Ideile prind formă în OneNote

Descărcați aplicația

Descărcare


Creați în stilul dvs.

Notați idei grozave pe șervetele și note adezive? Sau stilul dvs. este să luați notițe cât mai precise? OneNote vă ajută, oricare ar fi modalitatea în care vă notați gândurile. Tastați, scrieți sau desenați cu forme libere la fel cum faceți cu stiloul pe hârtie. Căutați și decupați de pe web pentru a ilustra ideile.

O tabletă care afișează OneNote în Windows 10

Colaborați cu oricine

Echipa dvs. descoperă ideea secolului. Familia dvs. planifică meniul pentru o reuniune importantă. Rămâneți sincronizați și mereu la curent cu toții, oriunde vă aflați.

Fotografia unei persoane care utilizează OneNote pe o tabletă pentru serviciu

Gânduri în cerneală

Pe locuri, fiți gata, desenați. Un stylus sau degetul este singurul instrument pe care aveți nevoie. Luați note scrise de mână și le convertiți mai târziu în text tastat. Evidențiați ceea ce este important și exprimați idei cu culori sau forme.

Culori luminoase, desenate de un creion Surface

Acces de oriunde

Luați notițe. Este ușor să colectați conținutul de oriunde, chiar dacă sunteți offline. Începeți pe laptop, apoi actualizați notele pe telefon. OneNote funcționează pe orice dispozitiv sau platformă.

Fotografie cu OneNote afișat pe iPad, iPhone și Apple Watch
Mai bine cu Office

OneNote este membru al familiei Office pe care o cunoașteți deja. Dați formă notelor cu puncte preluate din mesaje de e-mail Outlook sau încorporați un tabel Excel. Rezolvați mai multe cu toate aplicațiile Office preferate funcționând împreună.

Fotografie cu o clădire Office

Conectare în sala de clasă

Reuniți elevii într-un spațiu de colaborare sau oferiți-le sprijin individual în blocnotesuri private. Și nu mai este necesar să imprimați fișe. Puteți să organizați lecții și să distribuiți teme dintr-o bibliotecă centrală de conținut.

Descoperiți blocnotesul școlar

Fotografie cu OneNote afișat pe un Surface Book