Актуални приложения
Възползвайте се повече от OneNote с тези приложения и устройства.
Brother Web Connection
Вашето устройство на Brother (MFP/скенер за документи) може да сканира изображения и да ги качва в OneNote и OneDrive директно, без да минават през компютър.
Chegg
Учащите могат да записват важните за домашното си отговори от Chegg Study Q&A в OneNote. Това става лесно с помощта на бутона "Изрязване" на OneNote. Оттам можете да започнете да организирате своите отговори по тема, клас или възложена задача и да имате всички неща във вид, в който може да се извърша незабавно търсене, в OneNote. Създайте изключително учебно ръководство и го споделете със своите съученици.
cloudHQ
Интегрирайте своите бележки на OneNote чрез cloudHQ. Синхронизирайте своите бележници с други популярни услуги в облака, като Salesforce, Evernote, Dropbox. Можете лесно да си сътрудничите с други хора, да споделяте идеите си във всяко приложение и автоматично да ги синхронизирате отново с OneNote. Архивирайте също така бележниците си на OneNote в други услуги в облака, за да запазите идеите си, в случай че неволно ги изтриете.
Newton
Записвайте важни имейли в OneNote само с едно щракване с помощта на Newton. Независимо дали става въпрос за фактура, рецепта, или важен имейл от клиент, използвайте интеграцията на OneNote с Newton, за да запазвате всичко заедно.
Docs.com
Docs.com позволява на потребителите да разпространяват бележки или учебни материали чрез бележници на OneNote. Той дава възможност на хората, като напр. на учители и ученици от целия свят, да преглеждат и използват многократно вашия бележник на OneNote, като увеличава популярността и влиянието в общността.
Doxie Mobile Scanners
Doxie е нов вид скенер за хартия, който може да се зарежда, така че можете да сканирате документи навсякъде – не се изисква компютър. Просто го заредете и го включете, където и да се намирате – сложете хартия, разписки и снимки за сканиране, архивиране и споделяне. Doxie може да сканира навсякъде, а след това се синхронизира с OneNote, за да имате достъп до всички сканирани документи на всичките си устройства
EDUonGo
EDUonGo позволява на всеки да започне онлайн академия или курс за минути. Обучаваните в EDUonGo лесно могат да експортират уроци в собствените си бележници. Това улеснява обучаваните да си водят бележки и да споделят с другите. Обучаваните също така могат да се свързват с акаунтите си за OneDrive. Като учители можете да включвате видеоклипове от Office Mix в уроците си.
Имейл до OneNote
Запазете нещата, които са важни за вас, докато сте в движение, като си ги изпратите по имейла направо в бележника си! Можете да изпращате документи, бележки, маршрути и много повече на адрес me@onenote.com и ние ще ги поставим във вашия бележник на OneNote, където можете да получите достъп до тях от всички устройства.
Epson Document Capture Pro
Document Capture Pro ви позволява лесно да сканирате документи, да редактирате страници, да записвате файлове и да прехвърляте данни към приложенията, сканирани със скенери Epson, каквито са Workforce® DS-30, DS-510, DS-560 и други. Нещо повече, потребителите могат да сканират в OneNote с едно докосване, имат лесен достъп до документи от няколко устройства и могат да споделят с други хора.
eQuil Smartpen2 & Smartmarker
Пишете бележките си на всякаква повърхност и ги изпращайте на OneNote, като я направите интелигентна повърхност чрез eQuil Smartpen2 и Smartmarker. Това е естествен начин да записвате чудесните си мисли.
Feedly
Feedly свързва читателите с историите и информацията, които им харесват. Използвайте Feedly, за да откривате и следвате чудесно съдържание, а след това запишете най-добрите статии директно в OneNote с едно щракване.
"Paper" и "Pencil" от FiftyThree
Преминете от Pencil в Paper със своите идеи и след това направете още една крачка напред, като използвате OneNote. Пишете и рисувайте с повишена точност и лекота, с които е известен Pencil, а ако сте допуснали грешка, просто обърнете перото и изтрийте по обичайния начин – всичко това директно в OneNote. Лесно можете да си водите бележки, да правите контролни списъци и да скицирате в Paper, а след това да споделите в OneNote, за да направите допълнителни неща – като напр. да работите заедно в споделен бележник, да добавите аудиозаписи и да имате достъп до своето съдържание от почти всяко устройство.
