Web Clipper i OneNote nuk mbështetet në shfletuesin aktual dhe funksionon më mirë me një shfletues modern si Microsoft Edge.

Shkëput cilëndo faqe të uebit
Shkëput cilëndo faqe të uebit
Generic placeholder image

Fotografo uebin

Fotografo me shpejtësi cilëndo faqe uebi në OneNote, ku mund ta redaktosh, të bësh shënime ose ta bashkëndash me lehtësi.

Generic placeholder image

Hiq rrëmujën

Pakëso rrëmujën dhe shkëput vetëm artikullin, recetën ose informacionin e produktit që të duhet me të vërtetë

Generic placeholder image

Qasje kudo

Qasu në faqet e shkëputura të uebit nga çdo kompjuter, tablet ose telefon - edhe kur je jashtë linje.