Zamisli se izoblikujejo v OneNotu

Prenesite aplikacijo

Prenesi


Ustvarite svojo pot

Ali zapisujete svoje zamisli na prtičke in lepljive listke? Ali je natančnejše zapisovanje bolj po vašem okusu? OneNote ima rešitev za vas, kakor koli že zapisujete svoje zamisli. S tem peresom lahko prostoročno pišete ali rišete. Poiščite vsebino in ustvarite izrezke iz spleta v slikovne zamisli.

OneNote v sistemu Windows 10, prikazan v tabličnem računalniku

Sodelujte s komer koli

Vaša skupina dela na revolucionarni zamisli. Vaša družina načrtuje meni za veliko družinsko zabavo. Ostanite na tekočem, kjer koli ste.

Fotografija osebe, ki uporablja OneNote v tabličnem računalniku za službo

Izrazite zamisel z rokopisom

Pripravljeni. Pozor. Začnite risati. Potrebujete le tablično pisalo ali prst. Ustvarite zapiske z roko in jih pozneje pretvorite v natipkano besedilo. Označite, kaj je pomembno, in izrazite zamisli z barvami ali oblikami.

Svetle barve, narisane s peresom za Surface

Dostopajte do vsebine kjer koli

Ustvarite zapisek. Vsebino boste lahko preprosto priklicali, kjer koli ste, tudi če nimate vzpostavljene povezave. Začnite v prenosnem računalniku, nato pa posodobite zapiske v telefonu. OneNote deluje v vseh napravah ali platformah.

Fotografija OneNota, prikazana v napravah iPad, iPhone in Apple Watch
Bolje z Officeom

OneNote je član družine Office, ki jo že poznate. Zapiske lahko oblikujete s točkami iz Outlookove e-pošte ali pa vdelajte Excelovo tabelo. Ustvarite več z vsemi svojimi priljubljenimi Officeovimi aplikacijami.

Fotografija stavbe

Povežite se v razredu

Povežite študente v prostoru za sodelovanje ali pa nudite individualno podporo v zasebnih zvezkih. Konec je s papirnatimi izročki. Predavanja lahko organizirate v osrednji knjižnici vsebine, nato pa v njej dodelite naloge.

Odkrijte zvezek za predavanja

Fotografija OneNota v napravi Surface Book