olvasóval talált érdekes cikkek egyetlen kattintással menthetők közvetlenül a OneNote-ba.
Paper és Pencil by FiftyThree
Ötleteit a Pencil eszközzel és a Paper appal lejegyezheti, majd a OneNote-ban kiteljesítheti. A Pencil híres pontosságával és eleganciájával írhat vagy rajzolhat, és ha hibázik, a toll megfordításával egyszerűen kiradírozhatja, mindezt közvetlenül a OneNote-ban. Könnyűszerrel készíthet jegyzeteket, feladatlistákat és vázlatokat a Paperben, majd megoszthatja őket a OneNote-tal, ahol megosztott jegyzetfüzetben másokkal együtt dolgozhat, hangfelvételt rögzíthet, és tartalmait gyakorlatilag bármilyen eszközről elérheti.
Genius Scan
A Genius Scan jóvoltából képolvasót hordhat a zsebében. Az alkalmazással papíralapú dokumentumokat digitalizálhat, PDF-fájlokat hozhat létre, és azonnal tárolhatja mindezt a OneNote-ban.
JotNot Scanner
A JotNot alkalmazással hordozható, többlapos beolvasásra alkalmas képolvasóvá változtathatja iPhone készülékét. A JotNottal dokumentumokat, nyugtákat, rajztáblákat, névjegykártyákat és jegyzeteket olvashat be elektronikus formátumban. A JotNot legújabb verziója közvetlenül integrálható a Microsoft OneNote platformjával, így OneNote-fiókját használva gyorsan és könnyedén rendszerezheti a beolvasott dokumentumokat, illetve készíthet róluk biztonsági másolatot.
Livescribe 3 Smartpen
A Livescribe 3 smartpen és a Livescribe+ app lehetővé teszi, hogy miközben papírra ír, minden azonnal megjelenjen a mobileszközén is, ahol a jegyzeteket megcímkézheti, átalakíthatja szöveggé és kereshet bennük. Mindent elküldhet a OneNote-ba, így kézzel írt jegyzeteit és feljegyzéseit beépítheti a többi fontos információ közé.
Mod Notebooks
A Mod jegyzetfüzet olyan papíralapú füzet, mely a felhőből érhető el. A hagyományosan teleírt lapokat ingyenesen digitalizálhatja. A teleírt jegyzetfüzetek minden egyes lapja szinkronizálható a OneNote-tal, és örökre megőrizhető.
NeatConnect
A NeatConnect a papírhalmokat digitális dokumentumokká alakítja át, és elküldi őket a OneNote-ba – mindezt számítógép nélkül. A ház bármelyik helyiségében, illetve az iroda bármely pontján tartózkodik, a NeatConnect Wi-Fi-kompatibilitásával és érintőképernyős felületével gyorsan és egyszerűen szkennelhet a OneNote-ba, amivel időt takaríthat meg, így a szervezést és a produktivitást egy teljesen új szintre emelheti.
News360
A News360 egy ingyenes, személyre szabott hírkereső app, amely tanul a felhasználó szokásaiból, és minél többet használják, annál okosabb lesz. Az app több mint 100 ezer forrásból szolgáltatja a híreket, így soha nem fog kifogyni az érdekes olvasnivalókból, kedvenc híreit pedig egyetlen koppintással mentheti közvetlenül a OneNote-ba.
Nextgen Reader
Gyors, letisztult és gyönyörű RSS-olvasó Windows Phone-ra. Mostantól a cikkeket közvetlenül a OneNote-ba mentheti. Kellemes olvasgatást!
Office Lens
Az Office Lens az Ön zsebben hordható szkennere. Most már a rajztáblára vagy táblára írt jegyzeteit is rögzítheti, és nem lesznek többé elveszett dokumentumok vagy névjegykártyák, elkallódott receptek vagy cetlik! Az Office Lens varázslatosan olvashatóvá és újra felhasználhatóvá teszi a képeket. Rögzítsen bármilyen tartalmat közvetlenül az automatikus vágási és tisztítási funkciót kínáló OneNote-ba.
OneNote For AutoCAD
Az AutoCAD-hez készült OneNote segítségével az AutoCAD-en belül, a rajz mellett lehet jegyzetelni. Ez jelentősen növeli mindazon építészek és mérnökök hatékonyságát, akik szerte a világon az AutoCAD-del két- vagy háromdimenziós rajzokat készítenek. A jegyzetekről másolat készül a felhőbe, amely bármikor elérhető. Amikor a felhasználók legközelebb megnyitják a rajzot az AutoCAD-ben, a jegyzetek is megjelennek.
OneNote Class Notebooks
Óravázlatait és tananyagait saját digitális jegyzetfüzetében rendszerezheti, ahol minden tanuló személyes munkaterülettel rendelkezik, és a handoutok számára tartalomtár, a leckék és kreatív tevékenységek számára együttműködési terület is található.
OneNote Web Clipper
A OneNote Web Clipper lehetővé teszi weblapok mentését a böngészőből az Ön OneNote-jegyzetfüzetébe. Egyetlen kattintással segít a dolgok gyors rögzítésében és az emlékek megőrzésében.
Powerbot for Gmail
A fontos e-maileket, beszélgetéseket és mellékleteket közvetlenül mentheti a Gmailből a OneNote-ba. Nem kell többé az appok között ugrálnia.
WordPress
Bejegyzéseket írhat WordPress-blogjára a OneNote-ban bármilyen eszközön, bármilyen platformon, online vagy offline állapotban, és egyszerűen felhasználhatja újra korábbi jegyzetei tartalmát.
Zapier
A Zapierral egyszerűen összekapcsolhatja a OneNote-ot a már használt appokkal, például a Salesforce-szal, a Trelloval, a Basecamppel, a Wufoo-val és a Twitterrel. Segítségével biztonsági másolatot készíthet a jegyzetekről, nyomon követheti a befejezett feladatokat, illetve mentheti az új partnereket, fényképeket, weblapokat és még sok mást.