Genius Scan
Genius Scan е скенер в джоба ви. Той ви дава възможност за дигитализиране на хартиени документи, създаване на PDF файлове и незабавното им съхраняване в OneNote.
JotNot Scanner
JotNot превръща вашия iPhone в преносим скенер за много страници. Можете да използвате JotNot, за да сканирате документи, разписки, табла, визитки и бележки в електронен формат. JotNot сега предлага директно интегриране с платформата на Microsoft OneNote, така че можете бързо и лесно да архивирате и организирате вашите сканирани неща, като използвате своя акаунт за OneNote.
Livescribe 3 Smartpen
С Livescribe 3 smartpen и приложението Livescribe+ можете просто да пишете на хартия и да гледате как всичко се появява веднага на мобилното ви устройство, където можете да маркирате, търсите и конвертирате в текст бележките си. Можете да изпращате всичко в OneNote, след което вашите ръкописни бележки и скици се обединяват с останалата ваша важна информация.
Mod Notebooks
Mod е хартиен бележник, който е достъпен от облака. Водете си бележки по познатия начин с писалка и хартия, след което страниците ви се дигитализират безплатно. Всяка страница на завършения бележник може да бъде синхронизирана в OneNote и записана завинаги.
NeatConnect
NeatConnect превръща купищата хартия в цифрови документи и ги изпраща направо в OneNote, без компютър. От всяка стая в дома ви или от всяко място в офиса, благодарение на съвместимостта на NeatConnect с безжични мрежи и сензорния му интерфейс, сканирането в OneNote става бързо и лесно, така че можете да спестите време, като издигнете организацията и производителността на съвсем нови нива.
News360
News360 е безплатно приложение за персонализирани новини, което научава какво харесвате и става все по-интелигентно, колкото повече го използвате. Благодарение на повечето от 100 000 източника винаги имате нещо интересно за четене и винаги можете да запишете любимите си истории директно в OneNote с едно докосване на бутон.
Nextgen Reader
Бърз, изчистен и красив RSS четец за Windows Phone. Сега ви позволява да записвате статии директно в OneNote. Приятно четене!
Office Lens
Office Lens е като да имате скенер в джоба. Никога вече не пропускайте бележки на бяла или черна дъска и никога не се чудете къде са вашите документи или визитки, липсващи касови бонове или пръснати лепкави бележки! Office Lens прави картините ви изненадващо четливи и повторно използваеми. Улавяйте съдържание направо в OneNote с автоматично орязване и почистване.
OneNote For AutoCAD
OneNote за AutoCAD ще ви позволи да си водите бележки до чертежа си от самия AutoCAD. Това повишава производителността на архитекти и инженери по целия свят, които използват AutoCAD за създаване на 2D и 3D чертежи. Тези бележки се архивират в облака и до тях има достъп по всяко време. Потребителите могат да видят тези бележки следващия път, когато отворят чертежа в AutoCAD.
OneNote Class Notebooks
Организирайте своите планове за уроци и съдържание за курсове в собствен цифров бележник с лично работно пространство за всеки ученик, библиотека за съдържание за материалите и пространство за сътрудничество за уроци и творчески дейности.
OneNote Web Clipper
OneNote Web Clipper ви позволява да записвате уеб страници от браузъра си в бележниците на OneNote. Само с едно щракване той ви помага бързо да запазите различни неща и да помните повече в живота си.
Powerbot for Gmail
Записвайте важни имейли, разговори и прикачени файлове в OneNote директно от интерфейса на Gmail. Край на прескачането между различни приложения.
WordPress
Съставяйте своите публикации за WordPress на всяко устройство, на различни платформи, онлайн или офлайн, в OneNote, като използвате лесно и многократно съдържанието от всички свои съществуващи бележки.
Zapier
Zapier е най-лесният начин да свържете OneNote с приложенията, които вече използвате, като Salesforce, Trello, Basecamp, Wufoo и Twitter. Използвайте това приложение за архивиране бележки, водене на запис за завършените задачи или записване на нови контакти, снимки, уеб страници и др.