Interessante apps
Optimer din OneNote-oplevelse med disse apps og enheder.
Brother Web Connection
Din Brother-maskine (MFP/dokumentscanner) kan scanne billeder og uploade dem direkte til OneNote og OneDrive uden brug af en pc.
Chegg
Eleverne kan gemme svar på deres vigtige hjemmearbejde fra Chegg Study Q&A i OneNote. Det er nemt med OneNote-knappen "Klip det". Herfra kan du begynde at strukturere dine svar efter emne, klasse eller tildeling og straks kunne søge efter det i OneNote. Opret den ultimative studieguide, og del med dine klassekammerater.
cloudHQ
Du kan integrere dine OneNote-noter med cloudHQ. Synkroniser dine notesbøger med andre populære skytjenester, f.eks. Salesforce, Evernote eller Dropbox. Du kan nemt samarbejde med andre, dele dine ideer i en hvilken som helst app og automatisk synkronisere dem tilbage til OneNote. Du kan også sikkerhedskopiere dine OneNote-notesbøger til andre skytjenester for at beskytte dine ideer i tilfælde af, at du kommer til at slette dem.
Newton
Du kan gemme vigtige mails i OneNote med et enkelt klik ved hjælp af Newton. Uanset om det er en faktura, en opskrift eller en vigtig kundemail, kan du bruge Newtons OneNote-integration til at holde det hele samlet.
Docs.com
Docs.com giver brugerne mulighed for at dele noter eller undervisningsmaterialer via OneNote-notesbøger. Det gør folk som lærere og studerende over hele verden i stand til at få vist og genbruge din OneNote-notesbog, hvilket medfører stigende popularitet og indflydelse i community'et.
Doxie Mobile Scanners
Doxie er en ny type papirscanner, som er genopladelig, så du kan scanne dokumenter overalt - der kræves ingen computer. Du skal blot oplade den og tænde for den, uanset hvor du er – indsæt papir, kvitteringer og billeder, som du vil scanne, arkivere og dele. Doxie scanner hvor som helst og synkroniserer derefter med OneNote, så du får adgang til alle dine scannede dokumenter på alle dine enheder
EDUonGo
EDUonGo gør det muligt for alle at starte et onlineakademi eller -kursus på få minutter. EDUonGo-studerende kan nemt eksportere lektioner til deres egne notesbøger. Dette gør det nemt for studerende at tage noter og dele dem med andre. Studerende kan også oprette forbindelse til deres OneDrive-konti. Som underviser kan du medtage videoer fra Office Mix i dine lektioner.
Mail til OneNote
Gem det, der er vigtigt for dig, mens du er på farten, ved at maile det direkte til din bærbare pc! Send dokumenter, noter, rejsedagbøger og meget mere til me@onenote.com og vi vil sætte dem ind i din OneNote-notesbog, hvor du kan få adgang til dem fra alle enheder.
Epson Document Capture Pro
Med Document Capture Pro kan du nemt scanne dokumenter, redigere sider, gemme filer og overføre data til de programmer, der er scannet med Epson-scannere, som f.eks. Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 og andre. Desuden kan brugere scanne til OneNote med et enkelt tryk og få let adgang til dokumenter fra flere enheder eller dele dem med andre.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Skriv dine noter på en hvilken som helst overflade, og send dem til OneNote ved at gøre dem til en smart overflade med eQuil Smartpen2 og Smartmarker. Det er den oplagte måde til at gemme dine fantastiske tanker på.
Feedly
Feedly viser læserne de stories og oplysninger, de interesserer sig for. Brug Feedly til at finde og følge fantastisk indhold, og gem derefter de bedste artikler direkte til OneNote med et enkelt klik.
Paper og Pencil af FiftyThree
Tag dine ideer fra Pencil til Paper, og kom et skridt videre med OneNote. Skriv og tegn med den forbedrede præcision og lethed, som Pencil er kendt for. Hvis du laver en fejl, skal du bare vende pennen om og viske ud, som du plejer – alt sammen direkte i OneNote. I Paper kan du let tage noter, oprette tjeklister og lave skitser for derefter at dele dem til OneNote for at få flere muligheder, f.eks. arbejde sammen i en delt notesbog, tilføje lydoptagelser og få adgang til dit indhold fra enhver enhed.
