Ideje dobijaju oblik u programu OneNote

Preuzmi aplikaciju

Preuzmi


Kreirajte svoj put

Da li škrabate odlične ideje na salvetama i lepljivim papirićima? Da li ste više za preciznu popunu? OneNote je tu za vas kako god da oblikujete svoje misli. Kucajte, pišite ili crtajte uz slobodan osećaj korišćenja pera na papiru. Pretražite i isecite sa veba da biste oslikali ideje.

Tablet koji prikazuje OneNote u operativnom sistemu Windows 10

Saradnja sa bilo kim

Vaš tim osvaja ideju veka. Vaša porodica planira meni za veliko okupljanje. Ostanite na istoj stranici i sinhronizovani gde god da ste.

Fotografija osobe koja koristi OneNote na tabletu za posao

Razmišljajte mastilom

Priprema. Pozor. Crtajte. Nalivpero ili vrh prsta su jedina alatka koja vam je potrebna. Pravite rukom pisane beleške i konvertujte ih u kucani tekst kasnije. markirajte ono što je važno i izrazite ideje pomoću boja ili oblika.

Jarke boje nacrtane pomoću Surface pera

Pristup sa bilo kog mesta

Napravite belešku. Sadržaj se lako preuzima sa bilo kog mesta, čak i kada ste van mreže. Počnite na laptopu, a zatim ažurirajte beleške na telefonu. OneNote radi na svim uređajima ili platformama.

Fotografija programa OneNote prikazana na iPad, iPhone i Apple Watch uređajima
Bolje uz Office

OneNote je član Office porodice koju već poznajete. Oblikujte beleške pomoću tačaka izvučenih iz Outlook e-pošte ili ugradite Excel tabelu. Obavite više stvari pomoći svih omiljenih Office aplikacija koje rade zajedno.

Fotografija Office zgrade

}

Povezivanje u učionici

Okupite studente u jednom prostoru za saradnju ili pružite pojedinačnu podršku u privatnim beležnicama. Nema više štampanja propratnih sadržaja. Možete da organizujete lekcije i distribuirate zadatke iz centralne biblioteke sadržaja.

Otkrijte beležnicu za razred

Fotografija programa OneNote prikazana na Surface Book uređaju