Web Clipper на OneNote не е поддржан на тековниот прегледувач и најдобро работи со модерен прегледувач како Microsoft Edge.

Отсечете ја која било веб-страница
Отсечете ја која било веб-страница
Generic placeholder image

Сликајте го вебот

Набрзина сликајте ја која било веб-страница во OneNote, каде што може лесно да ја уредувате, да фаќате белешки или да ја споделите.

Generic placeholder image

Отстранете го небитното

Отстранете го небитното и исечете го само написот, рецептот или потребните информации за производот

Generic placeholder image

Пристапете отсекаде

Пристапете до исечените веб-страници на кој било компјутер, таблет или телефон, дури и кога сте исклучени.