Genius Scan
Genius Scan er en scanner i lommeformat. Med den kan du digitalisere papirdokumenter, oprette PDF-filer og gemme dem med det samme i OneNote.
JotNot Scanner
JotNot konverterer din iPhone til en bærbar flersidesscanner. Du kan bruge JotNot til at scanne dokumenter, kvitteringer, whiteboards, visitkort og noter til et elektronisk format. JotNot har nu direkte integration med Microsofts OneNote-platformen, så du hurtigt og nemt kan sikkerhedskopiere og organisere dine scanninger vha. din OneNote-konto.
Livescribe 3 Smartpen
Med Livescribe 3 smartpen og appen Livescribe+ kan du skrive på papir, hvorefter alt vises med det samme på din mobile enhed. Herefter kan du tagge, søge og konvertere dine noter til tekst. Du kan sende alt til OneNote, så dine håndskrevne noter og skitser bliver integreret med resten af dine vigtige oplysninger.
Mod Notebooks
Mod notebooks er en papirnotesbog, der er tilgængelig fra skyen. Skriv noter på papir, og få derefter siderne digitaliseret gratis. Hver side i en færdig notesbog kan synkroniseres med OneNote og gemmes for evigt.
NeatConnect
NeatConnect omdanner bunker af papir til digitale dokumenter og sender dem direkte til OneNote – uden en computer. Fra alle rum i huset eller et hvilket som helst sted på kontoret gør Neatconnects Wi-Fi-kompatibilitet og touchskærmens grænseflade det hurtigt og nemt at scanne til OneNote, så du kan spare tid og få organisation og produktivitet op på et helt nyt niveau.
News360
News360 er en gratis personlig nyhedsapp, der lærer, hvad du kan lide, og bliver mere effektiv, jo mere du bruger den. Med mere end 100.000 kilder er der altid noget interessant at læse, og du kan gemme dine foretrukne stories direkte i OneNote med et tryk på en knap.
Nextgen Reader
En hurtig, ren og smuk RSS-læser til Windows Phone. Nu kan du gemme artikler direkte til OneNote. God fornøjelse med at læse!
Office Lens
Office Lens er som at have en scanner i lommen. Du vil aldrig gå glip af noter på et whiteboard eller en tavle, og du vil aldrig skulle lede efter fejlplacerede dokumenter eller visitkort, manglende kvitteringer eller vildfarne gule sedler igen! Office Lens gør på magisk vis billederne læsbare, og de kan genbruges. Optag indhold direkte til OneNote med automatisk trimning og oprydning.
OneNote For AutoCAD
OneNote til AutoCAD giver dig mulighed for at skrive noter ved siden af din tegning i AutoCAD. Dette øger produktiviteten hos arkitekter og ingeniører verden over, som bruger AutoCAD til at oprette 2D- og 3D-tegninger. Disse noter er sikkerhedskopieret til skyen, og du kan altid få adgang til dem. Brugerne kan se noterne, næste gang de åbner tegningen i AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Organiser dine lektionsplaner og studiets indhold i din egen digitale notesbog med et personligt arbejdsområde for hver studerende, et indholdsbibliotek for uddelingskopier og et samarbejdsområde for lektioner og kreative aktiviteter.
OneNote Web Clipper
Med OneNote Web Clipper kan du gemme websider fra browseren i dine OneNote-notesbøger. Med et enkelt klik kan du hurtigt gemme ting og huske mere i din dagligdag.
Powerbot for Gmail
Gem vigtige mails, samtaler og vedhæftede filer i OneNote direkte fra Gmail-brugergrænsefladen. Nu skal du ikke længere springe frem og tilbage mellem apps.
WordPress
Skriv dine WordPress-indlæg på enhver enhed og platform, online eller offline i OneNote, og genbrug nemt indhold fra alle dine eksisterende noter.
Zapier
Zapier er den letteste måde til at forbinde OneNote med de programmer, du allerede bruger, som Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo og Twitter. Brug denne app til at sikkerhedskopiere noter, føre en fortegnelse over fuldførte opgaver eller gemme nye kontakter, billeder, websider og meget mere.