Ideer tar form i OneNote

Last ned appen

Last ned


Opprett – på din måte

Rabler du ned gode ideer på servietter og klistrelapper i en fart? Er nøyaktig arkivering mer din stil? OneNote har det du trenger uansett hvordan du fanger ideene dine. Skriv eller tegn med frihåndsform, og få følelsen av å skrive med penn på papir. Søk og klipp ut fra nettet for å illustrere ideer.

Et nettbrett med OneNote i Windows 10

Samarbeid med andre

Teamet ditt jobber med å vinne århundrets idé. Familien din planlegger menyen til en stor sammenkomst. Sørg for at alle er oppdatert og synkronisert uansett hvor dere er.

Bilde av en person som bruker OneNote på et nettbrett på jobben

Tenk med håndskrift

Klar. Ferdig. Tegn. En pekepenn eller fingertuppen er det eneste verktøyet du trenger. Ta håndskrevne notater og konverter dem til innskrevet tekst senere. Uthev det som er viktig, og uttrykk idéer med farger eller figurer.

Lyse farger som er tegnet av en Surface-penn

Tilgang fra hvor som helst

Det er enkelt å hente innholdet ditt fra hvor som helst, selv om du er frakoblet. Start på den bærbare datamaskinen, og oppdater deretter notatene på telefonen. OneNote kan brukes på en hvilken som helst enhet eller plattform.

Bilde av OneNote vist på iPad, iPhone og Apple Watch
Bedre med Office

OneNote er et medlem av Office-serien som du allerede kjenner. Skriv notater med punkt hentet fra e-post i Outlook, eller bygg inn en Excel-tabell. Bli mer effektiv når alle Office-programmene dine samarbeider.

Bilde av en kontorbygning

Kom sammen i klasserommet

Samle studenter på et felles sted, eller gi individuell støtte i private notatblokker. Slutt på å kopiere støtteark. Du kan organisere leksjoner og distribuere tildelinger fra et sentralt innholdsbibliotek.

Oppdag klassenotatblokk

Bilde av OneNote vist på en Surface Book