Istaknute aplikacije
Poboljšajte mogućnosti rada u programu OneNote ovim aplikacijama i uređajima.
Brother Web Connection
Vaš uređaj tvrtke Brother (MFP/skener dokumenata) može skenirati slike i izravno ih prenijeti u OneNote i na OneDrive bez posredstva PC-ja.
Chegg
Učenici i studenti mogu spremiti važne odgovore iz svoje domaće zadaće iz programa Chegg Study Q&A u OneNote. To je doista lako pomoću gumba "Izreži" u programu OneNote. Tada možete početi organizirati odgovore prema predmetu, razredu ili zadatku, pri čemu će sve biti odmah pretraživo u programu OneNote. Stvorite najbolji vodič za učenje i podijelite ga s kolegama.
cloudHQ
Integrirajte bilješke programa OneNote i cloudHQ. Sinkronizirajte bilježnice s drugim popularnim servisima kao što su Salesforce, Evernote ili Dropbox. Jednostavno surađujte s drugima, dijelite ideje putem bilo koje aplikacije i automatski ih ponovno sinkronizirajte u programu OneNote. Stvarajte i sigurnosne kopije radnih knjiga programa OneNote u drugim uslugama u oblaku da biste zaštitili ideje ako ih slučajno izbrišete.
Newton
Spremite važne poruke e-pošte u OneNote samo jednim klikom pomoću programa Newton. Radilo se o računu, receptu ili važnoj poruci e-pošte od klijenta, upotrijebite integraciju programa Newton s aplikacijom OneNote da biste sve imali na jednom mjestu.
Docs.com
Docs.com omogućuje korisnicima da dijele bilješke ili materijale za učenje putem bilježnica programa OneNote. Taj servis omogućuje osobama kao što su nastavnici i učenici ili studenti širom svijeta da prikazuju i ponovno koriste vašu bilježnicu programa OneNote, povećavajući vam popularnost i utjecaj u zajednici.
Doxie Mobile Scanners
Doxie je nova vrsta skenera za papirnate dokumente s punjivom baterijom pomoću kojeg možete skenirati dokumente na bilo kojem mjestu – računalo nije potrebno. Samo ga napunite i uključite ma gdje se nalazili – umetnite papir, potvrde i fotografije da biste ih skenirali, arhivirali i poslali. Doxie skenira s bilo kojeg mjesta, a zatim se sinkronizira s programom OneNote da biste mogli pristupiti svim skeniranim dokumentima na svim svojim uređajima
EDUonGo
EDUonGo svima omogućuje pokretanje internetske akademije ili tečaja za nekoliko minuta. Polaznici aplikacije EDUonGo mogu jednostavno izvesti lekcije u vlastite bilježnice. Na taj način učenici mogu jednostavnije zapisivati bilješke i dijeliti ih s drugima. Učenici mogu povezati i svoje račune za OneDrive. Nastavnici mogu u svoje lekcije uvrstiti videozapise iz dodatka Office Mix.
Slanje e-poštom u OneNote
U pokretu zabilježite sadržaje koji su vam važni tako da ih e-poštom pošaljete izravno u bilježnicu! Šaljite dokumente, bilješke, rasporede i još mnogo toga na adresu me@onenote.com, a mi ćemo ih smjestiti u vašu bilježnicu programa OneNote da biste im mogli pristupiti s bilo kojeg uređaja.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro omogućuje jednostavno skeniranje dokumenata, uređivanje stranica, spremanje datoteka i prijenos podataka u aplikacije prilikom skeniranja uređajima tvrtke Epson, kao što su Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 i drugi. Korisnici mogu i jednim dodirom skenirati dokumente u OneNote radi jednostavnog pristupa s raznih uređaja ili njihova zajedničkog korištenja.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Pišite bilješke na bilo kojoj površini i pošaljite ih u OneNote stvarajući pametnu površinu uz eQuil Smartpen2 i Smartmarker. To je uobičajen način bilježenja vlastitih briljantnih misli.
Feedly
Feedly povezuje čitatelje s pričama i informacijama koje ih zanimaju. Uz Feedly možete otkriti i pratiti odličan sadržaj, a zatim najbolje članke spremiti izravno u OneNote jednim klikom.
Paper i Pencil proizvođača FiftyThree
Koristite Pencil i Paper pa napravite sljedeći korak u programu OneNote. Pišite i crtajte pomoću poboljšane preciznosti i jednostavnosti po kojima je Pencil poznat, a ako napravite pogrešan potez, jednostavno preokrenite olovku i izbrišite na uobičajen način, izravno u programu OneNote. Paper omogućuje jednostavno vođenje bilježaka, stvaranje popisa obaveza i skiciranje koje zatim možete zajednički koristiti u programu OneNote i postići još više, primjerice surađivati na zajedničkoj bilježnici, dodavati audiosnimke i pristupati sadržaju s bilo kojeg uređaja.
Genius Scan
Genius Scan pravi je džepni skener. Omogućuje digitalizaciju papirnatih dokumenata, stvaranje PDF datoteka te njihovo trenutačno pohranjivanje u OneNote.
JotNot Scanner
JotNot pretvara iPhone u prijenosni skener za više stranica. Pomoću aplikacije JotNot možete skenirati dokumente, potvrde, ploče, posjetnice i bilješke te ih tako pretvoriti u elektronički oblik. JotNot sada nudi izravnu integraciju s Microsoftovom platformom OneNote da biste mogli brzo i jednostavno sigurnosno kopirati i organizirati skenirane materijale pomoću računa za OneNote.
Livescribe 3 Smartpen
Uz Livescribe smartpen 3 i aplikaciju Livescribe+ jednostavno pišete na papir i to se odmah prikazuje na mobilnom uređaju, gdje sadržaju možete dodavati oznake, pretraživati ga i pretvarati bilješke u tekst. Sve to možete poslati u OneNote da biste rukopisne bilješke i skice integrirali s ostalim važnim informacijama.
Mod Notebooks
Mod je papirnata bilježnica kojoj možete pristupiti putem oblaka. Vodite bilješke na stari način – papirom i olovkom – a zatim besplatno pošaljite stranice na digitalizaciju. Svaka stranica popunjene bilježnice može se sinkronizirati s programom OneNote i tako zauvijek sačuvati.
NeatConnect
NeatConnect pretvara snopove papira u digitalne dokumente i šalje ih izravno u OneNote, bez posredstva računala. Iz bilo koje prostorije u kući ili s bilo kojeg mjesta u uredu bežična kompatibilnost programa NeatConnect i njegovo sučelje dodirnog zaslona ubrzavaju i pojednostavnjuju skeniranje u OneNote, podižući organiziranost i produktivnost na novu razinu.
News360
News360 besplatna je personalizirana aplikacija za vijesti koja uči o tome što vas zanima i postaje sve pametnija što je više koristite. Uz više od 100 000 izvora uvijek ćete pronaći nešto zanimljivo za čitanje, a omiljene priče možete spremiti izravno u OneNote dodirom na gumb.
Nextgen Reader
Brz, pregledan i lijep čitač RSS sadržaja za Windows Phone. Sad možete članke spremati izravno u OneNote. Uživajte u čitanju!
Office Lens
Office Lens funkcionira kao džepni skener. Nikad više ne morate propustiti bilješke s ploče za pisanje niti tražiti zametnute dokumente ili posjetnice, nestale recepte ili zagubljene bilješke na papirima! Pomoću aplikacije Office Lens slike postaju čarobno čitljive i iskoristive. Snimite sadržaj izravno u OneNote uz automatsko rezanje i čišćenje.
OneNote For AutoCAD
OneNote za AutoCAD omogućuje vam stvaranje bilješki uz crteže unutar programa AutoCAD. Time se povećava produktivnost arhitekata i inženjera širom svijeta koji koriste AutoCAD prilikom stvaranja 2D i 3D crteža. Te se bilješke sigurnosno kopiraju u oblak, gdje im se može pristupiti u bilo kojem trenutku. Korisnici mogu vidjeti te bilješke kad sljedeći put otvore crtež u programu AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organizirajte plan nastavnih jedinica i sadržaj nastavnih sati u vlastitoj digitalnoj bilježnici s osobnim radnim prostorom za svakog učenika ili studenta, bibliotekom sadržaja za ispisane materijale i prostorom za suradnju na nastavnim jedinicama i kreativnim aktivnostima.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper omogućuje spremanje web-stranica iz preglednika u bilježnice programa OneNote. Samo jednim klikom možete brzo snimiti sadržaj i tako zapamtiti više toga u životu.
Powerbot for Gmail
Spremite važnu e-poštu, razgovore i privitke u program OneNote izravno iz sučelja servisa Gmail. Više nema potrebe za skakanjem između aplikacija.
WordPress
Sastavite svoje objave za WordPress na bilo kojem uređaju ili bilo kojoj platformi, izvanmrežno ili na mreži u programu OneNote i jednostavno ponovno koristite sadržaj iz svih svojih postojećih bilješki.
Zapier
Zapier je najjednostavniji način povezivanja programa OneNote s aplikacijama koje već koristite, kao što su Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo i Twitter. Pomoću te aplikacije možete sigurnosno kopirati bilješke, čuvati evidenciju dovršenih zadataka ili spremati nove kontakte, fotografije, web-stranice i drugo.